תודה רבה לאגרול

אדם זאב

New member
תודה רבה לאגרול

חזרתי כרגע הבייתה מאושר עם חיוך על הפנים, ורציתי למסור לאגרול תודה על ההופעה, ועל התקופה הנפלאה שהם נתנו לנו בקאוורים. וכמובן נתראה בהופעות שלהם בעתיד, כל הכבוד !!!

ברדליף

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רק חבל שההופעה הסתיימה באקורד צורם, כאשר השוטרים חשבו שהקלידן לא לטעמם... מנייאק, חיכו עד אחרי הwillow farm ואז סגרו את השאלטר....

RamiSun

New member
היה נהדר,

תודה לאגרול ומפיקי הארוע על ההופעה. כרגיל בארצנו הקטנטונת הכל התחיל מאוחר מהרצוי (אולי ללא האיחור לא היינו זוכים לתקרית המשטרתית), אבל היה מאוד כיף להסתובב עד תחילת ההופעה בן דוכני האוכל, הדיסקים של צליל, להשתרע במאהל הבדואי, ולפגוש הרבה חברים מכל מיני פורומי פרוג באינטרנט. אווירה של מיני- וודסטוק. ההפקה של הארוע היתה רצינית ועם כל הלב וזה ניכר (למרות האיחור...רררר), גם מסכי הענק שצילמו קלוזאפים לאלו שישבו מרחוק היו רעיון מצויין. גרם לי לחשוב אולי פעם מישהו יארגן פסטיבל פרוג בארץ? יכול להיות נחמד. אני מדלג על סקירת 2 ההופעות הראשונות מכיוון שלא ממש הקשבתי.... את הזמן הזה העברתי כאמור בפגישות עם אנשים מעניינים, קבלת ברכות מזל טוב על היותי המנהל החדש של הפורום בתפוז, ובתדלוק (רק ליטר...לא לדאוג). ונעבור להופעה עצמה: אגרול היו מצוינים כתמיד, הם נראו מאוד משועשעים כיאה להופעת פרידה (מהקאוורים). נגנו ושרו מעולה. הסאונד היה טוב מאוד מהמקום שבו עמדתי לפחות, היתה הפרדה בן כל הכלים והכל נשמע מצויין. עיבודים נאמנים למקור וביצועים קרובים לשלמות. במיוחד אני אציין את הביצוע המהמם לסטארלט שפשוט הפנט אותי. רגע מעניין אחר היה כאשר המתופף "נעלם" באמצע ההופעה לשרותים, ואז שגיא אחיאל ביצע קולאג' קצר בן הפתיחה של גייטס עם Mood for a day ואולי עוד כמה דברים, זה היה מקסים, אולי אפשר לפתח את זה...חחח. בקיצור אני מאוד נהנתי, זה לא פשוט לנגן כאלו יצירות מורכבות וחברי הלהקה עושים זאת מעולה. אה,,,וכל הכבוד על שלטי ההכוונה הרבים שההפקה הציבה בדרך...כי אחרת אני לפחות הייתי מגיע כנראה...לשכם.

meandmeandme

New member
נשמע כאילו הייתה הפקה רצינית

יש הערכה לכמה אנשים בערך היו נוכחים? ומה בדיוק קרה עם המשטרה?

epitaph

New member
הופיעו בדיוק מתי שלא היה צריך אותם

בקטע של "ירושלים" מתוך Supper's Ready. אחרי שהם נתנו את כל השיר בביצוע באמת מדהים הגיעו השוטרים כי מישהו מבאר יעקב כנראה התלונן על הרעש בשעה המאוחרת (כנראה ככה זה כשעולים לנגן באיחור של יותר משעה). זה היה פשוט כאב לב. פתאום הלהקה מנגנת ולא קולטת למה לא שומעים אותם. אפילו כדי לסיים את המופע כמו שצריך עם תודות ואיזה סיכום קטן לא נתנו להם, פשוט כואב הלב. המזל של המשטרה שזו היתה הופעת פרוג ורוב האנשים שם היו בחורים מתורבתים ולמעשה חנונים. שאלתי את עצמי מה היה קורה אם הם היו עושים את זה בהופעת מטאל... בקשר למספר עצמו של הנוכחים, נראה לי איזה ארבעה מאות בהערכה גסה. אני הגעתי באמצע שי נובלמן, וממה ששמעתי לא ממש אהבתי, חוץ משיר אחד שהיה נחמד. את הזמן הזה גם אני ניצלתי כדי לפגוש חברים (בעיקר מהצבא, את אנשי הפורום אני לא מכיר בפנים וחבל), תידלוק אם כי אפילו לא הגעתי לחצי ליטר בגלל העובדה שזה היה גולדסטאר וגם שהבקבוקים היו חמים (נו שווין, לפחות היה משהו) וקנייה של הדיסק של דני בן ישראל שהבטחתי לעצמי כבר ממזמן שאני אקנה אותו. ועכשיו להופעה של אגרול, היתה הופעה באמת מדהימה, נקודה, סוף משפט. הקאברים אחד לאחד מקרימזון, דרך ג'תרו טאל ועד ג'נסיס, ובדרך גם קאמל וביצוע אחד ללד זפלין. רפטואר מרשים כשלעצמו. הם יצרו הרבה אינטרקציה עם הקהל וניגנו בדיוק מופתי. פשוט הופעה טובה. לגבי החומר המקורי, אני אישית לא מכיר את החומר המקורי של אגרול, אבל ממה ששמעתי בהופעה מתוך שלושה (או שאולי היו אלה ארבעה...) שירים, אהבתי כמעט את הכל. רק חבל שהרבה מהקהל שלא ממש פירגנו ואיך שהם התחילו לנגן חומר מקורי ישר הידלדלו מעט השורות. לסיכום, היה בהחלט ערב מהנה ושווה כל אגורה ואת כל הטירחה של לחפש מישהו שאני אוכל לתפוס איתו טרמפ, אבל נגמר בכאב לב עם כל העסק שהיה עם המשטרה.

yaronbarb

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב חברים.

נפתח בתודה אדירה לכל מי שבא. הייתם קהל מדהים ואיכותי מאין כמוהו - תודה! נמשיך בהתנצלות: כמפיק האירוע עבדתי עם מספר גופים שונים על מנת ליעל ולהרים את רמת ההפקה. לצערי חלק מהחברה שעבדתי איתם\מולם לא מחוברים מספיק לצרכי הקהל ולא קשובים מספיק לדרישות מהותיות של הלהקה. לכן אני מתנצל על היחס המגעיל של עובדי הבר (חברה חיצונית שנחשבת כביכול למקצועית) אני לא אעבוד איתם אף פעם ואני מקווה שאף אחד לא התיחס ברצינות אל חבורת הערסים האלה. אני מתנצל אם חברת ההבטחה לא הייתה מנומסת על אף הדרישות שלי מראש. (לא הייתי בכל רגע נתון ליד כל אחד מנותני השרות ולכן חלקם ניצלו לרעה את כוחם) ומעל לכל כואב לי שככה נגמרה ההופעה, כואב לי מאד. אני שונא את משטרת ישראל שעשויה מאותו החומר של עובדי הבר, האבטחה והילדים על הברזלים ליד המכולת. עצוב לי שמול חראות כאלה צריך לשאת ולתת בכדי להביא לידי ביטוי צורך אלמנטרי של מוסיקה. אנשים קטנים כל כך שבאו בשביל לגנוב חמש דקות של תהילה ולהשניא את עצמם עוד יותר על הציבור - אני שונא אותם! טיפת אנושיות ורגש, טיפה הבנה - כלום. הם אפילו לא ביקשו להנמיך - הם הגיעו כדי לעשות סצנה, ואני בספק אם משהו התלונן על הדציבלים ולא שהשלטים הובילו אותם. מאחר ובתור מארגן האירוע לקחתי בחשבון גם את המשתנה של הווליום ההופעה תוכננה להסתים ב12:00 אך כמו תמיד נדחתה בשעה ולכן זו גם אשמתי. אם כן - אני מקווה שלא נפגע לכם הטעם הטוב ואנסה למצוא דרך לפצות אתכם. שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה. בקשר לכמות החברים שבאו והשקיעו - במקום היו 900+- איש. לא יאמן... נ.ב תודה אדירה לרעיה אריק מרינה ושאר החברה ובמיוחד לרעיה. נתראה בשמחות

אדם זאב

New member
ירון אל תהיה מאוכזב

לפי ההודעה שלך זה נראה כי התאכזבת אתמול, אז ככה: אגרול נתנו את ההצגה הכי גדולה שלהם, כך שזה חיפר על התנהגות עובדי הבר שבאמת התנהגו מגעיל (היה זלזול כלפי הלקוחות, והם לקחו יותר כסף כי הם קלטו שהקהל קצת בHIGH...) מצד המאבטחים בכניסה לא הרגשתי שום בעיה, והאמת אני לא זוכר בכלל את סצנת הכניסה למקום. כל הדרך לפני ההופעה ראיתי שלטים שכוונו אותי במדיוק למקום שזה דבר מדהים ביותר, המיקום היה ממש מצויין. הסאונד בהופעה היה מצויין, הסאונדמן עשה עבודה ממש טובה בבאלאנס. הדוכנים בחוץ תרמו לאווירה של פסטיבל וזה היה ממש ממש כיף, היה שפע של מקום ותענוג היה לשבת על הדשא, או על העץ .. (היו גם כאלו), או לעמוד איפה שאתה רוצה. (זה הכיף בסוג הזה קהל !! :) ) האגרולים על הבמה נתנו תחושה של ניצחון והם נגנו עם אנרגיות ממש ממש גבוהות, דבר שנתן שהעלה חיוך להמון אנשים. פגשתי במהלך ההופעה הרבה חברה שזאת הייתה הפעם הראשונה שלהם בהופעה של אגרול, והם ממש לא האמינו למה שהם שומעים. הם פשוט היו בשוק מהרמה שההרכב מציג. שורה תחתונה !! היה הרבה יותר טוב לקהל ממה שזה נראה... תודה

RamiSun

New member
בארבי

היו תופעות, כן הברמנים באמת הגזימו, אבל הכל התגמד בגלל ההופעה הגדולה, וגם בגלל שראו בבירור שההפקה היתה רצינית. לא שמתי לב שהקהל מאוכזב ממשהו...

yaronbarb

New member
שאלה בלשית לכל השרלוקים מאמש...

לצערנו בתום האירוע נוכחנו לגלות כי נעלמה אחת הגיטרות של שגיא. כל קצה חוט בנושא יתקבל בברכה - מדובר על גיטרה חשמלית עם קייס שחור והמון ערך סנטימנטלי. כל מי שהבחין בה מוזמן ליצור איתי קשר במייל או ב 052-3863026 תודה וסוף שבוע רגוע

RamiSun

New member
לא פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה,

העלמת גיטרות בהופעות, לא ייאמן. פשוט זוועה.

Der-Albert

New member
שאלה לא קשורה

תגיד לי חבר, אתה במקרה עוכבת במחסום דרכים על כביש חמש ב13 לחודש בשעה שלוש וחצי? כי אם כן אז אני רוצה לדבר איתך על משהו, אז תגיב פה בבקשה... ואם לא אז אלו היו שלושה חבר'ה אחרים מהלהקה ואני ישמח לדבר גם איתם.

yotamna

New member
תגובה לשאלה לא קשורה

באמת תהינו אם הגעת להופעה בסוף כי לא ראינו אותך בין הקהל

Der-Albert

New member
אהה

בסוף פישלנו ולא הגענו ואנחנו באמת מתנצלים אבל האמת היא שרציתי לדבר איתך בכלל על משהו אחר שאני נוטה לקרוא לו "חיפוש לא חוקי", אפשר ליצור איתך קשר במספר שפרסמת בהודעה על הגיטרה?

Danittz

New member
בכל פעם

שאני מגיעה להופעה של אגרול אחרי הפסקה קלה בשמיעת פרוג... אני נזכרת למה זה הסוג המוסיקה הכי מדהים שקיים.. היתה הופעה מדהימה אחת הטובות באמת.. מתי יש עוד פעם??

למעלה