תודה מיוחדת ממרצ

Grimble Grumble

New member
טוב, העסק מתחיל להמאס עלי

ולכן הודעה אחרונה שלי בנושא... רשימה ארצית אזורית או עולמית, המפלגה שלכם ורק המפלגה שלכם קובעת את הרשימה, וברשימה זו הגיע יוסי ביילין למקום לא ריאלי בעליל כמו גם יעל דיין, שני האנשים היחידים למעשה במפלגה שלכם שעוד מייצגים משהו מהשמאל, והמפלגה שלכם, ורק המפלגה שלכם, החליטה לפלוט אותם לקרקעית הרשימה. ואם אתה בונה על 30-40 מנדטים ולא על 15-20 אז המצב שלך מאד מאד עגום ומנותק מהמציאות... אני חושב שאפילו אתה לא באמת מאמין למה שאתה אומר, ולכן אין טעם שאני אמשיך לנסות לשכנע אותך שאתה טועה...

צלופחד 1

New member
לא חשוב

חשוב כמה מנדטים מרצ תשכיל להפיק מהשטויות הנעשות במפלגה, שרוח השירי והפואד היא הקובעת בה. תודה לכם, מפלגת העבודה, עשיתם לנו את היום.

EverMan

New member
עשינו לכם את היום ?

אנחנו עדיין מפלגת השמאל הגדולה בארץ. ועדיין יעל דיין (שכועסת באופן מובן) ויוסי ביילין אצלנו. והם ישארו אצלנו. כי רק אנחנו מציעים להם בית הגיוני ורציונאלי. יש הבדל בין להיות חבר במפלגה שהיא רובה קפצונים כמוכם , לבין להיות חבר במפלגה שהיא תותח.

EverMan

New member
הצחקתיך ?

הסבר לי צלופח חמוד , איך בדיוק העבודה ומרצ "לא שמאלניות". שניהן. ואם תוכל לדבר על כלל האנשים שנבחרו היום - כל ה40 , ולא רק 3 מתוכם - זה יהיה ממש נחמד

צלופחד 1

New member
הברמן דארלינג

שמי צלופחד. אני אמרתי רק ש"העבודה" עם סנה, פואד, דליה שפיציק, שירי השרשור, שאני אמשיך? וזה אחרי שהעיפו את ביילין והם עוד גאים ושמחים על כך והם בוודאי יודעים מה עשו, תתקשה מאד להיות שמאלנית גם אם יהיו בה (ואני לא שולל, כמו יולי הסקסית) כמה אנשים שירצו. פואד אמנם רשמית הוא לא המנהיג, אבל אנשיו בראשות שירי הבריון הם אלה שקבעו את הטון. הם שאמרו: "או אנחנו או ביילין" וזה יצא הם. לכל היותר אתם עכשיו ליכוד מתון. אבל אין חיה כזאת. הכל יעבור, גם הנאיביות שלך. לילה טוב.

EverMan

New member
לא ביקשתי ממך לפזר סיסמאות

והקנטות באוויר - אע"פ שאתה כל כך טוב בזה - ביקשתי ממך ת´כלס שזה נוגע לאידיאולוגיה והצבעות... איך העבודה לא שמאלנית ?

צלופחד 1

New member
רבאק, שאני אחזור על הכל?

אז בקצרה: חוק הגזע המפלה בקיצבאות ילדים. ואל תוסיף לי על זה דברים שלא אמרת.

EverMan

New member
לא זכרתי על מה פשוט.

עכשיו - כל מפלגה סוציאליטית בעולם דורשת תנאים מסויימים בשביל לקבל את הסיוע של המדינה. שזה לעבוד. שזה לתרום למדינה. שזה ככה וככה וככה. אין פה דבר שאינו שמאל. הבונוס הזה הוא צ´ופר. הוא ניתן לאנשים ששירתו ומשרתים את המדינה - שצריכים היום יותר עזרה וזו המדינה שעוזרת להם. נקודה.

צלופחד 1

New member
שום מפלגה סוציאליסטית ביקום

לא תומכת בנקמנות ובמסר ימני העובר דרך הילדים. אין כאן "בונוס–צ´ופאר". יש כאן נקמנות נגד אלה שלא משרתים. נקודה. אף אחד לא שאל אותם למה הם לא משרתים. לפחות %25 מהם שוחררו על ידי הממסד בלי שבעצמם ביקשו זאת. תלמד את העובדות, לפני שתדבר על צ´ופאר. הצ´ופאר נעשה דווקא ובכוונה בדרך זו, בשעה שאם רצו צ´ופאר יכלו לעשות זאת בדרך אחרת. אבל מה אפשר לצפות ממפלגה שגנרלים מנהלים, וימשיכו לנהל אותה עד קץ הימים (הקרוב, כנראה, מבחינתה).

EverMan

New member
שום מפלגה ?

כל מפלגה קומוניסטית שקמה מאודה צ´יפרה את האנשים ששירתו בצבא שלה. כל מפלגה ומפלגה ! אדם ששוחרר ע"י הממסד - יעשה שירות לאומי כלשהו אחר - ויקבל את המגיע לו. זהו כסף שהולך לאנשים שתורמים למדינה. כל כך פשוט ! תלמד את העובדות בעצמך. אדם שעושה שירות לאומי עדיין מקבל את הכסף הזה ! וכן , אפשר בהחלט לעשות זאת בדרך אחרת , אבל עדיף לפעמים לעבוד על חוק קיים שיעבור מאשר להילחם בתחנות רוח עם חוקים שלא יעברו. "וימשיכו לנהל אותה עד קץ הימים (הקרוב, כנראה, מבחינתה)." רק על זה דיברנו בהודעה למעלה. אתם מורידים את העבודה שקולותיה פשוט ילכו לליכוד. אז ביי לכם מרצ יקרים - תישארו במפה הפוליטית לבד. השמאל שאמור להיות החברה - לא מיוצג על ידכם יותר מאשר מאיתנו. אתם אולי מעבירים יותר חוקים חברתיים - אבל מי מעביר לכם אותם !? אתם לא מעבירים יותר חוקים סוציאליסטים מהעבודה - אין לכם שום זכות ראשונים על שמאל. אלא על מפלגה חברתית. אולי אתם העם אחד האמיתית ?

צלופחד 1

New member
לא!

אולי ככה אתה מבין את זה. סלח לי להגיד לך, אתה נאיבי. הימין רוצה פה להעניש ולהתנקם באויביו משכבר: הפלסטינים, הסרבנים, ועוד, ובקיצור לעשות לנו כאן כולנו איזה סדרת חינוך ימנית. נמאס לי להגיד את זה כבר כי אני יודע שהגנת המפלגה האבודה היא מעל לכל אצלך, ותאמין לי אני לא מקנא בך. בעוד כמה שנים אולי תתפכח ותבין ובינתיים, תקרא קישור מעניין: http://www.newprofile.org/

EverMan

New member
הפלשתינאים והסרבנים

אינם אויב הימין ! הסרבנים הם אויבי המדינה בכך שהם לא מגנים עליה ! אתה עלוב נפש. "הגנת המפלגה האבודה היא מעל לכל אצלך". כמו שכבר אמרתי - כל אחד באידיאולוגיה שלו - אני נמצא בעבודה כי אני תומך בדרך שלה. כנראה שהרבה שלך היא של קנטרנות ועליבות נפש - חוסר הבנה לאחרים והשמצות. ואחרי זה אתה מתפלא שאנשים לא מצביעים לשמאל. בושה לך.

צלופחד 1

New member
תודה על ה"מחמאות"

ואני לא סרבן, דרך אגב (זה שאני מסרב להוקיע אותם אפריורית זה דבר אחר!). תקרא לי עלוב נפש ואתה יודע מה, אני יכול להציע לך עוד שמות לקרוא לי. אבל עוד לא שמעתי אותך אומר: "אולי מפלגת העבודה טעתה איזו טעות". אני לא בטוח שמרצ או השמאל לא טועה בכלל, וגם אני לא אוהב כל כך את השיריונים שנעשו או דברים אחרים ואם היית מבקר אותי במישור הזה — הייתי מסוגל להיות פתוח ולהגיד כאן וכאן טעינו, כאן וכאן אני לא מסכים. אבל אתה צועק, אתה מתרגז, אתה קורא לי עלוב נפש וזה מעיד שאתה עצבני, וכנראה זה מפני שאתה מפחד לשמוע, לחשוב ואתה מגיע לשלב שאתה אומר: "הגיע הזמן להשתיק את הסמולני ההוא". עכשיו אתה במצב טוב!

EverMan

New member
אני מוכן לשים איתך כסף להימור

על כך שאני יותר שמאלני ממך , כלכלית בטוח ואולי אף מדינית. אני יכול להגיד הרבה פעמים שהעבודה עשתה טעויות - בעיקר בבחירת פואד , אבל להבדל ממך - אני לא מוקיע מפלגה בגלל טעות אחת. אני גם חושב שהעודף שיריונים היו טעות - אבל להבדל ממך אני לא מוצא לבגוד במפלגה ולנעוץ בה סכין בגב בעקבות כך. אני חושב על היום שאחרי הבחירות , אני חושב על כלל המנדטים שיהיו לגוש השמאל , אני חושב על הקמת ממשלה שמאלנית הבאה - שמרצ יודעת שלא היא תקים. ואני מרגיש עלוב שאני צריך להיות בבור השופכין שנקרא היום השמאל בישראל יחד עם חבורת נחשים. גם חלק מהעבודה וגם ממרצ. השמאל היום במדינה לא ראוי להיקרא כך. את המסורת המפא"יניקית הוא כבר איבד. ואתם איבדתם כבר את הכבוד לשמאל הכלכלי-חברתי ממזמן.

צלופחד 1

New member
רגע

אני אמרתי לך שהייתי אי פעם במפלגת העבודה? מעולם לא הצבעתי בעד המפלגה הזאת (להוציא בהצבעה הישירה ז"ל שבדיעבד — אינני מתגעגע אליה) ואפשר לומר שחזיתי די מזמן את ה"סזון" כלפי סמולנים (תקרא לזה "יונים") שמתרחש בה עכשיו. לא רק כלפי ביילין ודיין (אותה הייתי משאיר לכם. אני לא בטוח שהיא טובה למרצ). זה מתאים. אולי אתה שמאלני ממני, לא אמרתי שלא — אם כך יום אחד תגלה גם אתה את הפרצוף האמיתי של מפלגתך. "זה יקרה, כי הזמן מחייב זאת".

EverMan

New member
מישהו אמר שהיית ?

מוקיע הכוונה בכלל מהאגף שאתה קורא לו שמאל. לא התרחש שום סזון נגד אנשי השמאל. אבל שיש 7 מקומות ריאלים שאינם משוריינים בלבד - מה לעשות - קורה. אנשים כמו אברום בורג , בייגה שוחט , יולי תמיר ואיתן כבל , הם אנשים לא פחות טובים מביילין ודיין ולא פחות יוניים. לא היה שום צייד יונים במפלגה , אלא אנשים שהגיעו למקום 8-9 בפריימריז הולכים ועוזבים משום שהיה הפרש של 100 קולות ביניהם למקום 7. זה מראה על הרמה של הבוגדנות והפוליטקאיות שלהם. (שאני לא האמנתי שקיים בהם ולצערי עכשיו אני כן, הם היו האנשים שהכי כיבדתי בעולם לפני מעשה הבוגדנות הזה)

צלופחד 1

New member
אם ראית אתמול

את היומן בערוץ 1 נדמה לי זה היה, שאנשי עבודה (במעילי עור שחורים) הודו והתגאו בזה שחיסלו את ביילין ושזו היתה רשימת חיסול. ביילין והיונים. ובהצטרף לזה ששירי וייצמן וכאלה לא מועפים על טיל מהמפלגה, זה יוצר איזה תמונה, בלי קשר בכלל אם זה בסדר או לא שהשניים האלה ערקו. אולי הם הרגישו שפשוט כלב לא נותן להם ברירה? כי זו תמונה כללית, הכוללת גם את העלמתו של צלי רשף — נסיונם של רבים בעבודה למכור את "העבודה" בתור תחליף סטייק של הליכוד.

למעלה