תודה

תודה

נכנסתי לפורום לפני כמה שבועות עם ים שאלות, ועניתן בסבלנות ובאדיבות. המשכתי לקרוא כאן, צמאה לטיפים ולרעיונות, קניתי שני מוצרים מצויינים (ויקרים
) בניו פארם ואפילו כבר נפגשתי עם מישהי כאן לקנות טופ-קואוט מאט. בינתיים הציפורניים שלי במצב הרבה יותר טוב, כמעט אין קילופים (זו ההזדמנות להמליץ בחום על miracle cure של סאלי הנסן) והלק מחזיק לי כמעט שבוע (המלצה חמה על insta dri שך סאלי הנסן בתוספת תודה למי שכתבה כאן בפורום שכדאי לעבור עם הטופ-קואוט על קצה הציפורן, כאילו מהצד). אני מורחת לק עכשיו פעם או פעמיים בשבוע, במקום פעם ביום, ונהנית מזה הרבה יותר! אז תודה לכן :)

lilo4

New member
איזה כיף לשמוע ../images/Emo132.gif

אני ממש ממש שמחה לשמוע שהצלחנו לעזור ושמצאת את הפתרונות שלך
לפחות ממה שאני ראיתי אצל בנות אחרות, בד"כ מי שהלק לא עמיד עליה לא מצליחה לשפר את העמידות בצורה כ"כ קיצונית, מקסימום להחזיק איתו עוד יום-יומיים. אז ממש משמח אותי לשמוע שהצלחת לשפר את העמידות לרמה של לק פעם-פעמיים בשבוע
יאללה, עכשיו רק נשאר לך להתמכר, להתלהב מלקים חדשים ולהעלות תמונות
[מה יש? שרק אנחנו נסבול מחשבון בנק מרוקן בגלל הפורום??
]

וואו, שבוע של עמידות זה בהחלט מרשים

את משתמשת ב miracle cure בתור בסיס ללק? עליי לקים לא עמידים בכלל. ישר אחרי יום מתחילים לי קילופים של הלק

כן, משתמשת בו בתור בסיס

אני חושבת שמה שגורם לעמידות זה הinsta dri וזה שהתחלתי למרוח לק מהצד, על קצה הציפורן. היום קרה לי משהו סופר-מרגיז (עם לק שעליי מיום שבת, ועל יד שמאל עדיין נראה מצויין אך בימין- שהיא הפעילה אצלי- כבר לא להיט). הלק שלי פשוט התקפל! חבל לי שלא צילמתי להראות לכן לפני שהסרתי... אני לא יודעת למה זה קורה, למישהי יש השערות? זה לא צ'יפים כאלה, אלא ממש קפלים כאילו הוא עשוי מבד! מרגיז מאד.

JupiterCrash

New member
גם לי זה קורה לפעמים, אני גם משתמשת ב

miracle cure אבל זה קורה בד"כ מסיבה הגיונית כמו שהייתי לא זהירה ולא הנחתי ללק להתייבש, אם הבנתי נכון לאיזו תופעה את מתכוונת.

אני מדברת על משהו שקרה אחרי ארבעה ימים

שהלק היה עליי, אז זה לא היה עניין של התייבשות. את אוהבת את המירקל? הוא עוזר לך?

JupiterCrash

New member
כן אני עכשיו חזרתי אל המירקל כי

זה עזר לי מאוד בפעם הראשונה שנאלצתי להשתמש בו עקב התקלפות.לאחר מכן תקופה ארוכה הייתי עם הבסיס של שיק ולאחרונה חוויתי לצערי שוב קילופי ציפורניים=> מירקל קיור!

Osnatz1

New member
זה קורה לי לפעמים אחרי שאני נסחפת במקלחת

במיוחד בחורף כשהמים חמים. מקלחת+חפיפה ארוכות מהרגיל, כשאני יוצאת הלק נראה כמו מדבקה לא מוצלחת על הציפורניים ואני פשוט מקלפת אותו בחתיכות שלמות... אני שמחה שעזר לך הטיפ שלי של למרוח על קצה הציפורן

Osnatz1

New member
לאו דווקא חום, בעיקר המים לדעתי

כמו שכריות האצבעות "מתקמטות" אחרי הרבה זמן במים, כנראה זה קורה גם ללק ;)

למעלה