תודה לשרונה,

אגל ט ל

New member
העולם הזה מטורף...העולם הזה נאחז בגושי אדמה..

באבנים...ובמה שיש מתחתם..
ובשם האל מוכנים לעשות דברים נוראים.

מה יש לבקר בארצות ערב?

מדבריות,פנאטיות,טרור וטבח עמים.
תבוא למדינת תלביב,אני אראה לך כמה טוב
שירקו אותנו משם.תודה רבה להם.
אין כמו ארצישראל

וזו התגובה הכי קיצונית ששמעתי

התנשאות ישראלית-מערבית טיפוסית. שלילה של "האחר" המשקפת חרד עמוקה מ"האחר".
מש"ל

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כשאתה צודק אתה צודק

זו דוגמה קלסית של התנשאות ושלילת התנהגות של עמים אחרים שכוללת פנאטיות דתית, טבח של כל מי שלא מסכים עם דעותיך או סתם נמצא בסביבה, חוסר דמוקרטיה ועוד כמה סממני תרבות ששכחתי.

יש לכבד תרבות של כל עם גם עם היא שונה מהותית מהערכים שלך וגם אם היא דוגלת בחיסולך.

אותי אתה לא מרשים במילים פלצניות

ואתה גם לא פרטנר לדו-שיח,
אז עזוב אותי באמ'שך,הווכחנות שלך אובססיבית.
ולי יש "תגובה הכי קיצונית-התנשאות-שלילת האחר וחרדה עמוקה".
סיכמנו הכל. {עבור הלאה ...}תודה

חחחח

נתחיל בזה שאת ממש לא מענינת אלא התגובה שלך .
כשאת כותבת את ההבלים שכתבת, מגיבה באלימות למושג "ערבי", שוללת קיום של מליוני בני אדם, מה לעשות, את לא הראשונה בעלת הדעה הזו, וההיסטוריה לימדה שבעלי הדעה הזו בהחלט מייצגים חדרה עמוקה מ"האחר". עכשיו אם זו פלצנות, מעניין מהי באמת פלצנות

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
א. היא לא משוחחת עם עצמה, עובדה שאתה עונה לה

ב. יש לך חוסר הבנה מדהים בהבנת הנקרא, היא לא שוללת אף ערבי אלא לא מוכנה שאתה או כל אחד אחר יקרא לה ערבי.

הבעיה היא שמרוב להט לענות אתה לא ממש קורא את הטענה עליה אתה משיב.

שים לב

זה שהיא לא רוצה שיקראו לה ערביה הבנתי, זה שהיא תיארה את מדינות ערב מדבריות,פנאטיות,טרור וטבח עמים. משקף את העמדה שלה הראויה לבוז ולגינוי, אם כי היא ראויה בעיניך.
אשר על כן:
1. היא יצרה לה איזה דימוי שלי, ועל כך נשאלה עם מי היא משוחחת, דבר שאתה בלהט רב לא רואה, קורה

2. לגבי חוסר הבנת הנקרא נדמה לי שאולי בלהטך כי רב להגן על השונאת להקרא ערבייה גם קצת התבלבלת

יוצא אם כך, שאני יודע בדיוק על מה אני מגיב.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שמתי לב אך למרות זאת

אני עדיין חושב שמה שראוי לבוז ולגינוי הוא הפנטיות, טרור וטבח העם ולא האנשים שמצביעים על זה.

אני מניח שאינך קורא/רואה/ שומע חדשות

אני מגיע למסקנה זאת מתוך קריאת דעותיך על שכנינו הערבים.

לעומתך, ירון לונדון במאמרו היום בידיעות אחרונות בכותרת : "ישראלים ולא על הנייר", מדבר על ערביי ארץ ישראל.
אביא קטעים מדבריו.

"אני מרבה לבקר בישובים ערביים ואוזני כרויה לביטויי סלידה מן המתרחש בעולם הערבי והודאות מבוישות בכך ששפר גורלו של פלג העם הפלסטיני החי בישראל".

"לא קל לידידיי הערבים לחלץ מגרונם את המילים האלה, מפני שמקופלת בהן הודאה בכישלונה הנורא של הציוויליזציה הערבית,
אבל העובדות הן כה חד משמעיות עד ששום ערבי אמיץ ומפוקח אינו יכול להכחישן.
בחודש אחד קוטלים ערבים יותר ערבים משנקטלו בידי יהודים במשך עשרות שנות עימות, ובשנת מלחמה אחת בסוריה גלו מבתיהם פי 4 יותר ערבים משהוגלו במלחמת 1948".

כן, אז..?

מאימתי ירון לונדון הוא סמכות למשהו? מעניין
מאימתי ההכללות שאתם משתמשים בהן מייצגות משהו מהמציאות?

ובכן, כך...

א. כרגיל אינך מגיב לתוכן דברי.
ב. אתה מדבר על הכללות? כשבמשפט אחד אתה כותב "מאימתי ההכללות שאתם משתמשים בהן "

מי זה אתם??????? האין זו הכללה?????
נאה דורש ונאה מקיים.

אז ככה

אתם = שייח ואתה
תכן דבריך קיבל תגובה - לונדון אינו סמכות לכלום.
אתה רוצה להמשיך?
ברור הרי שהויכוח חסר משמעות, כי אתה רוצה לשכנע אותי במה שאין לי ענין להשתכנע בו, ולי, ממש אין ענין לשכנע אותך בכלום ו/או להסביר את המובן מאליו. ומ אבקי כוח והורדת ידיים - לא אתי.

מה שהכי מעניין,שיח

האם קבעת התנשקות מחר בחצות?
או שלא עושים את זה יותר?
אני לא בעיניינים....
{שיהיה, למפרע..}}

למעלה