תודה רבה

darkest

New member
תודה רבה

לכל חברי טוף שתמכו בי כל הדרך החלטתי סופית לפרוש עד שיתוקן הבאג הבא: אי אפשר להתגונן בפני לקיחת אדמה אויירות יש לי 400000 חיילים רמה 63 ו13000 טהא רמה 20 וכל פעם כשמישהו תוקף אותי אפילו עם כוח מגוחך להפליא, הוא לוקח לי אדמה. ערן בדק ואמר את התגובה הבאה: שאני צריכה לזכור שזה 1000 חיילים נגד 1000 חחחחח א. יש לי רמה יותר גבוהה ואני מפסידה בערך 90 אחוז(!!!) מהפעמים והמון אדמה ככה ש....זה לא מוצדק. אין אפשרות להתגונן בכלל! ב. לטאה שלי אין חשיבות????? אפילו מטוס אחד אני לא מפילה מגוחך, פרשתי עד להודעה חדשה להת

doron162

New member
היה נחמדד.. בחברתך..

תודה נסיהה... תודה על זה שלקחת כל פעם מחדש מקום בהיכל הכבוד ולא נתת לאפחד לעבור אותך... תודה על ההגנה ממך.. (לפני המלחמה..) וזהווו..

darkest

New member
אה ועוד דבר

כדי שאחזור, לא מספיק שהבאג יתוקן אלא שגם יוחזרו לי ה1000 אדמה שאיבדתי ביומיים האחרונים לטובת מדינות שהכוח הכללי שלהן אפילו לא בכוח של רק הטאה שלי שוב...מגוחך... אני בעד להחרים את המשחק עד שיהיה לו היגיון!! מה הבעיה לעדכן טבלת תקיפות גם לכיבוש אדמה דרך מטוסי תובלה???? כל כך קשה??!?!

באסה

אני מרגיש שזה קצת באשמתי שכן אנחנו תקפנו אותך בשיטה זו מספר פעמים (אני מניח שזה לא רק אנחנו אבל בכל זאת). בינתיים במקום פרישה אני מציע לך חופשה עד להודעה חדשה, למקרה שערן יחליט לתקן את הבאג.

darkest

New member
ובכן

עם כל הכבוד שאני רוחשת לDFA, כמו למשל על מדינת הריגול... היה יותר הוגן מצידכם לדווח על הבאג לערן בעצמכם (למרות שאתם מרוייחים מזה אדמה) כי תכלס, ההפסד בסופו של דבר יהיה שלכם כשלא תהיה לכם תחרות ראויה....אני לא האחרונה מהעשיריה שאפרוש- במוקדם או במאוחר לעשיריה לא תישאר אדמה כמו טרנסילביניה- מגוחך כבר אמרתי

דיווחנו ואת דיווחת

לא עזר, אז החלטנו למה לא להשתמש בזה על מנת לצמצם את היתרון שצברה העשירייה בזכות טקטיקת מטוסי הביון (ז"ל). על הדרך גם הראינו לערן את מגוחכותו של הבאג הנ"ל. חוץ מזה. את לא יכולה לתקוף אף אחד או כמעט אף אחד חוץ ממי שתוקף אותך אז במידה מסויימת אפשרנו לך להשתמש קצת בחדר המלחמה, משהו שאנחנו מאד אוהבים לעשות.(=

darkest

New member
חחחח

טקטיקטת הביון זל?? אתה חושב שרק בזכות זה הייתי חודש וחצי מקום ראשון? אל תמעיט בערכי והצמצום פער הנל לא תקין ולא הוגן....יש לי רק 100 תורות ביום, ואין סיכוי לתקוף חזרה את כולם.... סלח לי אבל את לא אובייקטיבי כי אתה נהנה מהבאג....

DaRKzLORD

New member
ניסה..

חבל שאת פורשת
היה כיף לשחק איתך גם בתקופה שהיינו בש"פ וגם בתקופה של המלחמה
כל הכבוד בפעם ה1000000000 על הכח שהגעת אליו,ושוב חבל שאת פורשת, אני מקווה שערן יתקן את הבאגים ותחזרי לשחק. תומר

darkest

New member
אולי במקום

לעודד אותי לא לפרוש תפסיקו לעזאזל לנצל את הבאג הזה???????????????????? יותר מידי לבקש הא? קבלו את מקום ראשון החדש- אמבר:) בהצלחה

X Gal51m X

New member
חבל :(

את השחקנית הכי טובה שיש! לימדת אותי הכל במשחק רק חבל שנעלמת בזמן האחרון :) את תחזרי אל תדאגי !

darkest

New member
מצטערת גל

אתה חמוד... אבל אני לא מסוגלת להגן על עצמי יותר כשיש את הבאג הזה

thesharkman

New member
ניסה לפני שאת פורשת

תסתכלי במסרים תבדקי את מה שכתוב שם אם תוכלי נ.ב עד עכשיו לא הבנתי משהו אחד בהסבר של ערן איך הוא הגיע ל1000 חיילים אם בתקיפה של מטוסים מהאוויר זה 2500?

werds

New member
../images/Emo45.gif

את במקרה הטוב איבדת 1000 אדמה אני איבדתי ככה 2000 אלעד בכלל הושמדה לו המדינה בגלל זה כבר הבנתי שהבעיה היא לא בחיילים אז אמרתי אולי היא בטהא כרגע הרמה של הטהא הם 22 ואני ימשיך עם הפיתוח אולי זה יעזור

darkest

New member
צריכים לנקוט

עמדה כנגד המשחק עד שיתוקן הבאג המטופש הזה- ערן לא מבין!!

werds

New member
בגלל זה אני כמעט ולא נכנס למדינה

ופחות משקיע זה מבאס שאתה משקע במדינה חזקה ופתאום באה איזה מדינה שנפתחה לא מזמן וגונבת לך אדמה

למעלה