אני כן לושבת שהוא רוצה שנתגרש
וזה רק מהסיבה שהוא חושב שזה יהיה הכי טוב לבן שלו. כמו שאמרת, גם אני חושבת שהוא מרגיש מאוים ממני, אבל אף פעם לא חשבתי על כך שהוא מרגיש מאוים מהבן שלו - זה בהחלט חומר למחשבה. אחרי איזושהי התפתחות שהייתה היום, אני יכולה לומר שלאבא שלו ממש כואב כל הסיפור הזה (גיסיי סיפרו לבעלי שחמי ישב אתמול כל היום בחדר ובכה, ולמי שמכיר את הבנאדם הזה - זה הלם רציני, כי הוא לא מחצין רגשות בשום צורה, אז לבכות זה לגמרי סיפור אחר בשבילו), ואולי זה ישמע מוזר, אבל טוב שכואב לו (לא בקטע סאדיסטי) - כדי שירגיש את הכאב על בשרו במידה ובנו יחליט להתנתק ממנו, ואולי בגלל שכואב לו עכשיו כ"כ - הוא יעשה הכל ע"מ לא לאבד את הבן שלו. לפי מה שבעלי סיפר לי, כולם שם ממש מבוהלים מכל מה שקרה, והייתה לו שיחה איתם (עם אחיו) והוא הסביר להם שהוא לא נגדם, והוא לא הפסיק לאהוב אותם, הוא פשוט צריך לתפוס מרחק מהם עכשיו בכדי שיוכל לסדר את המחשבות שלו, כדי שיוכל לדבר עם אביו, כשיגיע הזמן, בביטחון ובנחת רוח. הוא גם הסב את תשומת ליבם להשפעה השלילית שיש לאחותם על כל המשפחה הזו. בקיצור, אני ממש גאה בו, הוא עמד מולם, והעמיד אותם במקומם, ותיקשר איתם (תקשורת זה דבר חדש במשפחה הנ"ל)