תודה לכם

תודה לכם

אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה, ורוב האנשים שהיו איתי אתמול לא מהבלוגים אבל אני רוצה להודות מקרב לב לכל מי שהיה איתי אתמול <ולא הייתי במפגש!!> אני רוצה להגיד שאתמול היה לי את היומולדת הכי מושלם בעולם! כל האהובים שלי היו לצידי והתרגשתי עד דמעות כשעשו לי את הפתעת הערבבבבבב!!!!!! חברה שלי אירגנה לי הפתעה עם אחד הידידים הכי טובים שלי שלא ראיתי אותו מלא מלא זמן, הוא בא אליי כזה מאחורה ועושה לי: "אפשר לאחל לך מזל טוב?" רפיייייייייייייי לוייייייייי ישיר לנו סולווווווווווו יא מדהים שלי עשית לי את הערב!!! אני עדיין בהלם שבאת ליומולדת שלי אבל אני חייבת לציין שאתה הבן אדם שעושה אותי מאושר כל פעם מחדש. הייתי לרגע בהלם, לא ידעתי מה להגיד, כולם הסתכלו עליי במבט לא ברור, הזלתי דמעה וחיבקתי ונישקתי אותו כאילו שלא ראיתי אותו כבר הרבה שנים. זה עשה לי את הערב!! כולם עשו לי את הערב!!! במיוחד כשהביאו לי את המתנת ליומולדת וכל אחד רמז לזה שאני שמנה!!!!!!! גיךעד אני ארביץ לך!! מה אתה כותב לי על הדיסק שהקדשת לי "פולי השמנה" ???
לוטם וספיר מה החזירים האלו אמורים להביע?!?!? בת אל.. את שתיהיי בריאה... נראה לי הדבקת את כולם בזה שאני שמנה
תודה לאחי ולחברה שלו שהיו לנו מלצרים לכל הערב
הכינו לנו משקאות, אוכל ופינקו אותנו! תודה לרפי שעשה לי הפתעה בערב, אני יודעת שהייתי בהלם וחשבת שאני כועסת עלייך או משהו ורצית לקחת את הרגליים ולברוח משם, אבל אתה לא יודע כמה שימח אותי שבאת לשם! יא מעשן נרגילות סידרתי, כפרעלייך איך נרדמת כל הלילה
תודה למור שאירגנה איתי כל היומולדת ורצה איתי כל השבוע בלאגן הכל ושיגעתי אותה עם כל הדאגות! תודה לבת אל שהייתה לי בתור גלגל הצלה ברגע האחרון, אהבתי את המגבת
יא קרועה זה כולה היה יוני לא איזה רוח רפאים!! חחחחח תודה ללימור ולאלישע שהגיעו בשנייה האחרונה, לימי מואהההה תודה לליאור, תודה על זה שאתה סובל אותי כל יום חחחח
תודה לצ'וצ'ו שלי שכולם הכירו אותו רק בגלל שתמיד דיברתי א תו, ואחרי שראו אותו, הבינו גם למה! תודה לך שבאת עם הגיטרה
ואני ארביץ לךךךךךךךך מה זה פולי השמנה?? הא?? חחחחח קרוע
אני עדיין אוהבת אותך ואמשיך לאהוב תמיד
תודה למוטי וליוני!!!!! יוני, שמחה שזכיתי לראות אותך ולשוחח עימך יא בן אדם מקסים, אני איתך לאורך כל הדרך, אתה יודע את זה :) תודה ללוטם וספיר שטרחו והגיעו והביאו לי כוס שמצוייר עליו חזיר
לוטם, את עוד תצליחי, מילה שלי
ולא קראת לי בקלפים... אי זבל! ותודה אחרונה לתומר, הבחור שיודע להיות לצידי, גם כשטוב לי וגם כשרע לי, ולמרות שהיה חולה הגיע והיה לצידי גם ברגעים השמחים שלי, תודה על העוגה!!! למרות שעשינו עליה ח'בורה
ולא נשאר ממנה כלום!! והכי הכי חשוב, תודה לההורים שלי ששיתפו איתי פעולה
תודה לכל מי שבא אני מאושרת!! גם פתחתי את השנה הרגל ימין, וגם נהינתי נורא בחיק חבריי הטובים
שתיהיה לכולנו שבת מדהימה!

מאמי...

ידעתי שכולם ילכו למפגש של הבלוגים, ככה שלא הזנתי אף אחד מאמי אל תיפגע, הייתי בהלם שרפי, קומנדו בייק 22 היה שם חחחח כי גם אותו לא הזמנתי תשאל את כל מי שהיה, כולם חברים שלי מהיומיום! מתה עלייך
סורי אם נפגעת נשמה, שבת שלום!

אהה ואגב פולי....

מזל טובבבבבבבב נשמתי המון המון בריאות אושר אהבה סקס קצת סמים והכי חשוב שתהיי מאושרת כל חייך מואהההההה

כפרעליך אין על מה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שמחה בסוף שהכול הסתדר היה מאוד מאוד כייף עד 120 כפרעליך אוהבת אותך לימי

שמנההההההההה שליייייייייי../images/Emo6.gif

וואי באמת הייה כיףףףף!!! פוליייייייייייייייייי אוחחח צ'מנע שווה שלי כפרעליייך איפה איפה המכין פיתות שחתך ת'מלפפון החמוץ ל4 שצריך לסחוטט מיץ גויאבות,פסיפלוחות,וקיווי ושסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק סחוט 100 אחוז טבעי!!!!! אלישע אח קטן חחחחחחחחחחחחחחח
פולי נראה לי עשיתי לך נמק ביד שראיתי את יוני עם הסדין הלבן הזה אמאאא איזה פחד !!!! ומה זה הדבר הזה שהחליט להתעופףף לו בשמיים ככה בלי שום קשר!!!!! שירד שיציג את עצמו!!מה זה החיה המעופפת הזאתי?!
מור ולימוררררררררררררר יאקרועותתתתתתתתת לכי כוס אמק לכי כוס אמק לכי כוס אמק לכי כוס אמק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקיצר פולי חפרתי מספיק המון המון מזל טוב
שבת שלום מואההההההה

תמוני

New member
בתאל...

אולי יוני היה באמת רוח? מי נראה לך עשה את האור הלבן על המים?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לאאאאאאאאא אתה מתבלבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שהייה במים ועשה ת'אור הלבן במים הייה סתם אחד שהחליט לצלול למים עם פנס על הראש ולבש בגדים שחורים ויוני שישב על המעקה אמאאא כולו עטוף בסדין לבן עם מגבת לבנה על הראש לא רואים פרצוף שוכב חצי גב על הדשא ופתאאאאאאאאאאאאםםםםםם מחליט להתרומם מהההה זה לאטטטט אמא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תמוני

New member
וואיייייייייייייייייייי

אם אתמול הייתי נזכר במשהו... הייתי מקפיץ אןתכם לשמיים מרוב פחד! וואי איזה באסה.. טוב לא נורא שנה הבאה חחחחחחחחח (כן בטח)

חחחחחח איזה שיכורה הייתה מורר

לכו לכו כוס עמאק עזבו אותי בשקט אני רוצה להיות לבד שונאת אתכם חחחח מור שתיהיי לי בריאה, אבל חזרת מהר לשפיות שלך :) הלכה להתרחץ בים בשעה 5 בוקר חחחח כפרוני עלייך נראה לי סוס טיבטי מעופף שם מעלינו!!! משהו הזוי ביותר ואיך שאלישע, מור ותומר הלכו לחקור את האור הזה שהיה בים חח היה הכי מצחיק הלכו לבדוק מה זה היה עלומת האור ההיא בין שוברי הגלים שזזה לה שם ובואנה את בת אל שתיהיי לי בריאה, מה זה עשית פאניקה חחח הקפצת לי את הלב כשראית את יוני

מושמושה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רוצה לבד!!!!

לכו כוסאמוק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה סטלה קיבלתי לפנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פולי ולכול המשתתפים היה =מ=ו=ש=ל=ם!! הכול הכול הקציצות שהכנתי@!@|שפולי לא הזכירה
) הכניסה לים ב3 בבוקר!! היציאה מהים שזה קור כלבים! חחחחחחחחחחחחחח הארטיק! והכי הכי כיף! השחית בוקר בזריחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודים היה מעולהההההההההההההההה תודה רבה :) עפתי לטחון ארוחת שבת! חחח ד"א הרגע קמתי

מוצ'ית

בואי תנקי לי ת'רכב מהאבקת סודה של הקציצות נוסח מושמוש
וגם תריח של הבצל מהקציצות האלה הרגת את לימור חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מושמושההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זאת הסבתא שליייייייייייייייייייייייייייי!!!!

מושמושה

New member
חחחחחחחחחחחח נכדה שלי!

לכיכוסאמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העיקר לי ירדו דמעות מהבצל!~

Slashhh

New member
עוללה שמנמנה שכמותך!

בכיף, בשמחה ובששון באתי.. למרות שהייתי גמור מעייפות והתפוצץ לי הראש... יש דברים יותר חשובים, מסתבר... אפילו מרוב שהייתי עיף לא הלכתי לעבוד היום.. אבל לא התבאסתי מזה שלא הלכתי לעבוד, התבאסתי מזה שאתמול הלכתי מוקדם כדי לקום היום לעבודה...!! בכל אופן, בגיל 20, כשתהיי פחות עוללה, אני מבטיח להישאר יותר מאוחר!!! המון המון מזל טוב ואוכל משמין!!! גילעד.

מושמושה

New member
גלעד!! גלעד!!

תנגן לייייי בית הבובותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן

מושמושה

New member
נכדה?! לא תנגן!! תשים תשים!!

חצילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חומוסססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טחינהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה להללהלהלהלהללה

למעלה