תודה שבגדת

s h o o s h a

New member
תודה שבגדת

"יום בהיר אחד אתם מגלים שבן הזוג בגד - והשמיים נופלים. רגע לפני שאתם אורזים מזוודה, תנשמו עמוק. בגידה לא חייבת להביא לפירוק החבילה. פסיכולוגים, מטפלים וזוגות ששרדו מסבירים למה כדאי לתת עוד צ'אנס" ולמאמר המלא בהחלט שווה קריאה

*יערית

New member
רוצה לומר רק...

מבלי שקראתי את המאמר, שבוגד במומו בוגד! לא משנה סוג הבגידה,היא תכאב...אבל יש גבול למה שאני מסוגלת לספוג בחיי,ולכן את זה אני לא אספוג ולא אתן שהשמיים יפלו עליי! הז יכאב...אבל בסוף ניתגבר!

נשאלה בכתבה שאלה

ואני שואלת אותכם האם סטוץ או רומן ארוך טווח שיש בו רגש, אותו דבר, האם בת הזוג יכולה לקבל/להשלים/לשכוח/לסלוח בגידה שכזו ולשקם את הזוגיות? הייתי רוצה לשמוע את דעתכם שיהיה לכולם יום נפלא

יש הבדל גדול

בין סטוץ ובין רומן של ממש אם תשאלי אותי אישית אני חושבת שכן - אפשר להשלים ולסלוח (לשכוח? זה כבר סיפור אחר) תלוי בנסיבות תלוי בנפשות הפועלות ברצון ובמידת הפתיחות בין בני הזוג. ככה על קצה המזלג דעתי |ניצת מכינה
|

סטוץ?

באתי - זיינתי - הלכתי רומן - דבר מתמשך בדרך כלל כרוך ברגש כלשהו, באינטימיות עכשיו הבנת?

לא..כי

סטוץ זה בגידה אפילו פנטזיה על אחרת בשעת מעשה..היא בגידה..השאלה איך לוקחים את הבגידה ואיך מתייחסים אליה.. אם אפשר לסלוח אם אפשר להמשיך משם...

s h o o s h a

New member
כל אחד והאמת שלו

סטוץ-לאחדים ייחשב כ"מעידה" חד פעמית. נשכחת? לא בטוח. נסלחת? על פניו נראה שכן. מה שכן-בהחלט נורה אדומה למהות היחסים. רומן-שנתפס אגב כמשהו מתמשך ובעל רגש (מה שלא תמיד נכון ויכול להיות בבסיסו נוחיות של שני הצדדים נטו). ישכח? נדמה כאילו לעולם לא. ייסלח? לא בטוח. ומה שבטוח-הרבה נורות אדומות, צ'קלקות וסירנות "ינגנו" באוויר. ומה בכל זאת שווה בין שני אלו? ששניהם מוגדרים אצל חלק מאיתנו כ"בגידה". ולשאלה המרכזית-האם ניתן לגשר על הבגידה של בן הזוג ושמשם תצמח לה זוגיות טובה יותר? יש הסבורים שכן (מעז יצא מתוק) ויש הסבורים שלא (כד שנשבר, ככל שתדביקנו, תצבע ותלטש, הסדקים לעולם יישארו וכל נגיעה לא נכונה עלולה לרסקו בשנית). ולכן, כל זוג והאמת שלו. יש זוגות ש"יצאו" מהבגידה מחוזקים יותר, מבינים יותר את צרכי הצד השני, מודעים יותר לצד השני ולמדו יחד כיצד להתגבר על הקושי שבבגידה וכיצד להמשיך מנקודה זו בלא שתעיב על עתידם יחד. ויש זוגות שלא שרדו את הפגיעה ולמרות ניסיונות חוזרים ונשנים, כאב האכזבה "ניצח" את כל האהבה שהם רחשו אחד לשני בעבר.

רגע מיכלי

קצר בתקשורת! לרגע לא אמרתי שסטוץ אינו בגידה! רק אמרתי שמבחינת יכולת השיקום אחרי יש הבדל ענק בין סטוץ ובין רומן ארוך.

blonda3

New member
פנטזיה זאת בגידה?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

סליחה שזה קצת אוףףף.. אבל פעם שניה שאני נתקלת בזה ואני ממש לא מסכימה שמעתי כלכך הרבה על הנושא הזה מפי מומחים, ופנטזיה זה אחד הדברים המומלצים ביותר שיש לכל אחד זכות לדמיין ולפנטז על מי ועל מה שהוא/היא רוצים. יש גבול לכל תעלול!!! שישלטו לנו גם על הדמיון? אז בשביל מה הוא נוצר? ומיכלי מצטערת אבל הייתי "חייבת" להגיב זה ממש לא אישי נגדך.....

blonda3

New member
חחחח../images/Emo6.gif

לא נעים לי לפתח את הנושא כי זה לא הפורום המתאים.... אבל...

חחחח..תלוי איזה פנטזיה....

אך..אם אהוב ליבך בשעת מעשה האהבה..סקס..טוב? היה חושב על פמלה אנדרסון..נו.. אך נניח שהיה חושב על חברה שלך...זה אחרת נכון? כיוון שזו פנטזיה..ופנזטיה זו מחשבה די פרטית...הרי אין מה באמת לדסקס כאן..כי מי מגלה באמת על מה הוא מפנטז בשעת משגל (אופסססססס)

כבר יומיים

מנסה להגיע לכתבה ולא כל כך הולך אבל כבר מרוח הדברים מבינה את ההמשך (שעוד אקרא) ויכולה לומר כי באופן כללי מבלי לקרוא - מסכימה.

למעלה