תודה מכל הלב

• פותח הנושא yr4u
  • פורסם בתאריך

babak10

New member
אפשר עוד פעם?!

זו פעם ראשונה שאני משתתף בשבת הו"ד ואני מוכרח להגיד שהיה ממש כיף. כל הדיונים, שיחות צד וצחוקים, היה ממש תענוג. הרב רון ודרור היקרים - תודה ענקית לכם, ישר כוח!!! מצפים כבר לשבת הו"ד הבאה ...

גייניש

New member
תודה לכם! היה מעולה!

זו לי פעם ראשונה בשבת כזו, ובכלל אחד מהמפגשים הראשונים שלי, ואני תמיד מופתע ונפעם מחדש מהטבעיות הפשוטה שבאווירה בהם. בכלל, היו לי הרבה ציורים וסצנות בראש על איך יכולה שבת כזאת להיראות, החל מסדרה מתישה של ויכוחים צורמים וכלה בגירסה ההו"דית לשבת פו"פ, ורק באמצע השבת קלטתי מה זה באמת הזכיר לי בסוף: זו הייתה שבת סמינריון בנושא 'הומוסקסואליות ודת – הילכו שניהם יחדיו – לאן?'. כל המאפיינים הקלאסיים היו שם: מקלחות שנייה אחרי כניסת שבת, מלחמות נוסחים בתפילות ובהבדלה, פעילות ערב קלילה כי "קיץ, וכבר מאוחר", כולם נשארים ערים בכל זאת עד הרבה אחרי חצות ומשחנ"שים או מקשקשים, אף אחד לא מכין את הקריאה ואני צריך לאלתר:), דיון מודרך על בינו לבינה או על אמונה ונפילות (רק שאצלנו מדובר באותו דיון. בדרך כלל צריך להתפצל, וכל המגניבים {ע"ע סטרייטים סקרנים} הולכים לבינו לבינה...), רק אחרי ערבית קולטים שאין בשמים להבדלה, ובמוצ"ש לפחות מישהו אחד שוכח את המגבת. הקלישאת-סמינריון היחידה שלא קיימנו כהלכתה הייתה מלחמת הכריות, כנראה בגלל הקונוטציות השליליות של הכריות... בקיצור, היה כיף נורא, למרות שבגלל אחותי פספסתי את כל הכיופים של יום שישי. יש משהו משחרר בשבת שלמה שאתה יכול בה להיות אתה לגמרי בלי (כמעט) שום עכבות, לא בהתנהגות, לא בנושאי השיחה, אפילו לא באאוטסיידריות ובאקסצנטריות. שאפשר בה לדבר כמו גם להתווכח כשהכול, כולל הכול, על השולחן, ובלי זרמי מעמקים וסיבות נסתרות. שאפשר בה להגיד במשפט אחד "הומו" ו"אני" בלי להפריד אותן בשלל מילות שלילה, ויותר מזה – לומר "הומואים" ו"אנחנו" (עניין נדיר מאוד כשלעצמו, אם לוקחים בחשבון את הנטייה היהודית לפלגנות). שאפשר בה, סוף סוף, ללבן (או לפחות להתחיל ללבן) סוגיות חשובות ביותר שהקהילונת שלנו צריכה דחוף לברר, ואי אפשר לסגור אותן בדיון וירטואלי וגם לא במפגש של שלוש שעות. זו גם הייתה הפעם הראשונה בחיי שהרגשתי לא נעים לומר "אני רוצה להתחתן"... (למעשה, עד השבת מעולם לא רציתי לומר דבר כזה, גם אם השתעשעתי לי ברעיון. אולי שוב הנונ-קונפורמיסט הבלתי-נלאה שבי מתחיל עם השטויות שלו...) אבל גם בלי כל אלה, כל החופש והטבעיות, נהניתי מאוד מהשבת – פשוט בזכות ההיכרות עם כל כך הרבה אנשים חדשים ונהדרים. אני תמיד שמח למצוא בעולם אנשים טובים, ושמח פי שבע לפגוש אנשים טובים עם חוש הומור דומה לשלי, טעם מוזיקלי דומה לשלי, אהבת קריאה דומה לשלי, העדפות קולנועיות וטלוויזיוניות דומות לשלי, ובכלל אנשים משכילים ונעימי שיחה, וכאלה היו שם בכל פינה. אז תודה לכולכם על שאתם כל כך... אתם. היה לי לעונג רב. ותודה עצומה לרב רון, ולצוות הו"ד ולעוזריהם – ולא רק על השבת. אני מקווה שאתם לא צריכים את מחיאות הכפיים שלנו בשביל להבין אילו דברים גדולים ומופלאים אתם עושים יום יום. [וניפגש פעם הבאה, כן? דיר-בלאק אם מישהו לא מגיע!] באו לי הרבה תובנות ומחשבות, גם בעקבות השבת וגם בעקבות המפגש שלפניה. אולי עוד יבוא יום ואחפור לכם כאן על כמה מהן. אבל, למזלכם - לא עכשיו, לא היום, כנראה שלא החודש. אני צריך כבר לזוז לעשות לעצמי סימולציה. כתבתי דיי, ועכשיו אסיים ואיעלם חזרה אל הקונכייה שלי לפחות לשלושה שבועות. הפסיכומטרי ללא ספק טורף לי את החיים. נתראה לנו, או לפחות נשתמע, ניש

חזק ביותר

אתה כותב מצויין ושר חבל על הזמן.אבל אני לא מבין, אם היה לך כל כך כיף, איך זה שראיתי אותך יושן כמעט 50% מהזמן. אפילו מהחטיפים "ניקרת"... צדיק, שיהיה לך אחלה סוף שבוע נתראה בפעם הבאה התימני

אומנם לא השתתפתי בשבת הומואים דתיים

לישועתך קויתי ה` ... מה שהלב והרצון חושקים הזמן והאפשרויות עושקים - לא השתתפתי! אבל מארגני השבת אתם יכולים להתגאות בשבת הנפלאה שזכיתם לארגן בחסד אל כל היום! אשריכם שזכיתם לקבץ חברים לחיזוק גיבוש ועידוד - לתת שמחה ותקוה בלב המשתתפים אשר באו-נקבצו מכל חלקי ארצנו הטובה ! באהבת נפש הומואית נאמנה לנצח ... ... ...

SmartToyBoy

New member
מוטב מאוחר...

יש דברים שלפעמים חייבים להאמר - חברים, זאת היתה שבת מדהימה
יישר כח לכל מי שעשה וטרח לכבוד השבת, ובראש כולם הרב רון היקר ודרור, שהשקיעו אנרגיה אין קץ! תפילות מגוונות, אוכל מעולה, גופרית (
) ואווירה מצויינת. ברוך ה' אנחנו רק הולכים ומשתבחים, בתכנון המפורט ובתכנים. יהי רצון שנזכה לעוד שבתות מוצלחות, מעניינות, מהנות ומושקעות
שבת שלום
קובי

nnn22

New member
בהחלט עדיף מאוחר מאשר כלל לא...

אני נכנס לכאן לעיתים רחוקות, ולפתע ראיתי את שמי מתנוסס בהודעה של מצפה לגאולה! הייתה באמת שבת מדהימה. הדיונים היו באמת מפרים והארגון היה למופת. אך לטעמי, מה שבאמת חשוב בשבת שכזאת זה היכולת להרגיש אתה! להרגיש חופשי! להיות מסוגל להתבטא בצורה שהכי היית רוצה להתבטא, לחבק יותר - כי זה מי שאתה ולא לפחד מתגובה של אנשים! גן-עדן להומואים! ועל כך יש להודות. אני באמת נהניתי ומאוד מודה לרב רון ולכל מי שעמד מאחורי ההקמה של השבת. לפעמים אני לא מספיק אומר תודה ולוקח דברים כמובן מאליו - אז שתדעו. מצפה לגאולה - אני לא ממש ארגנתי את הפעילות בערב שבת - קובי ארגן אותה.. אני רק עזרתי להעביר. אני בכלל רציתי שיהיה פעילות אחרת. לא הקשיבו לי :( תודה לכל מי שלקח חלק ולכל מי שהיה שם בשבילי ובשביל כולם :) באהבה רבה, דובר-צה"ל....

למעלה