תודה לכולם

תודה לכולם

כמה חבל שאינכם יכולים להמליץ לי על מכללה מסויימת כי יש לי התלבטויות בקשר לזה כי אני רוצה את הכי טוב ולא להתפשר בכל מקרה הייתי רוצה לדעת מי עשה את הלימודים ב5 שנים ז"א את הסטאז בסין (קבל תואר ע"י ממשלת סין) ומי עשה את הסטאז בארץ ומה הכי טוב מבחינה הזאת והייתי רוצה לדעת איפה נמצאים הסטודנטים אחרי שלמדו רפואה סינית כי הלימודים האלה עולים המון כסף ל4 או 5 שנים 20 אלף לשנה ואני רוצה לדעת איפה נמצאים הסטודנטים אחרי הלימודים כלומר בבתי חולים ,קופות חולים אם ישנה בעיה לתת את האינפורמציה הזאת בפוורם אשמח אם מישהו יכוון אותי אולי במייל שבת שלום
בתודה אורטל

כשאת אומרת תואר, למה את מתכוונת?..

לאחר הסטאז' בסין, מקבלים תעודת הסמכה. הלימודים יחד עם הסטאז' בסין, נמשכים באופן בסיסי 4 שנים ולא חמש. קיימת כמובן אפשרות להשאר בסין ולהמשיך ללמוד שנה נוספת ויותר. באופן עקרוני, מומלץ מאוד לנסוע לסין, שם ניתן לצפות בכל יום, בטיפול במקרים רבים יותר בפרק זמן נתון, לראות מצבי חולי שאופייניים לאזור וללמוד טכניקות נוספות שמטפלים סינים מנוסים עוסקים בהן ושבארץ רואים את השימוש בהן פחות ובאופן שונה. לאחר סיום המסלול הארבע שנתי, ישנה אפשרות להשתלב במרכזים רפואיים שונים בארץ ובנוגע ליתר השאלות, תוכלי לפנות במסר למטפלים המשתתפים בפורום, או להמתין שיפנו אלייך. בהצלחה שוב. שירי.

תודה

היי שירי, אז כך יצא יש מכללה בארץ שניתן ללמוד מסלול של 3 שנים בארץ שבה לומדים את המתכונת הרגילה של הרפואה הסינית ובשנה הרביעית הסטודנט בוחר אם ללמוד שנתיים נוספות בסין וכך לקבל תואר אקדמי מממשלת סין , או להמשיך את השנה הרביעית בארץ וכך לקבל תעודת הסמכה למטפל ברפואה סינית. יש לציין כי בארץ רפואה משלימה לא נקראת תואר ולא ניתן לעשות בארץ תואר ברפואה משלימה רק בסין והתואר ניתן ממשלת סין! לכן יש לי דילמה מה לעשות אם לעשות את התואר או לקבל הסמכה של מטפל ברפואה סינית יש לציין כי עד עכשיו רק מכללה אחת הציעה לי את התואר בחדש ברפואה סינית. הייתי רוצה לקבל איפורמציה מהטפלים שעשו בארץ\בחו"ל - מה אתם מציעים וכמובן אשמח אם מישהו יפנה אליי במייל שאוכל לקבל חו"ד בקשר למכללה הכי טובה שכמובן שבסופו של דבר ניתן לקבל עבודה מובטחת אורטל

לאורטלית 20

לדעתי מיכללה נמדדת ברמת הידע והמקצועיות של המורים שלה, למרות שגם סוג הסטז' שהיא מציעה חשוב מאוד, אבל בתור מישהי שרק מתחילה ללמוד כדי שתבחרי מכללה גם לפי הרמה של המורים ולא רק לפי מדד אחד- הסטז'. תמיד תוכלי אחרי הלימודים להמשיך ללמוד בסין. בהצלחה .

למעלה