תודה מאיציק הראל

nina266

New member
היית הפייבוריט שלנו, המעוף והיצירתיות שלך

זה משהו שחסר אפילו לחלק מהשופטים... וחוץ מזה רואים שאתה מנץ', שזה הכי חשוב כל טוב.

גילוש81

New member
איציק אתה גדול !הצלחת לגלות 17 תבלינים

ברגו של הבשר- צריך להיות אנין טעם ובאמת אף אחד מה"מאסטר שף" לא היה מסוגל לגלות !! אבל לצערי מרוב שרצית להצליח נכנסתה לאקסטזה ולא שמת לעצמך גבול בהמצאות שלך ! דג על מצע שוקולד !! אבל אתה מוכשר ברמות - התוכניות האלו כמו גם האח הגדול הם הפקדות לרייטינג - לפרסומות ולהרבה כסף ווהפקה שותפה מסחרית חשובה - סמדי מחזיקה את התוכנית סימפטית אמיתית ויש לה לדעתי קהל גדול משלה שרואה את התכנית הזאת רק בגללה ! ומכל מקום איציק אתה תצליח ובגדול !!!

CrazySheep111

New member
איציק היקר, אתה מקסים!

נהניתי לראות אותך מבשל בתוכנית באהבה רבה ובחן שכה הלם אותך. מאוד רציתי לראותך בגמר, כי צלחת את המשימות בגאווה ורק פעם אחת נפלת להיות בין המודחים. בפרק האחרון נראה שהלחץ העמיד אותך במקום הפחות טוב שלך, ודעתי היא שלא התחשבו בשאר המשימות בהן רוב הזמן התעלית מעל אחרים...(17 תבלינים??! תותח...!) מקוה שבעתיד נשמע עוד על מאכליך בתוכנית או מסעדה טובה
בהצלחה!

איציק, גם לי נאכל הלב כשאייל שני בחר

לעשות לך רצח אופי בשתי דקות. בכיתי יחד איתך. אתה איש מקסים, בשלן מקסים ואני מקווה שהתכנית הזו תקדם אותך בדיוק כפי שאתה חפץ. בהצלחה

איציק אתה בחור מקסים

לקחת בסוף סיכון ענק ולפעמים זה לא מצליח בהצלחה בהמשך איציק :)

bettush

New member
איציק אתה מאסטר שף בחסד עליון....

בשלן מדהים ורבגוני בעל אישיות כובשת ונפלאה. בתוכניות ריאליטי, הזוכה במקום הראשון, אינו תמיד הזוכה האמיתי - ויש לי הרגשה שזה נכון גם לגביך. לך עם החלום שלך ותגיע רחוק. בהצלחה רבה.

פיןBALL

New member
איציק היקר ../images/Emo106.gif

איני מאלה המגיבים לרוב או מתעניינים בסלבס וכד'. אולם הפעם רציתי לכתוב לך רק שלדעתי עשו לך עוול בתכנית. לטעמי אתה בין 3 הפייבוריטים של התכנית שיש להם עין, משמעת, רצון ודמיון להיות שפים אמיתיים. לא רק "בשלנים טובים" אלא ממש שפים - מקוריים, חדי מחשבה, יצירתיים, נועזים. אתה, אינה ואביבה. לטעמי, אחרי התוכניות בהן הצגת יכולת אלתור, מקוריות וחריפות מחשבתית לא צריך היה להדיח אותך בשל טעות אחת (ולא אכנס פה לאם הייתה טעות אם לאו). בכל מעמד הדחה בתכנית ריאליטי (וגם במעמדים כאלו במאסטר שף עצמה) מתחשבים בעבר של המועמד/ת, ביכולות שהציג/ה עד היום ובפוטנציאל שלו/ה להתקדם ולהבריק. במקרה שלך לא עשו את זה. העדיפו להדיח אותך ולהשאיר בתוכנית בשלנית בינונית, חסרת משמעת ויהירה כמו סמדי "בומבה". בעיניי זו כניעה לעממיות, פלירטוט עם ה"עממי" וחוסר רצון להכנס למקום שבו יטענו ל"עדתיות" של ההפקה. אבל לא יעזור. להשאיר את סמדי שהינה בעיניי חסרת מעוף, חסרת יצירתיות ולעומת זאת יהירה וחצופה ולהדיח אותך זהו עיוות. בעיניי בזה הרגע "מאסטר שף" הפך לערוץ 24! המון בהצלחה. אתה תותח!

איציק יא הורס

רציתי להתאבד כשעפת מהתכנית ולא ראיתי טעם לחיי!! אני אוהב אותך בכל ליבי ומקווה שנזכה לשמוע ממך עוד בהמשך!!! כל עם ישראל אוהב אותך ורוצה לראות אותך בכל מקום!!! תמשיך להיות הורס ומאמם שמו שאתה!!!!!!

Tomer984

New member
למה אבל למה לשים אותו בעמוד הראשי יש כאלה ש

שהקליטו ועדיין לא יצא להם לראות, באסה איתכם.

karusela32

New member
נראה לך הגיוני שכל שיחה כאן תתחשב

בזמני הצפיה של אילו שהקליטו.....התוכנית שודרה כבר לפני כמה ימים.....LOL

Tomer984

New member
למה לשים תמונה שלו לבד

אז שימו תמונה של ה THEME של הסדרה , לא אותו . איך שראיתי אותו ישר ידעתי שהוא עף בלי אפילו לקרוא.

נכנסתי כדי לפרגן.

אהבתי מאוד את הדרך היצירתית,את ההעזה,המעוף,העידון. צר לי שהודחת.

אני מקווה שאתה לא מתייחס אל חבר השופטים כאילו

הם בית דין של מעלה, למרות שהם מתנהגים ככה... בכל אופן, איציק, מה שעית עם הדוגמנית ואייל שני ניתח (לשם שינוי) בצורה מדוייקת (בשר על בשר), היה בעיני מבריק ומתוחכם ואמירה חדה, נוקבת ונכונה מוגשת בצורה הכי אלגנטית שאפשר. ולא, ממש לא שוביניסטי, להפך (כשליידי גאגא עשתה אותו הדבר אף אחד לא חשב שזה שוביניסטי).

למעלה