תודה לכולם

ניקולי

New member
ג'ס יקרתי

תודה רבה על האירוח היה מקסים.. רציתי לאמר שלמרות הגשם העז ולמרות זג האויר הסוער העזתי לצאת את הבית ולהגיע למפגש ..
כי את יודעת??? אני לא מעזה לצאת במזג האויר שכזה כי אני סובלת מקור
..... היה כיף לראות את כולם ובקשר לממתקים תהני לך נשמה זה באמת מכל ה
ולמה לא?? הנה תמונה משפחתית שלנו.. יהודה הילדים וכמובן אני.. אהבתי.. מה איתכם??

היה מדהים...

מדליק... יפה... מרגש... כל כך נהניתי לראות את כולם... בר פשוט התמוגגה, ולקח לה הרבה זמן להירדם מרוב התגרשות... אני מוסיף כאן תמונה מייצגת אחת... ומבחינתי אפשר לפרסם כאן את כולן... נהניתי מאוד... תודה אורלי, היה פשוט ענק

בת ה י ם

New member
קו קו............/images/Emo149.gif

מממממ קצת הרבה אחרי........)זה בגלל שלא מצאתי את האוטו חחחחח( לא שאני זוכרת מי זה מי.......אבל ככה זה בגילי המופלג......, וואלה הופתעתי.....מסתבר שכולכם אנשים בשר ודם.....ופשוט מקסימים )חוץ מהמלאכית זקוקה ל
דחוף סתתתתתתתתתתתתם( לי היה נעים ומדהים כאחד (למרות ההלם שבו הייתי שרוייה), מיקי ....נווה לא נרגעה ממך......"אבא : ראיתי איש אחר..........כמו אישה......ערבית....אבל אמאאאא מה הוא היה....נזירה....אאהה כן נזירה" אז תודה לג'ס מיקה וניר למיקי הנזיר הערבי (ככה זה אצל נווה) למלאכית הקרנפית לניקול ויהודה.....(מי נתן לכם רישיון.....אתם פשוט נראים זאטוטים) לשירן ושניר(?) למרינה ולחבר ואם שכחתי מישהו/י.......פשוט תבינו <רגע,התמונות מאופו?> לילה טוב מתוקים

הכן פורים בלעדיכם שמחה לא מושלמת

המון המון תודות לג'ס ניר ומיקה הקטנה והמקסימה אהההההההה רגע רגע רגע מקס אותו בטח אני לא יכולה לשכוח בלעדיו הייתי קצת יותר חופשיה נראה לי שהבת שלי נדבקה אלי חזרה אבל אין כמו כלב בבית ללמד ילדים לא לפחד מכלבים והראיה לכך שבסוף היא ליטפה אותו ולאאאאאאאאאאא הפסיקה לשאול מה הם משאירים אותו לבד בבית מי שומר עליו כשהם בעבודה ועוד ועוד ועוד בלי סוף רק מקס ומיקה ובר למיקי אז פספסתי את התחפושת אבל לא נורא הכי חשוב היה המפגש עם הקטנה המקסימה הזו אתם הפסדתם את הקטע שהיה בחדר של מיקה אני באה להלביש את הקטנה שלי ובר "שיראל כדי לך אמא שלי תפרה לי את התחפושת שלי בואי נחליף את תלבשי את שלי ואני אלבש את השמלה שלך והקטנה שלי כמובן אחרי שהוציאו את מקס מהחדר יאלה בואי מהר החלפנו בינהן את התחפושות ושאלתי אם הן לא תפחדתנה מהתחפושת שלי בר ושיראל פה אחד "מה פתאום אנחנו לא מפחדות בכלל" כאילו הן מכירות מימים ימימה תאמינו לי ילדים זה הדבר הכי נפלא שיש בעולם איזה אמיתיות טוב איך שאני מחליפה בינהן את התחפושות בר הקטנה הזו לקחה את התפקיד ברצינות ואז היא קוראת לי "אמא תרימי אותי אני מפחדת מהכלב" הסתכלתי בהתחלה המומה ואז הבנתי שהיא פשוט מחכה את הקטנה שלי רציתי לאכול אותה. ריקי המלאכית המקסימה אין אין עליך (תגידי זה המפשחה שלי שהשתיקה אותך מה קרה לך איפה מיקי הצעקנית) מרין ואריאל מקיסימים כתמיד כאלה מתוקים יחד מי יתן ויהיה לכם המון המון אושר ניקולי ויהודה והילדים המקסימים האלה אוהבת אותכם ואתתתתתתתתתתת בת בת ככה ככה ככה ככה ככה ככה ככה ככה ככה ככה ככה ככה הולכים כמה רגעים לפני שאני מגיעה מזה התאכזבתי לא לפגוש אותך ואת הקטנה שלך (לא נורא אוהבת אותך גם בלי לראות) שירן איזה תחפושת חבל על הזמן ושניר המקסים שמחתי לראות אותכם סידי היית חסר

ניקולי

New member
בת בת ../images/Emo24.gif

כמדומני מישהי הבטיחה לי שאתמול בלילה היא תכנס לפורום.. חכתי וחתכתי ציפתי וציפתי ומי לא באה??? נכוןןןןןןן בת בת.. אז ככה רציתי לאמר לך שאת בין האחרונים שראיתי בפורום..כי ככה זה יצא וסוף סוף החלטת להגיע...כל שרציתי לאמר זה שאת מקסימה גזעית ויש לך בת ליידי קטנה ומקסימה.. מקווה לראותך בעוד מפגשים כשיהיו והפעם גם עם.. איך קוראים לו? שוקו?? היה כיף שלך ניקול*

רק אצלנו בפורום

הנזירה שהתחפשה והתחברה עם מלאך..... (שטן בתחפושת..) מיקי וריקי....

שירן בתלבושת מהממת

עוטפת את מיקה נווה המהממת של בת הים ושם מסתכל בקנאה... שניר הרכש של שירן...

ומי לא התחפש???

הזוג שמתאמן בפוזות של חתונה... עדין על אזרחי... מרין ואריאל

משוואה מתמטית...

זה מתחיל בנשיקה ונגמר בילדים אינשאללללה .... שירן ושניר ומיקה נמעכת שם באמצע...

mariana

New member
עכשיו תורי

קודם כל תודה תודה ושוב תודה לג'סוס המדהימה ולמיקה היפיופה ילדת קסם שכזאת פשוט לאכול אותה, וגם לניר שבא מאוחר יותר. הייתי מופתעת לראות את בת הים היית ממש מוכרת לי, ובת בת לא קוראים לי מרינה אלה מרין ולחבר אריאל. יש לך ילדה מדהימה
מיקי ובר תגיד לי מאיפה יצרת אותה? פשוט חוכמה מהלכת, פשוט דפקת תחפושת מדליקה ישר כוח לניקולי ולמשפחתה, הלוואי ועלי משחפה כזאת בעתיד, תשארו ככה לעד עם עוד 2 זעטוטים שלך ושל יהודה וכמו שאמרה ריקי שנה הבאה אצלך אמן!!! שירן האחת והיחידה סחטיין על הרעיון של התחפושת ממש אהבתי ושניר כזה חמוד רואים שהוא מת עלייך. לנופר ולמשפחתה היה כיף לראות אותכם יותר מאוחר יש לך ילדים מקסימים כאלה יפים( בלי עין הרע) את מי שכחתי? את מי? אהההה ריקי אם הייתי שוכחת אותה היא היית מזיינת אותי. תחפושת שלך מהמהמהמהמהמהמת אני עדיין חושבת איך עשית את האיפור היפה הזה והשקי שדפקת חחחחחחחחחחח חולה עלייך ילדה יפה שלי ותודה ענקית לאחד ויחיד לאריאל שלקח אותי כדי לראות אותכם, אני בכל אופן ניסיתי להיתחפש לקואבוי אבל היה חסר לי כובע. שוב תודההההההההה

ניקולי

New member
מרינוש.. ../images/Emo24.gif

הבן שלי אמר לי להגיד לך שאת יפה!! (הילד הקטן כמובן שמסתכל חופשי).. אריאל מקסים..ותאמרי לו שלא שכחתי את נסיכת הנילוס
... מי חסר??? אופו שירן ואופו מיקי???? הלווווווווווו שירןןןןןןןןןןן
הלווווווווווו מיקייייייייייי
איה כם??

black ross

New member
מה ../images/Emo35.gif

קראת לי
הנה אני ואני עוקבת אחריכם אבל צערי הרב עוד לא התפנה לי זמן בשביל לרשום את מגילת התודות שלי אבל .... עוד מעט אני אכתוב משהו ..... אבל אני חייבת לומר רק משהו קטן שניר הוא לא רכש
שני ר הוא החבר שלי ואני מתה עליו

black ross

New member
ברצוני להודות...

טוב אז ככה .... קודם כל תודה ע נ ק י ת לג'סי שלנו על האירוח היפייפה ולניר בעלה המקסים על עצם היותו כזה מקסים
וכמובן להודות לג'ס ולניר על המאמץ המשותף והיפה שלהם שהניב את האוצר הקטנטן מיקה
וכמובן לריקי המלאכית השקופה שפשוט הייתה מחזה משובב לב (והוא שובב עוד כמה דברים) וכמובן לשתי היפיופות המפתיעות בת הים ונווה שעצם זה שהן היגיעו פשוט העלו חיוך רחב על פניי
ועוד... כמובן כמבון תודות למרינוש ו....... רגע תזכירי לי איך קוראים לו ? נו זה המכוער שנדבק אלייך כל הערב? נו טוב את כבר יודעת למי אני מתכוונת
ותודה גם כמובן לחנוש' המקסימה שבלעדייה לא הייתי יכולה ללכת מבלי לראות את היפיוף שלה
ואת היפייפיה שיראל וכמובן איך אפשר בלי אלי אהוב ליבי
שתמיד כשהוא לידי חיוך מאוזן לאוזן מתפשט על פניי
ואיך אפשר מבלי לציין כמבון את משפחת הפלאים משפחת אשכנזי שבלעדייהם האירוע לא היה כמות שהוא היה ..... ואחרונים אחרונים חביבים איך אפשר שלא לומר תודה מכל ה
לאחי היקר ולביתו המקסימה שכבר שבתה את ליבו של החבר שלי ואת שלי היא כבר לקחה מזמן
ועוד תודה אחת קטנה ל
למקס כמובן
ו....... זהו נראה לי לא
אם שכחתי מישהו אז תסלחו לי כי אני לחוצה בזמן וגם אני עייפה מתה אז...... רק תזכירו לי ואני אתייחס בהתאם

לפני שהיא תשים ../images/Emo23.gif

היו שם משפחה בהרכב מלא... ניקולי יהודה נאור וינאי...

למעלה