פולי כאן בשבילכם
New member
תודה לכם
אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה, ורוב האנשים שהיו איתי אתמול לא מהבלוגים אבל אני רוצה להודות מקרב לב לכל מי שהיה איתי אתמול <ולא הייתי במפגש!!> אני רוצה להגיד שאתמול היה לי את היומולדת הכי מושלם בעולם! כל האהובים שלי היו לצידי והתרגשתי עד דמעות כשעשו לי את הפתעת הערבבבבבב!!!!!! חברה שלי אירגנה לי הפתעה עם אחד הידידים הכי טובים שלי שלא ראיתי אותו מלא מלא זמן, הוא בא אליי כזה מאחורה ועושה לי: "אפשר לאחל לך מזל טוב?" רפיייייייייייייי לוייייייייי ישיר לנו סולווווווווווו יא מדהים שלי עשית לי את הערב!!! אני עדיין בהלם שבאת ליומולדת שלי אבל אני חייבת לציין שאתה הבן אדם שעושה אותי מאושר כל פעם מחדש. הייתי לרגע בהלם, לא ידעתי מה להגיד, כולם הסתכלו עליי במבט לא ברור, הזלתי דמעה וחיבקתי ונישקתי אותו כאילו שלא ראיתי אותו כבר הרבה שנים. זה עשה לי את הערב!! כולם עשו לי את הערב!!! במיוחד כשהביאו לי את המתנת ליומולדת וכל אחד רמז לזה שאני שמנה!!!!!!! גיךעד אני ארביץ לך!! מה אתה כותב לי על הדיסק שהקדשת לי "פולי השמנה" ???
לוטם וספיר מה החזירים האלו אמורים להביע?!?!? בת אל.. את שתיהיי בריאה... נראה לי הדבקת את כולם בזה שאני שמנה
תודה לאחי ולחברה שלו שהיו לנו מלצרים לכל הערב
הכינו לנו משקאות, אוכל ופינקו אותנו! תודה לרפי שעשה לי הפתעה בערב, אני יודעת שהייתי בהלם וחשבת שאני כועסת עלייך או משהו ורצית לקחת את הרגליים ולברוח משם, אבל אתה לא יודע כמה שימח אותי שבאת לשם! יא מעשן נרגילות סידרתי, כפרעלייך איך נרדמת כל הלילה
תודה למור שאירגנה איתי כל היומולדת ורצה איתי כל השבוע בלאגן הכל ושיגעתי אותה עם כל הדאגות! תודה לבת אל שהייתה לי בתור גלגל הצלה ברגע האחרון, אהבתי את המגבת
יא קרועה זה כולה היה יוני לא איזה רוח רפאים!! חחחחח תודה ללימור ולאלישע שהגיעו בשנייה האחרונה, לימי מואהההה תודה לליאור, תודה על זה שאתה סובל אותי כל יום חחחח
תודה לצ'וצ'ו שלי שכולם הכירו אותו רק בגלל שתמיד דיברתי א תו, ואחרי שראו אותו, הבינו גם למה! תודה לך שבאת עם הגיטרה
ואני ארביץ לךךךךךךךך מה זה פולי השמנה?? הא?? חחחחח קרוע
אני עדיין אוהבת אותך ואמשיך לאהוב תמיד
תודה למוטי וליוני!!!!! יוני, שמחה שזכיתי לראות אותך ולשוחח עימך יא בן אדם מקסים, אני איתך לאורך כל הדרך, אתה יודע את זה
תודה ללוטם וספיר שטרחו והגיעו והביאו לי כוס שמצוייר עליו חזיר
לוטם, את עוד תצליחי, מילה שלי
ולא קראת לי בקלפים... אי זבל! ותודה אחרונה לתומר, הבחור שיודע להיות לצידי, גם כשטוב לי וגם כשרע לי, ולמרות שהיה חולה הגיע והיה לצידי גם ברגעים השמחים שלי, תודה על העוגה!!! למרות שעשינו עליה ח'בורה
ולא נשאר ממנה כלום!! והכי הכי חשוב, תודה לההורים שלי ששיתפו איתי פעולה
תודה לכל מי שבא אני מאושרת!! גם פתחתי את השנה הרגל ימין, וגם נהינתי נורא בחיק חבריי הטובים
שתיהיה לכולנו שבת מדהימה!
אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה, ורוב האנשים שהיו איתי אתמול לא מהבלוגים אבל אני רוצה להודות מקרב לב לכל מי שהיה איתי אתמול <ולא הייתי במפגש!!> אני רוצה להגיד שאתמול היה לי את היומולדת הכי מושלם בעולם! כל האהובים שלי היו לצידי והתרגשתי עד דמעות כשעשו לי את הפתעת הערבבבבבב!!!!!! חברה שלי אירגנה לי הפתעה עם אחד הידידים הכי טובים שלי שלא ראיתי אותו מלא מלא זמן, הוא בא אליי כזה מאחורה ועושה לי: "אפשר לאחל לך מזל טוב?" רפיייייייייייייי לוייייייייי ישיר לנו סולווווווווווו יא מדהים שלי עשית לי את הערב!!! אני עדיין בהלם שבאת ליומולדת שלי אבל אני חייבת לציין שאתה הבן אדם שעושה אותי מאושר כל פעם מחדש. הייתי לרגע בהלם, לא ידעתי מה להגיד, כולם הסתכלו עליי במבט לא ברור, הזלתי דמעה וחיבקתי ונישקתי אותו כאילו שלא ראיתי אותו כבר הרבה שנים. זה עשה לי את הערב!! כולם עשו לי את הערב!!! במיוחד כשהביאו לי את המתנת ליומולדת וכל אחד רמז לזה שאני שמנה!!!!!!! גיךעד אני ארביץ לך!! מה אתה כותב לי על הדיסק שהקדשת לי "פולי השמנה" ???