סלחתי.
סלח לי שאתה משעשע אותי... אין רוב בעבודה שתומך ביעל, לא סתם קולט אביטל הביסה אותה. מה גם ידוע שפואד הריץ את קולט...כשיעל היתה במחנה של מצנע, האנשים היותר שמאל בעבודה...מה לעשות, תבין, מפלגת העבודה היא מפלגה ימנית מקורנפת. אם גם לך איכפת מזכויות אדם ואזרח תעבור למרצ אם גם לך איכפת מהערבים בישראל תעבור למרצ אם גם לך איכפת מקהילת ההומואים ולהסביות אל תקרא לי גזען אלא תבין שלכל קהילת מיעוטים יש צרכים שונים, כנ"ל לגבי הקהילה ההומולסבית ותעבור למרצ. איכפת לך מהסביבה? אז תעבור למפלגה הירוקה בישראל!- מרצ איכפת לך מאנשים שחיים תחת כיבוש- אז תפסיק להיות במפלגה שלא עשתה הרבה נגד הכיבוש ועשתה יותר למענו ותפנים שמרצ באמת מציעה ישראל בריאה במקום כיבוש חולה. איכפת לך מחינוך וחברה? תעשה כמו יעל, שהבינה איפה היא לא נחוצה ואיפה האידיאולוגיה שלה לא מתאימה- תעבור למרצ. מצטער שאני משתמש פה בסיסמאות קצת ענבר, זה כדי להעיר לך ענבר על הדרך שאתה בעיוורון גדול מאוד ובעקביות הולך בה. וידוע לך שכאשר הייתי בנוער העבודה בארצי עשיתי הכל למען הנוער ולמען המפלגה...הרמתי ידיים כי הבנתי, המפלגה הזאת שמה עליי ז´. לא איכפת לה ממני ומהאידיאולוגיה שלי. למה הצטרפתי בכלל לעבודה? זה היה כדי לבחור בבורג כזכור לך, שהוא יותר שמאל מפואד. הצטרפתי כדי להשפיע כי ראיתי שיש עוד תקווה שהעבודה לא לגמרי מתה. העבודה היום ענבר, חסרת זכות קיום. הפקרתם את אותם ערכים שכל כך התגאתם לומר שהם הערכים שלכם. אגב, ברגע שתהיה בנוער העובד והלומד תלמד שהיא לא תנועה של מפלגת העבודה. ואני זה שכמעט יצא לשנת שירות בנוער העובד ושבוע לפני ויתר מטעמים אישיים...הנוער העובד והלומד היא תנועת הנוער של ההסתדרות החדשה. על כן שמה- הסתדרות הנוער העובד והלומד. עלה והגשם ענבר, תלמד קצת ערכי תנועה ותפנים את ידיעותיך בדבר הנוער העובד והלומד ובנושא המפלגה שאתה כל כך ממהר להגן עליה...מקווה שתקלוט מתי שהוא שאין סיבה שתגן על העבודה....