תודה ל - EZ

moshep10

New member
תודה ל - EZ

עבור העזרה בתיקון השרשרת שנקרעה 3 פעמים בטיול היום.בלי עזרתכם -במיוחד שחר הייתי מסיים את הטיול על "קורקינט".תודה לעקיבא ויורם עבור הטיול הנהדר.העליות היו קשות אבל "נסבלות".להית' בטיול הבא.

clemente1

New member
זוג מקסים....

ותודה לez על טיול העליות לעקיבה על ה chainsuck המיסטי יורם , שחר, גון ודני, יהודית ומזג האוויר, אמנון, משה, טל ודן,שי הבלתי נלאה ולרבי עודד על הילכות צמיגים שרשראות, מתלים ,גריז ומה לא? לכל מי ששכחתי תודה אופיר

RockhopperJudy

New member
עוד טיול מעולה ../images/Emo47.gif

אין אפס! EZ זה המקום להיות בו בשבתות! גם אם צריך לקום בארבע בבוקר, לבטל את הארוחה המסורתית של שבת בצהריים, לקרוע ולתקן שרשרת קרועה 3 פעמים בשעה, לאבד את הנשימה בעליות, להסתחרר בירידות, להמתין שעה לאחרונים, להתלבט עם "מביני המפות" אם האדום הוא ירוק או שחור, להאביס עצמך בסטייק של אסא גם אם לא כל כך רעבים, ללגום 5 ליטר מיים ב 3 שעות, להיתפס במצלמה מדשדשת ולא מדוושת, לסרוט את הצבע של המכונית בגלל המנשא, לקבל משוטר "פרס" של 250 ש"ח על הסתרת האורות האחוריים (יש מספר... אבל השוטר צריך להביא "קופה" אז הוא תוקע דו"ח), לשמוע שוב את הויכוח הנצחי אם קראנק קשור לבובינג של הסספנשן בסנטה של המרידה בדגם 2004 המשופר או לא, ללכלך את האופניים שרק אתמול עשו מקלחת להגיע הביתה סחוטה מעייפות אבל----- --------------------------עם חיוך מאוזן לאוזן! שיירבו טיולים כאלה! יהודית

XCrider

New member
מה אני אגיד לכם,התה היה מעולה...../images/Emo8.gif

והעוגות, והפירות היבשים, והחברה, והאתגרים ו...ו...ו... והיו המון עליות בסוף (במשקל...
) הרי בשביל זה אנחנו רוכבים - להוריד את העליות של השבוע שעבר...

viczan1

New member
../images/Emo6.gifהסוכריות שלך גם היו 10../images/Emo3.gif

שיהיה מנהג קבוע ,להביא סוכריות כל שבוע

viczan1

New member
היי,שלח לי את התמונות ב email הבא

אהלן,מה שלום השוגר שלך! שלח לי את התמונות שצילמתה אתמול על מנת שאוכל לצרף אותם באלבום של EZ ב WEBSHOTS אגב,שמעתי שאתה רוכב קבוע בירקון, שלח לי מסר או בסלולאר מתי אתה רוכב את הירקון,אף פעם לא רכבתי אותו. אמסלול שלי הקבוע הוא נחל אלכסנדר,זה ליד הבית, אם אתה מעוניין תודיע לי, אני בדרך כלל רוכב אותו פעמיים בשבוע ובעיקר ביום שישי בבקר. סלולאר:396605-053 [email protected]
ביי ויקטור

steiff

New member
מסתורי המסלול המעגלי במגמת עליה

מי ה
שאמר "מכאן המסלול במגמת ירידה"? עדיין לא פיענחתי איך מסלול מעגלי יכול להיות מורכב מ 100% עליות אבל עובדה... לא רק השרשרת נקרעה, גם החלק שצמוד לאוכף מלמעלה. אבל, כרגיל, תודה ליהודית שהביאה עימה מזג אוויר סקנדינבי בקייץ. העננים הנעימו לנו את החלק הקל של הטיפוס (זה מלטרון לנווה אילן) אבל את החלק השני (והקשה) של הטיפוס, זה משורש בחזרה ללטרון, כבר עשינו תחת השמש הקופחת. חוץ מזה היה טיול נהדר עם שילוב של נוף, היסטוריה ואתגרים פיזיים ומכניים. ה EZ שוב הוכיחו (לעצמם, בעיקר) שאפשר לעשות גם את המסלול הקשה ביותר ב EZ - ולהגיע בשלום לסוף המסלול. ומה בשבוע הבא? יורדים את צוק מנרה???

the1best

New member
שחר אולי רכבתם בכוון הלא נכון???

אם בכוון הנ"ל יש 100% עליות צריך לרכוב את המסלול הפוך!!!!

steiff

New member
../images/Emo93.gif איך לא חשבו על זה קודם ../images/Emo35.gif

tal bs

New member
תמונות תמונות תמונות

תודה לכל אנשי אי-זי הנהדרים על הטיול. לחצו כאן לגלריית התמונות. המעוניינים לקבל את קובץ התמונה המקורי מוזמנים לשלוח מסר או מייל. להתראות בטיול הבא, טל ודן

../images/Emo28.gif מה יש בתיבת הקסמים של EZ ../images/Emo35.gif

אנשים נפלאים שכיף להיות איתם. יורם

למעלה