תודה לכם!!!

• פותח הנושא pepi
  • פורסם בתאריך

pepi

New member
תודה לכם!!!

כמה שבועות לפני תחילת השנה, המנהל שלי הודיע לי שאני הולכת לחנך את אחת הכיתות שהייתה ידועה ככיתה הכי בעייתית בבית -הספר, אני נבהלתי ושיתפתי אתכם במחשבותי,ולבטי, אני נכנסת לפורום הזה מידי פעם , אם אדייק עוד כשהוא היה פעיל בwalla- ,ואתם עודדתם אותי לא לפחד מהמשימה הזאת, ונתתם לי כמה טיפים, חלק מהעצות אפילו הורדתי למדפסת,ומידי פעם בימים קשים קראתי אותם, והתעודדתי, והינה השנה עומדת להסתיים , ואני מרגישה שהצלחתי לשנות שם משהו,אני ממש אוהבת אותם,ומרגישה שהם די יחסרו לי שנה הבאה, אז תודה לכולם על ההתיחסות שהייתה בשעה שחששתי כ"כ ובמיוחד לבני ברקן,- העצות שלך היו איתי לאורך כל השנה!!!!!!

Elishabb

New member
ל pepi-

גם אצל שועל ותיק כמוני, שראה וקרא הודעות רבות ומגוונות בפורומים, הצלחת לעורר התרגשות בהודעה שלך. תודה ששיתפת אותנו. לבני - אן תעודת כבוד יותר טובה מהודעה זאת. אלישע

pepi - חוק שימור האנרגיה...

וכל שאני יכול לומר ברגעים מרגשים אלו, הוא: שזה עתה "התהפכו היוצרות" ואני הוא זה החב לך כאן תודות. משום, שאת זו הודעתך- אדפיס, ואשמרה צמוד ללוח ליבי - והיא אשר תתמוך בי, תחזק אותי ותעודד אותי ברגעיי הקשים ( שמן הסתם) עוד נכונו לי בהמשך נבכי הדרך ... יהיה זה כ "משל" - ששום דבר אינו לריק - ועוד מהיר יותר " מעץ החרובים " ( אותו משל ידוע על הסב ששתל חרוב -לא להנאתו- כי אם להנאת נכדיו וניניו שעוד יבואו... כמעשה אבות ) המון המון תודה... והמשך עשית חייל... ועוד בקשה קטנה - המשכי לגלגל את "התורה" ( כי לא רחוק היום, ועוד כולנו "נתחמם" לאורה ) לא מליצי -אלא- מעומק לב ורגש.

אלישע -גם לך תודה

על תשומת הלב וביטוי הערכתך. שוב המון תודה - זה באמת מחזק !

כל הכבוד על הפרגון

פעם אמרו לי רק מי שיודע להודות על מה שקיבל יודע לקבל באמת. עכשיו יותר מתמיד, אני מבינה את המשפט הזה. בהצלחה בהמשך הדרך וזכרי השנה הקשה מכולן.. מאחוריך. ואם תצטרכי אותנו, את בני ואחרים... אנחנו כאן

למעלה