תודה לכולם

שלא יגמר לכם ../images/Emo23.gif לעולם

ותאהבו ככה תמיד ניקולי ויהודה... מהממים שכמוכם

תודה לכולם ../images/Emo24.gif

היה לי ערב משגע
היו לי חברים שלא ראיתי ...- בת הים למשל והבת המהממת שלה..... היו חברים שאני מתגעגעת אליהם תמיד .... ניקולי יהודה מיקי ריקי מרין שירן נופר... והכי הרבה היו... הלהיטים הילדים אין על הילדים ... עשו לי את הערב להתעלף מהם ממש אנשים קטנים .... אז לכולם כולם נופר ובעלה (והילדים) ניקול יהודה (והילדים) מיקי והמדהימה האישית שלך בת הים והמהממת (כבר אמרתי?) שלך ריקי עם השקי.... שלך מרין ואריאל המדליקים שירן עם הסארי הזה (יום אחד אני אקח לך אותו) והרכש החדש השווה (חייבת לציין את זה...שניר) רק דבר אחד מציק לי... ושיהיה על המצפון שלכם ... השארתם לי טון וחצי של ממתקים ... מה אני אמורה לעשות עם זה????? אבל אני יודעת שזה מאהבה אז כבר סלחתי .... לכל מי שהשאיר לי מייל התמונות בדרך אליו... אם תרצו אני אפרסם אותם גם פה בפורום. אוהבת עד אין קץ

האוצר של מיקי

עם ה
החדש שלה .. שירן תיזהרי לך
ואתה מיקי... מהר חגורת צניעות!! הילדה הולכת לשבור ללבבות ....

אמאל'ה זו נופר???

שם בפנים זו נופר מימין עם הכתר על הראש זו בר שהחליפה תחפושת ושיראל של נופר .... אין על הילדות האלו .... חברות כאילו היו באותו רחם ...

ניקולי

New member
שיוווווווווווווווווווו ../images/Emo124.gif

כמההההההההההההההההה!!!!!!! איזה יופי... ג'ס תגידי מיקה יודעת היא הכלה לעתיד? בסוף הבן שלי יהיה יותר גדול ממנה בכמה?? 7 שנים?? אה זה לא הרבה זה בסדר נכון?? סבא שלי ז"ל היה יותר גדול מסבתא שלי ז"ל ב - 30 שנה
אקיצר היום אני בבית מי בא??????
כואב לי הגרון,והראש....וה
..לקחתי
מקווה שיעבור כי אין לי סבלנות להיות חולה... שיהיה לכם בוקר טוב והמשך פורים נפלא

תיקון...

נאור וינאי ולא מה שרשמתי קודם .... התחלפו לי האותיות ... ואיתך ניקולי הסליחה

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחח ..

חולה עלייך.. נשמה וכמו שכתבתי לך במסר אישי.. זה ל נורא זה לא זה לא, זה לא נורא זה לא זה לא זה לא נורא...... נשמה החתן זה ינאי ולא נאור אז זה בסדר..

אני מתקשרת להגיד בוקר טוב לקטנה

במקום בוקר טוב מה היא אומרת לי אמאאאאאאא מתי הולכים עוד פעם למקס ומיקה שתביני נראה לי שהיא חושבת שהם אחים איזה שילוב מקס ומיקה גמגמתי מה אני אגיד ואז היא ענתה לי טוב בטח כשיזמינו אותנו שוב אז גס אני מזמינה אותכם ביחד עם מקס ומיקה מתי שתרצו לבוא ואני מקווה שבקרוב גם את כל שאר החברים אני אשמח שתבואו אלי

ניקולי

New member
על בר...

ילדה משגעת.. יש לה פה חבל"ז.. "שניר שניר... חיבוק...שניר שניר נשיקה..." חחחחחחחח הרגה אותי... מיקי אתה חייב להביא אותה אליי... ותתן לה
בשמי.. היא מקסימה וילדה טובה.. ואתה מיקי שמע אחרי הכל ישנן נזירות גם כאלו..

@@

New member
היה נפלא...

בראש ובראשונה תודה אחת גדולה במיוחד לאחת והיחידה לג'סוס תודה. תודה גם לניר ומיקה שובת הלב פשוט לאכול אותה מרוב שהיא מדהימה. למיקי זונה ממין זכר, אחלה תחפושת, נורא שמחתי לראות אותך ואת בר ילדה חכמה (איך היא יצאה כזאת חכמה?). למשפחה המנחת ניקולי יהודה והילדודס, אין עליכם, פשוט משפחה מושלמת, נילקולי שנה הבאה בבית שלך עם תינוקת חדשה בעזרת השם. למרינגו ואריאל הזוג היפיוף, שבאמת עשו טובה לנו טובה שבאו ואפילו לא התאמצתם להתחפש, אבל בכל זאת אני חולה עליכם. לשירני שהיית נראת נפלא עם הסרי, ולשניר המתוק (באמת אחלה רכש רכשת לך). לנופרי ששיחקת אותה והגעת בסוף, היה כייף אדיר לראות אותך עם החצי משפחה שלך, שיראל המקסימה ושי הביישן שלא רצה לא לאכול ולשתות כלום ותודה לאלי בעלך שהגיע (חבל שלא באתם מוקדם). ואחרונה.....אחרונה חביבה, לבת היםםםםםםםם וואלה איזה הפתעה נעימה היה לראות אותך, ו...את יותר משוגעת במציאות, נוה הנסיכה, מעי לימד אותה להיות כזאת סנובית? תודה לכולכם היה כייף לראות את כולכם, אני אוהבת אותבם.
ולסיום...אני באמת שטן??? נראה לי שקצת. נתראה בערב אני הולכת להתחפש ולטייל.

ניקולי

New member
ריקי..

מלאכית , מקסימה.. אין עלייך..
תודה על הברכה מהפה שלך לאלוקים. אוהבת אותך.. אבל.. עדין לא הבנתי מאיפה לך שזה יהודה??

למעלה