תודה לכולכם

mamaWitch

New member
כי את אישה אידאלית ואני לא

ראי תשובתי מקודם. ויש לי אפילו פטיש 5... צבתות.. מברגים דיבלים וברגים מתאימים...
שונאת קניות (ביחוד סופר) והקניות היחידות שאני אוהבת זה בחנויות כלי עבודה (למינהם). מעדיפה שיטוט בדרום ת"א על שינקין. אה... כן... ואין לי בעייה לשוטט ב-4 בבוקר, לבד (אם צריך).
כה לא נשית

אלמרה

New member
רגע אחד: שאני אבין...

את אמורה להרשים אותי... חיזרי בך ומיד מכל האי-נשיות הזו שלך... מילא מברגה עם ראשי פיליפס רוטטים אבל ללא נשיות? איפה תחתוני הסאטין למשל?

גאיה ק

New member
אל תתרברבי,מתוקה

וגם ממש מקווה שלא נפגעת משון כלון.למחשב יש חיסרון קטן-לא רואים מימיקה/הבעות,שפת גוף....וצריך להשקיע.. כדי שיבינו כשצוחקים לדוגמא.. גם וגם-אני גם עוסקת בתחומים שנחשבים-מה זה לא נשיים..,אפילו סוג של בניה..יש סיכוי שנפגש באיזה עסק למוצרי ... וגם.. so? אז את יכולה לוותר על הציניות,אם יש כזאת...-מיותר..

mamaWitch

New member
בדיוק מה שאמרת, יקירה../images/Emo39.gif

אם בכלל הייתה ציניות אז היא כוונה כלפי. משהו שתמיד בראש שלי ומעורר בי גיחוך (וכן, התשובה הנוכחית ברצינות): כל מני (גברים ונשים) אומרים לי שאני "לא נשית": שונת קניות ועבודות בית. מעדיפה חנויות כלי עבודה על חנויות בגדים, מטפסת בעצמי על סולם כדי לסדר משהו ע"י התקרה... ויש עוד כל מני... לי, כמובן אין התייחסות לכל הסטריאוטיפים הטיפשיים האלה, ומי שחושב כך - ממילא לא מעניין אותי אבל... משעשע אותי להשתמש בזה, כשנוח לי, כשמתאים.
. מי שמכיר אותי יודע, אבל כמובן שאנחנו לא מכירות |חיבוק אבל
למה רק "יש סיכוי "? כפי שכתבת? בואי נקבע ונלך לשוטטות לדרום ת"א ביחד. יש סיכוי סביר שנהנה מזה...
להת'

mamaWitch

New member
אויש, מלא שגיאות../images/Emo4.gif

הדיסגרפיה שלי בועטת.
מצטערת, אבל כדי "לקרוא באוזניים"

גאיה.ההשקעה היחידה היא באייקוני

ההבעה.לפעמים כשיש בעיה והם לא "נדבקים" יש כאלה שמציינים :זה בצחוק,נא לא להיפגע וכו'. בפורום אחר שאני משתתפת מידי פעם נתקלתי באחת שהגיבה למישהו בצורה מאוד בוטה ופוגעת.שאר המשתתפים היו בהלם שהנה הולך להיות ריב.לאחר ברור בין השניים במסרים אישיים.הגיב הבחור בשרשור שהיא "צחקה" איתו.הסתבר ....שהיא הגיבה בהומור , בסגי נהור ובעצם היא הכוונה להחמיא לו.רק מה?היא לא השתמשה באייקוני ההבעה. טוב........אולי חשבה ששומעים ורואים שהיא צוחקת

גאיה ק

New member
הכל נכון!משתדלת להיות עירנית

ו-מודעת ו-לקחת הכווול בחשבון ו-עדיין... אבל זה נראה לי שזה דווקא לא כל כך ... זה גיבוש/ון....ויש מזל שלא יכולים לעשות פה....מה שעשו ואולי עדיין.. בצבא.

../images/Emo6.gif אהבתי..........

את התשובה השנונה.את יודעת איך זה........לוקח זמן להכיר את ראש הכותב.

mamaWitch

New member
הלו... מה פתאום נעלי בית?

החזיה כמובן אדום יין... יש עוד אבל מה יהיה לך כהפתעה אח"כ? הנע'בית בצבע פוקסיה כרגע אבל עוד מעט אני יוצאת לקניות, מחוסר ג'ינג'ר לחזה אווז... אז אבחן נעלי בית לטעמך.
מתאוששת

אלמרה

New member
מוכנה להיות דלורית?

כי מה שאני עוללתי לה... לדלורית... כדאי לך...

אלמרה ....וואיייי.נראה יפה

ובטוח טעים. אתה תמיד כזה משקיען במטבח?או שלפעמים בא לך לחפף?

אלמרה

New member
לא מחפף ולא חופף....

הקרחת מאפשרת לי להנות מהשמפו נטו ואילו במטבח אני משקיע את כל החושים כולל יצירתיות וייצריות... תודה לך על המחמאה... נסי גם את להכין או לאלתר, יוצא טעים אם משקיעים!

אלמרה.......

אני מאלתרת ידועה ,אהבתי מאוד לבשל ולאפות .היום פחות סבלנית למטבח ומחפשת לבשל מאכלים טעימים וקלי הכנה.כשאני "מחפפת" אני שואלת את בתי:איך יצא האוכל?והיא עונה:"מעולה וזה נקרא בעיניך "חיפוף"? במשפחה המורחבת ידועה כמומחית לאורז לכן המשימה שלי בחגים היא להכין.....אורז.

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifאיפה זה כאן???

ו-קדאיף
אתמול!!!אכלתי כנאפה...עברתי בדלית אל כרמל וזה הדבר הראשון שאני עושה/קונה כשאני מזדמנת לשם. תודה על ההזמנה אבל נשארת דלעת...לא לגעת
יצא טעים???

למעלה