תודה מכל הלב

• פותח הנושא yr4u
  • פורסם בתאריך

yr4u

New member
תודה מכל הלב

לק"י בשמי ובשם צוות הו"ד אני רוצה לומר תודה מכל ה-
לכל 40 החברים שהשתתפו בשבת הו"ד 3 זו הייתה שבת נהדרת, מיוחדת, מעניינת ומחברת ! היה ממש כיף לראות את כולם ! ניפגש ב"ה בקרוב במפגשי הו"ד הקרובים. אני וצוות הו"ד עומדים לרשותכם תמיד ! ברכת שבוע טוב וחודש מבורך
רון

תודה מיוחדת גם לכם הרב רון ודרור

/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifשארגנו את השבת הזו. אכן היייתה זו שסת ייחודית, מיוחדת ומאחדת. שבת מרוממת נפש שכולה עונג וקדושה שפתחה צוהר לכל הבאים ואפיקים חדשים לדעת איך לחיות הן כדתי והן כהומו. תודה שגורה גם לחברים שאמור את דבר התורה בשלושת הסעודות; טוהר, ירדן ועוד בחור מקסיפ (שלא אזכיר את שמו ללא רשותו). לגייניש ירדן, (שבקולו הערב היה גם ש"צ בחלק מהתפילות יחד עם ישי) וקובי שהיו בעלי קורא בתורה, לנחמן שהיה ש"צ ובעל קורא במנחה. לקובי ודורון שארגנו את הפעילות לאחר הסעודה הראשונה בליל שבת. במהלך כל השבת הייתה אוירה נפלאה. דיונים פורים ןמרתקים על אהבה וזוגיות וההשלכות להומואים הדתיים. פגשתי חברים במצבי ובחורים צעירים רחבי אופקים וכל שיחה איתם חיזקה והוסיפה חומר למחשבה ונופך לשבת המקסימה. אני אישית התרגשתי ונפעמתי מהארגון למופת, מהפעילות העניפה ומההשתפות העירנית של החברים. מזה שנים רבות שלא קיימתי את המדרש "שינה בשבת תענוג" כי מצאתי תענוג אחר בשבת זו בדמות השיחות המרתקות עם חברים שהכרתי בפורום וחדשים שהכרתי בשבת זו. הרב רון דרור וכל העסקים במלאכת הקודש תבורכו מפי עליון ויישר כח עצום לכל המשתתפים, מצפים בקוצר רוח לשבת הבאה.

yenergy

New member
שבת

היה לי מדהים גם. תודה רבה על הכל הרב רון! היתה שבת מרוממת רוח ומרוממת נפש... מחכים לארוע הבא של הו"ד. אנרג'י

היה כייף להכיר אותך אנרג`י

/tapuzforum/images/Emo24.gifואת שאר החברים המקסימים, החלפת דיעות והווי החיים של כל אחד ואחד, ההתמודדות ודרכי הפעולה ליצור חיים טובים ומאושרים. מצפה למפגשים הבאים. תודה לכוללללללם, אוהב את כולכם מכל הלב אהבת נפש.

Nחמן

New member
מממ... גם אני

שמחתי להכירך, אם כי אך בקושי יצא לנו להחליף מלה או שתיים, וכמובן תפילתך ערבה גם לחיכי. נהניתי גם מקריאת הבלוג שלך (מברוכ!) אבל אינני מסכים עם חלק מהדברים. רק אנא מכם! אני רוצה חופש ליום אחד לפחות (מלבד שבת). אני ממליץ ומציע לכל החברים, שהיו בשבת הו"ד ולאלה, שלא היו אך רצו להיות, או אף לאלה שלא היו ולא רצו, לשמור על קשר. זה חשוב מאוד לגיבוש ולהשגת המטרות שלנו. אין צורך להיחשף בפורום. כבר נחשפנו דיינו בשבת ומילימטר אחד מן השמים לא נפל. רק שבת לחוד ופורום לחוד ולשם כך יש מסרים אישיים וגם אימיילים. אשמח לתגובות.

seregon7

New member
הייתה שבת נפלאה!

תודה רבה לכל המארגים וגם למשתתפים על חוויה נהדרת!

מקווה שתצטרף במפגש הבא

/tapuzforum/images/Emo24.gifותכיר את הנפשות הפועלות בארגון הו"ד הרב רון ודרור, כי לי אין כל ספק בהכרותי את שני הצדדים שרב מאוד המשותף. כמי שהספיק להכיר אותך לעומק, אני חייב לציין את גישתך האמיתית והכנה לאמתוך חלילה לפגוע במאן דהוא, אלא להסביר ולהבהיר את עמדתך. לדעתי כדאי שתצטרף למפגש חברים הקרוב, שמן יפרסמו כאן את מועדו, ותוכל להביע את דיעותיך הכנות וכולנו יחד נשתדל למצוא מנוחה לנפשנו, כי אחרי ככלות הכל לכולנו מטרה משותפת, איך לעשות שיהיה טוב לקהיחלת ההו"ד. אוהב אותך נשמה מכל הלב

eclipse angel

New member
וזה המקום לציין

שמי שבאמת נפגע מהכנות שלי..אז שיקח את זה בפרופרציות

yosef770

New member
תודה רבה!

לדרור ולרב רון, היה ממש נחמד והיו הרבה דיונים מועילים. נתראה :)

Nחמן

New member
ומה חשבת

דעתי על השבת הזאת? משעממת... חסרת תוכן... ללא עניין.... מה פתאום! מי יאמין לי! מצטרף לכל חבריי הצעירים בברכת תודה מכל הלב. זו הייתה חוויה עשירה מאוד, שכמוה חוויתי מספר פעמים בודדות בחיי. מספר המשתתפים היה מרשים (ואל תעשה השוואות לשבת הקודמת, שהתקיימה לפני שנה וחצי בדיוק). האווירה החברתית הייתה מעולה ו... תודה לכל מי שהיו שותפים לאמירת דברי התורה בסעודות: לטוהר, לירדן ו... לשמולי'ק (לא מוכר בפורום אבל משתתפי השבתות מכירים אותו היטב), תודה לקבוצה הספרדית, שפרצה בתפילת קבלת שבת, שכמותה לא שמעתי זמן רב (בפעם הבאה מבקש השתתפות ערה יותר בתפילות כחזנים וגם בקריאה בתורה), וכמובן גם לדרור החמוד ולמפקד שלנו - סרן קובי, שדאגו לכל הפרטים למקטן ועד גדול והשיגו שבת מרוממת מכל הבחינות. תודה גם ל"מצפה לגאולה", שבירך אותנו בברכת הכוהנים (וכן לשאר הכוהנים וגם ללוויים, שחסכו ממני, הבכור, את העבודה הקשה ליטול את ידיהם...
) ואחרון חביב - תודה לך, הרב רון - האדריכל של כל השבתות הללו.
נתראה בע"ה בשמחה בשבת הו"ד הבאה כולנו ועוד... עם כל החסרים וביניהם: נאור, שתפילותיו בשבת הקודמת הפליאו לעשות, אוריאל, שהשתתף בשבת הראשונה ואמור היה גם הוא לשחרר אותי מהתפקיד הנ"ל...
ו... איפה נתנאל? אביעד? אסף זהבי? זאבי'ק? ו... ח. (איך קוראים לזה, שניהל את הפורום ב"נענע"?) וכמובן לא הספקתי להכיר את כולם אבל שמחתי על העידוד הרב מיוסף ו... לא מספיק 3 שבתות אולם אי אפשר לעשות שבת כזאת כל חודש אבל אפשר לעשות פעם בחודש אירוע חברתי באמצע השבוע לחיזוק ההיכרות האישית בין החברים.

הפעם הראשונה

אהלן חברים! אף פעם לא הרגשתי כל כך משוחרר ואמיתי כמו שהרגשתי בשבת זו. היה פשוט מדהים. לא האמנתי ששבת אחת תגרום לי להרגיש כל כך שונה, טוב ומלא תקווה. כן, תקווה !נפגשתי בפעם הראשונה עם קבוצת הומואים דתיים, שמעתי סיפורים על יציאה מהארון בפני המשפחה (וכלום לא קרה) והתחבטויות פנימיות שכל כך מוכרות לי והרגשתי שייך, אופטימי, ומשוחרר מכל מחשבה של זהירות וחשש. תודה מעומק הלב לרב רון, לדרור ולכל שאר הנפשות הטובות שהשתתפו בשבת המקסימה הזו. לכל הומו דתי שקורא את התגובה הזו, אני ממליץ בחום לבוא ולהתנסות (גם אם הוא בא לבד).

everything4u

New member
../images/Emo51.gif כיף לשמוע...

שמח מאוד שנהנת... [= ואני אצטרף לתודות... תודה רבה לכל 40 החברים שהגיעו לשבת. היה מאוד מהנה ומועיל.. פשוט כיף גדול! תודה לחברים שסייעו.. תודה רבה ליחיאל - בתחום השיווק ובכלל.. לקובי - על הפעילות בשישי בערב ובכלל... לדורון - על כל העזרה וסתם בגלל שאתה מצחיק אותי תמיד :) למל"ג - תודה על הפיצוחים בשבת :) תודה לי - על העוגות הטעימות שהכנתי.. (מותר לי? חחח) לטוהר - על מעגל השירה ודברי התורה לשמוליק - על דברי התורה המאלפים... על מי שלקח חלק בתפילות וקריאת התורה - גייניש, ירדן, קובי, נחמן, ישי לצפריר ומתן - מאוד שימחתם אותי בנוכחות שלכם... ובכלל, שמחתי להכיר חברים חדשים ומקווה לראותכם בהמשך... ואם שכחתי מישהו (תזכירו לי) אני מתנצל מראש... והתודה הכי הכי הכי גדולה - לרון יקירי - שניצח על כל התזמורת. על כך שעשה לילות כימים למען הצלחת השבת (ואני לא מגזים..)! וקצרה היריעה מלהכיל... שיהיה לילה טוב וחלומות חלומיים... דרור

וכמובן תודה גם לדרור המתוק

/tapuzforum/images/Emo45.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifשסייע רבות לרב רון להצלחת השבת. שרץ מחדר לחדר לחלק את התוכניה היפהפיה שעוצבה בטוב טעם על ידו ונכתבה ע"י הרב רון. על הדאגה לפרט, שלא יחסר דבר מכל אחד ואחד, על ההבדלה במוצא"ש. היה ממש כייף אדיר ואני כבר מתגעגע לך דרור, לרב רון ולכל החברים היקרים שהכרתי בשבת. דרור והרב רון נשמות טהורות וזכות- כולנו אוהבים אותכם מעומק הלב, יהי רצון שתמשיכו לזכות אותנו במפגשים נפלאים ובשבתות נפלאות וכן הקיץ והחופשה לפנינו ואנחנו מחכים לארגון טיול בן יומיים-שלשה לצפון הרחוק, עם מסלולים מרתקים ולילות קסומים, קומזיץ ו`על האש`, תודה מכל הלב האוהב.

Nחמן

New member
משתמש חדש?

ברוך הבא! לבטח נפגשנו השבת. ספר מעט על עצמך, כיצד נראית והיכן ישבת בייחס אליי (ואם תרצה לשמור על אנונימיות, בשביל זה יש מסרים אישיים).

Nחמן

New member
ואללה!

התימנים משתלטים לנו על הפורום. הרב רון ודרור הם תימנים, משתמש נוסף בשם ישי (סהר) אף הוא תימני וחוץ מאלה וממך נדמה לי, שפגשתי לפחות עוד תימני אחד בשבת. אני חייב להודות, שלאור פסק הדין הקשה בבג"ץ בעניין התלמידות הספרדיות בעמנואל אני יכול לשמוח על כך, שבשבת נפגשנו כולנו תחת קורת גג אחת: תימנים, אשכנזים, ספרדים, מרוקאים ועוד שאר כיו"ב בלי בג"ץ ובלי בד"ץ. היה נפלא ולרגע לא הרגשתי, שאני האשכנזי טוב יותר מהאחרים. להיפך! אני מוצא בקרב בני עדות המזרח אנשים נפלאים וגם משכילים. אוי ואבוי היה לנו, אילו היינו מתנהגים כמו הורי התלמידות במגמה החסידית בעמנואל. אז ברוך הבא ומקווה לפגוש אותך ואת כל השאר בשמחות תמיד.

ברוך הבא ג נ ד א ל ף

/tapuzforum/images/Emo13.gifנשמח לשמוע אודותיך, כמובן בדיסקרטיות ובלי להיחשף. שמחים לארח אות כאן בפורום ואתה כמובן מוזמן לכתוב ולהגיב. /tapuzforum/images/Emo24.gif

למעלה