תודה מאיציק הראל

karusela32

New member
מה האמירה הנוקבת?

שדוגמנית היא רק בשר לאכילה? בכל מקרה לא היתה כאן שום אמירה כי הוא לא התכוון לכלום בטח לא לכל מה שאת מנסה להגיד. הוא עשה מה שעשה בלי לחשוב על אמירות כי אם היה חושב בטח לא היה עושה,הוא נראה מקסים מידי

אמירה על נשים ודוגמנות

ואיציק אמנם לא עשה את זה במודעות מלאה, אבל עובדה שהוא לא בחר בתמונה אקראית אלא בתמונה של דוגמנית מעורטלת למדי. ולגבי האמירה: הדוגמנית היא אולי לא "רק" בשר עליו מלבישים בגדים (או שלא מלבישים) אבל אם אשה בוחרת להציג את עצמה כך ולא דרך האופי שלה, או העוצמה שלה, או השכל שלה או כל תכונה אישית ואנושית אחרת, אז בשביל הצופה היא אכן "רק" בשר. לדעתי הפרובוקציה שבהדגשת הבשר היא דווקא קריאה לנשים להיות משהו שהוא יותר מזה. באומנות פרובוקציה (או הדגשת העיוות) היא אחת הדרכים לעורר את תודעתו של הצופה לעיוות הקיים במציאות.

karusela32

New member
אני חושב שכדאי שתגלי את כל זה לאיציק

כדי שהוא ידע למה הוא עשה את זה.......

Nightmare18

New member
איציק ממש נכנסת לי ללב

אני מאוד אוהבת את התוכנית "מאסטר שף" ,אתה ואינה הייתם המתמודדים האהובים עליי... הדיבור שלך, המקצוענות, החוכמה... אתה אדם מדהים!!! והלוואי וירבו כמוך!! מה שהיה עם העיתון היה לא הוגן! כי אני יודעת שאתה התכוונת למשהו אחר לגמרי ואייל שגם אותו אני אוהבת ואני ממש התפלאתי להתנהגותו האשים אותך לשווא!! בכל אופן אני מאחלת לך הרבה הצלחה והלוואי ותמשיך לרגש אנשים אחר עם האוכל שלך!!!!!!!!!!
אתה המנצח מבחינתי!

למעלה