תודה מיוחדת ממרצ

EverMan

New member
צלי רשף לא נעלם.

הוא במפלגה ופועל בכל כוחו. וזה שיש אנשים שמתגאים בכך שביילין בינינו (אולי פעילים של שירי וויצמן ב$$$) זה לא מעיד דבר על כלל המפלגה. 50% מכלל חברי המפלגה מצאו למקם את יוסי ביילין ויעל דיין ב10 אנשים שהם הכי רוצים בכנסת. אם זה לא מעיד על משהו - אני לא יודע מה כן. להזכירך שאפילו טומי לפיד בשינוי זכה ברוב רק של 70% ויוסי שריד זכה ברוב של 60%.

yoavl1

New member
על מה אתה מדבר, מרצניק!!

אצלכם ב-12 המקומות הראשונים יש שריון ל-7 אנשים! 1. היו"ר 5.ברונפמן 12. יואב קריים ועוד 4 נשים לפחות וערבי אחד. לוק הוז טוקינג! מכיר?

EverMan

New member
ואחרי זה הוא אומר שזה

שעוזי אבן לא נבחר זה לא אשמתם. רואה ? מרצ שונאים את ההומואים. הם הומופובים. להערה - זה ברור שזה לא נכון. אבל זו אותה הכללה שנעשתה פה בדיוק בנוגע לעבודה !

Grimble Grumble

New member
מעולם לא אמרתי שאין אצלנו שרשורים

אני מסתכל על תוצאה הסופית במרצ יש רשימה מאוזנת שמראה את רוח המפלגה בעבודה גם כן יש רשימה מאוזנת שמראה את אוח המפלגה, רק שבמקרה הזה האיזון הוא בין אנשי פואד לאנשי שירי וייצמן ורוח המפלגה, בעבודה? אין דבר כזה כבר שנים...

yoavl1

New member
אני אכן חושב שלמרצ יש רשימה לא רעה

בכלל. אבל מפה ועד לאמר שהעבודה בחרה רשימה ימנית? דע לך , מר גרימבל גראמבל, שאני נמנה עם תומכיו המובהקים של יוסי ביילין ואני חושב שהמפלגה עשתה טעות שלא בחרה בו למקום ריאלי. אבל... מפה ועד ללהגיד שהעבודה ימנית? האם בורג (2) ימני? רמון (7)? כבל (9)? שוחט (10), יולי תמיר (6)? פרס? מצנע? הרשימה בסה"כ רשימה מעולה, מלבד החסרון של ביילין. בורג הגדיר את זה נכון כשאמר שרשימה ללא ביילין היא רשימה פצועה.

EverMan

New member
יש רוח בעבודה , רוח בעוצמת

טונרנדו אפילו... האיזון בין פואד ושירי וויצמן לבין יולי תמיר עמרם מצנע אופיר פינס (שהם הרוב) יוצא מאזן של שמאלה-מרכז. אז בבקשה ממך.

sub ziro

New member
אפשר לחשוב מרצ סופר מוסריים

אתם העפתם את הנציגים החברתיים שלכם. רק בשביל לקלוט את ביילין ואת יעל דיין.

yoavl1

New member
צודק אבל זה לא ככה.

המפלגה לא מעדיפה את ויצמן שירי. מחוז הנגב בחר בשירי למקום המשוריין לו. ביילין התמודד ברשימה הארצית.

ש@לתי

New member
כולם במרצ פאנטים....

והרי יש לך משהו נגד פנאטים...ואין לך חברים מרצ. אני רוצה לספר לך ענבר, שגם חברים טובים שלך מצביעים מרצ. אני שהייתי חבר מפלגת העבודה סוף סוף עשיתי החלטה שפויה....ואני שלחתי היום מכתב בקשה להפסקת חברותי במפלגת העבודה באופן מיידי. אין בכוונתי להצביע למפלגת הימין המקורנפת הזאת. יותר יוניים? על מה אתה מדבר? מפלגת העבודה היא מרכז ימינה...בדיוק כמו הליכוד......מפלגת ימין. אני. לא מצביע עבודה. מרצ- הבחירה השפויה!

EverMan

New member
אביהו-עליך אני אפילו לא רוצה לדבר.

חבל שאתה בוגד במפלגה שלך שגידלה אותך ועיצבה אותך. חבל שאתה בוגד בכל העקרונות שלך. חבל שאדם כמוך שיש לו כל כך הרבה מה להציע - הולך למפלגה של דברנים בוגדנית בעצמה שמקריסה את השמאל במדינה בלי לחשוב על עתידו.

Grimble Grumble

New member
איך אתה לא מתבייש?

לדבר ככה על בנאדם.. "המפלגה גידלה ועיצבה"? נשמע כמו משהו מהספרים שו ג´ורג´ אורוול, רק חסר ה"אח הגדול"... הוא לא בוגד בעקרונות שלו הוא נשאר עם העקרונות שלו, מה שמפלגת העבודה לא עשתה (כי אין לה כבר עקרונות)... ומפלגת הדברנים לא מקריסה את השמאל, מפלגת הדברנים הבוגדנית היא מפלגת השמאל היהודית היחידה במדינה שלך...

EverMan

New member
זה ויכוח אישי בינינו

אנחנו מכרים וזה ויכוח בינינו ובינינו בלבד. וכן , האדם שאני מדבר איתו הוא יו"ר נוער העבודה לשעבר - שגדל בתנועה וקיבל את ערכיה. והוא בוגד בכל העקרונות שלו - אתה בכלל לא יודע על מה מדובר ועל מה אנחנו מדברים. אז בבקשה - תחסוך לי פרשנות. ודמגוגיה עלובה ומסכנה כמו : "מפלגת הדברנים הבוגדנית היא מפלגת השמאל היהודית היחידה במדינה שלך" שגובלת אפילו בשקר - לא תסייע לך.

Grimble Grumble

New member
צודק, יש את מק"י...

גם יוסי ביילין ויעל דיין גדלו והתחנכו אצלכם... קרא גם להם בוגדים... בכל מקרה, מפלגה בוחרים לא לפי מסורת אלא לפי דעות ואידיאולוגיה, ואין שום בגידה כשבנאדם רואה שהמפלגה שהוא תמך בה בעבר כבר אין לה אידיאולוגיה כמו שלו... ולמרות חוסר היכרותי עם הנ"ל, אני משוכנע שלו כואב מאד מאד לעזוב את המפלגה שבה הוא העביר את נעוריו...

ש@לתי

New member
../images/Emo45.gif

צודק בהחלט... וענבר, אתה יודע שזה לא היה לי קל. אבל אני לא יכול להשאר בבית שגדלתי בו אך אינני מרגיש בו בבית יותר. את האמת אתמול כשהייתי במרצ ועזרתי לאחד מהמעומדים שאני תומך בהם הרגשתי הרבה יותר בבית...

ש@לתי

New member
קיבלתי את ערכיה?

בגלל זה אתה מודע לעובדה שמולך ומול שאר חברי נוער העבודה אני הרבה יותר שמאלני. מאז שלמדתי לחשוב באמת מבחינה פוליטית(השנה), הבנתי שהעבודה מוזרה לי... למה אני, שבאמת מאמין שצריך לדאוג לעובדים ולבני אדם וחיות ושאימצתי את ערכי תנועת הנוער העובד והלומד צריך להשאר במפלגה שאין לה ערכים? שלא מדברת אליי? שבה לשמוע דיבורים על זכויות אדם ואזרח זה לשמוע בדיחות? מפלגת העבודה לא עיצבה אותי. הרבה דברים עיצבו אותי, מפלגת העבודה היא לא אחד מהם. אני כועס על מפלגת העבודה על שטיפת המוח ועל העובדה שעודדה את רעיון הפסטירבין ושכחה באמת מהי דרך השלום. אני כועס על מפלגת העבודה שהייתה עיוורת ובחרה את פואד. שכבר אז אמרתי שיהרוס... אני לא יודע עד כמה אני שמח על מצנע שנבחר ליו"ר אחרי שהפך את חוף חיפה לנדל"ן. איכפת לי מזכויות אדם. איכפת לי מהקהילה ההומולסביתטרנס בישראל. איכפת לי מהערבים בישראל. איכפת לי מהסביבה שאני חיי בה. איכפת לי מבני אדם וילדים שחיים תחת הכיבוש. איכפת לי מהחינוך והחברה בישראל! איכפת לי. ולעבודה? איבדתם את יוסי ואת יעל, שניהם יונות שלום בעבודה...שניהם היו מהאנשים שעשו בעבודה. לא שכחתי היום להתקשר ליעל ולברך אותה על החלטתה ולהוסיף כי אני את מכתב הפסקת חברותי בעבודה כבר פיקססתי. אני מתבייש בעצמי על שנים בעבודה ומפצה את עצמי בהתחלת פעילות במרצ. אתמול היתה ההתחלה.

EverMan

New member
אני מרגיש נבגד אישית אביהו.

הנוע"ל הוא תנועה של העבודה. לא יעזור לך - הערכים שלהם זהים. למפלגה אין ערכים ?! אולי בגלל ש"דברים" (אני משתדל לא להכניס פה מילים גסות) כמוך , עוזבים אותה כל הזמן. אילולא אנשים היו עוזבים אותה - היא לא הייתה מדרדרת. אני מוצא היום את יוסי ביילין בתור כל מה שפואד הכליל אותו לפני כן - בוגד קטן ! נבחרת במקום 10 ולא 8 - ביג פאקן דיל ! לא עוזבים מפלגה בגלל זה ! הרי עד אז מצאת לנכון שהמפלגה היא הבית שלך - אז לא נבחרת אתה עוזב ?! בושה וחרפה ! אכפת לך מזכויות אדם ? הא ! תראה ! גם לי ! אכפת לך מהקהילה ? אני אכליל זאת בסעיף הקודם. אני לא גזען מספיק בשביל לעשות את ההפרדה. אכפת לך מהערבים בישראל ? הא ! תראה ! גם לי ! אכפת לך מהסביבה ?! הא ! תראה ! גם לי ! אכפת לך מבני אדם שחיים תחת הכיבוש ?! הא ! תראה ! גם לי ! אכפת לך מהחינוך והחברה ?! הא ! תראה ! גם לי ! אביהו. אתה עוזב מפלגה ובכך גורם לה לא לייצג את האידיאולוגיה בה שנכנסים בה אנשים אחרים. זאת עליבות נפש. גם יעל וגם יוסי הפסיקו בהפרש זעום של 100 קולות. רוב חברי המפלגה כן מאמין בהם ובדרכם. וזה מוכיח משהו על קהל המפלגה. המערכת הביוקרטית שתקעה את השיריונים כל כך גבוה - היא הגרועה. המפלגה כן רוצה אותם , ורוב חברי המפלגה כן רוצים בהם. אני מתבייש שאנשים בוגדניים כמוך היו אי פעם בעבודה - אנשים שלא מסוגלים לעמוד ולשבת על האידיאולוגיה ובמקום זה בורחים בפעם הראשונה שיש צרות. סלח לי , אני לא מסוגל לדבר איתך עכשיו מבלי להרוס את החברות שלנו. תסלח לי.

ש@לתי

New member
סלחתי.

סלח לי שאתה משעשע אותי... אין רוב בעבודה שתומך ביעל, לא סתם קולט אביטל הביסה אותה. מה גם ידוע שפואד הריץ את קולט...כשיעל היתה במחנה של מצנע, האנשים היותר שמאל בעבודה...מה לעשות, תבין, מפלגת העבודה היא מפלגה ימנית מקורנפת. אם גם לך איכפת מזכויות אדם ואזרח תעבור למרצ אם גם לך איכפת מהערבים בישראל תעבור למרצ אם גם לך איכפת מקהילת ההומואים ולהסביות אל תקרא לי גזען אלא תבין שלכל קהילת מיעוטים יש צרכים שונים, כנ"ל לגבי הקהילה ההומולסבית ותעבור למרצ. איכפת לך מהסביבה? אז תעבור למפלגה הירוקה בישראל!- מרצ איכפת לך מאנשים שחיים תחת כיבוש- אז תפסיק להיות במפלגה שלא עשתה הרבה נגד הכיבוש ועשתה יותר למענו ותפנים שמרצ באמת מציעה ישראל בריאה במקום כיבוש חולה. איכפת לך מחינוך וחברה? תעשה כמו יעל, שהבינה איפה היא לא נחוצה ואיפה האידיאולוגיה שלה לא מתאימה- תעבור למרצ. מצטער שאני משתמש פה בסיסמאות קצת ענבר, זה כדי להעיר לך ענבר על הדרך שאתה בעיוורון גדול מאוד ובעקביות הולך בה. וידוע לך שכאשר הייתי בנוער העבודה בארצי עשיתי הכל למען הנוער ולמען המפלגה...הרמתי ידיים כי הבנתי, המפלגה הזאת שמה עליי ז´. לא איכפת לה ממני ומהאידיאולוגיה שלי. למה הצטרפתי בכלל לעבודה? זה היה כדי לבחור בבורג כזכור לך, שהוא יותר שמאל מפואד. הצטרפתי כדי להשפיע כי ראיתי שיש עוד תקווה שהעבודה לא לגמרי מתה. העבודה היום ענבר, חסרת זכות קיום. הפקרתם את אותם ערכים שכל כך התגאתם לומר שהם הערכים שלכם. אגב, ברגע שתהיה בנוער העובד והלומד תלמד שהיא לא תנועה של מפלגת העבודה. ואני זה שכמעט יצא לשנת שירות בנוער העובד ושבוע לפני ויתר מטעמים אישיים...הנוער העובד והלומד היא תנועת הנוער של ההסתדרות החדשה. על כן שמה- הסתדרות הנוער העובד והלומד. עלה והגשם ענבר, תלמד קצת ערכי תנועה ותפנים את ידיעותיך בדבר הנוער העובד והלומד ובנושא המפלגה שאתה כל כך ממהר להגן עליה...מקווה שתקלוט מתי שהוא שאין סיבה שתגן על העבודה....

EverMan

New member
אתה לא יודע כמה נעלבתי רק יותר

מה"חרטא" שאתה רושם פה. פשוט כך. אני כנראה יודע טוב ממך מהו סוציאליזם ומהם הערכים. ואילו היית טורח להיכנס אליי הביתה ולהסתכל בארון ולראות את החולצה הכחולה עם השרוך האדום - אולי לא היית מדבר.

ש@לתי

New member
מכיר אותך יותר משנה

ולא היית בנוער העובד והלומד. אז אל תשקר. ואל תעליב אותי בנסיונות להחמיא לעצמך ענבר...

למעלה