היה נהדר,
תודה לאגרול ומפיקי הארוע על ההופעה. כרגיל בארצנו הקטנטונת הכל התחיל מאוחר מהרצוי (אולי ללא האיחור לא היינו זוכים לתקרית המשטרתית), אבל היה מאוד כיף להסתובב עד תחילת ההופעה בן דוכני האוכל, הדיסקים של צליל, להשתרע במאהל הבדואי, ולפגוש הרבה חברים מכל מיני פורומי פרוג באינטרנט. אווירה של מיני- וודסטוק. ההפקה של הארוע היתה רצינית ועם כל הלב וזה ניכר (למרות האיחור...רררר), גם מסכי הענק שצילמו קלוזאפים לאלו שישבו מרחוק היו רעיון מצויין. גרם לי לחשוב אולי פעם מישהו יארגן פסטיבל פרוג בארץ? יכול להיות נחמד. אני מדלג על סקירת 2 ההופעות הראשונות מכיוון שלא ממש הקשבתי.... את הזמן הזה העברתי כאמור בפגישות עם אנשים מעניינים, קבלת ברכות מזל טוב על היותי המנהל החדש של הפורום בתפוז, ובתדלוק (רק ליטר...לא לדאוג). ונעבור להופעה עצמה: אגרול היו מצוינים כתמיד, הם נראו מאוד משועשעים כיאה להופעת פרידה (מהקאוורים). נגנו ושרו מעולה. הסאונד היה טוב מאוד מהמקום שבו עמדתי לפחות, היתה הפרדה בן כל הכלים והכל נשמע מצויין. עיבודים נאמנים למקור וביצועים קרובים לשלמות. במיוחד אני אציין את הביצוע המהמם לסטארלט שפשוט הפנט אותי. רגע מעניין אחר היה כאשר המתופף "נעלם" באמצע ההופעה לשרותים, ואז שגיא אחיאל ביצע קולאג' קצר בן הפתיחה של גייטס עם Mood for a day ואולי עוד כמה דברים, זה היה מקסים, אולי אפשר לפתח את זה...חחח. בקיצור אני מאוד נהנתי, זה לא פשוט לנגן כאלו יצירות מורכבות וחברי הלהקה עושים זאת מעולה. אה,,,וכל הכבוד על שלטי ההכוונה הרבים שההפקה הציבה בדרך...כי אחרת אני לפחות הייתי מגיע כנראה...לשכם.