תודה לכם משפחה שלי

תודה לכם משפחה שלי

תודה. תודה על התמיכה תודה על הרגעים הטובים שהענקתם לי תודה לכם שכשרציתי כתף לבכות עליה אתם הפניתם לי את הגב תודה לכם שלפעמים רציתי בגללכם לדפוק את הראש בקיר תודה לך אבא שנורא התאמצת לא להיות מעורב בשומדבר שקורה בחיים שלי ושבגללך אני לא יודעת ממש פירוש 'אבא' מהו תודה לך אמא על ה"עידוד" המתמיד שהענקת לי, ותודה על היחס המועדף לאחותי, הבת שלך תודה לך רחל, שגרמת לי לשנוא את עצמי ואת איך שאני נראית תודה לך אחותי השנייה שאת ממררת לי את החיים מידי יום ביומו, גורמת לי לרצות להתאבד ולעשות לעצמי עוד כל מיני דברים תודה, פשוט תודה.

יש לי עצה בשבילך...

תיהי נחמדה על המשפחה שלך, אפילו אם הם מעצבנים אותך. ואפילו אם זה מעצבן אותך להיות נחמדה אליהם. את תראי שלאט לאט הם גם יהיו יותר נחמדים אלייך, ויהיה לך יותר קל לחיות איתם. זאת רק עצה, את יכולה לנסות אם בא לך.

ה מוזה

New member
משפחה לא בוחרים ..

דינה .. קראתי את ה"תודות " שלך למשפחה אני בטוחה שכל אחד מאיתנו בשלב זה או אחר במהלך במסע הזה חש שאולי היתה איזו טעות לחסידה ..אולי היא טעתה במשפחה ויש את המודל של המשפחה שהיינו רוצים שתהיה לנו ויש את המציאות שהיא לא תמיד אגדה והמשפחה לא תמיד ממלאה את כל הציפיות ואז..כל כך מתאכזבים . כגודל הציפיה כך גודל האכזבה .. משום מה דווקא ממשפחה אנו מצפים ליותר ממה שמצפים מאנשים אחרים מהם נצפה לכתף שתמיד תהיה שם למילה מחזקת ואוהבת לתשומת לב לעזרה שיהיו קשובים ומעודדים. המציאות מכאיבה כשמתעוררים ומגלים שהמשפחה היא לא כל מה שחלמנו עליו ואז מתחילה דרך של לימוד ..שיעורים חשובים בחיים מלמדים אותנו דווקא אלו שהכי קרובים . ואולי החסידה לא טעתה? ואולי כן בוחרים משפחה? אולי יש משהו שאנחנו אמורים ללמוד על עצמנו ובכל משפחה אחרת ..לא היינו לומדים אותו אולי ..את אמורה ללמוד שיש בך עוצמה וכוח פנימי להתמודד שלהתאבד זה לא פתרון .. שלשתוק ..רק גורם למצב להיות הרבה יותר רע משפחה ..דינה יקרה הם אלו שיאכזבו אותנו הכי הרבה וביחד עם זאת - הם אלו שתמיד יהיו שם..איתנו ולצידנו בכל המצבים הקשים והטובים .. זה שיעור קטן שלמדתי על בשרי ברוכה הבאה דינה ומקווה שתמצאו את והמשפחה את שביל הזהב

למעלה