תודה לכולכם

תודה לכולכם

נחמד נורא לקבל ברכות וחיבה ותשומת לב, מאנשים שלא מכירים, אבל , בכל זאת, קצת כן מכירים. אז קודם כל , תודה ענקית לכולכם, וכיף לפגוש אנשים טובים באמצע הדרך. בנותי הנפלאות (יש לי שלוש , תודה לאל יום יום ) ארגנו לי מין טיפול במים, בקיסריה, מומלץ ביותר!!! בערב בילינו ב"קופי בר " עם הבנות ועוד חברים טובים. בסלון, פורח בגאווה זר מקסים של טוליפים,, בקיצור, אחלה יום !

ben3211

Member
שיפי, מה עם סקס? לא שכחת משהו?../images/Emo46.gif

הבנות היו צריכות לארגן לך עוגת הפתעה שמתוכה יקפוץ חבר צ'יפנדלס הישר למיטה שלך באיזו סוויטה באחד ממלונות הפאר. לדעתי יומולדת נטול סקס, דומה לחתונה ללא תזמורת. ותתקני אותי אם אני טועה.

אתה טועה בגדול

היות ורק עכשיו קמתי, מוקדם לי להתפלסף על הקשר ההדוק בין סקס ויום הולדת, על כל פנים,אלו שני נושאים גדולים,יפים ונפרדים.

ben3211

Member
טוב מאמי, לא לכעוס, רציתי בתום לב..

ששמחת היומולדת שלך תהיה מושלמת, והצעתי תוסף מרנין לשם שינוי. את יודעת שלא היתה לי כוונה רעה. אה?

mamaWitch

New member
בן, אתה מתבלבל

בחיייאת... עצור רגע, אל תהיה כזה מאצ'ו סטריאוטיפי. ובא אגלה לך סוד: אפשר לחגוג גם בלי סקס. זה לא ממש הכרח, ואתה יודע מה? גם לא בהכרח שיאו של יום. אל תטעה: זה כיף, והכל... וגם בנות אוהבות סקס אבל, שנאמר: זיונים זה לא הכל
חלק חביב ונעים ואפילו הכרחי מהחיים, אבל... בניגוד למצ'ואים גבריים שחתיכה הקופצת מעוגה או משהו עושה להם את זה, ומיד מוכנים לקפוץ איתה - מי שלא תהיה - למיטה הקרובה (או לכל פוזה אחרת), יש אנשים, גברים ונשים כאחד, שרוצים עוד משהו מעבר לזה. ולפעמים עדיף להנות מאירוע, חגיגה, כל דבר, בכל צורה כיפית ולוותר על הסקס אם האופציה היא צ'יפנדייל סתמי ופלסטיקי ששילמו לו בשביל לעשות את זה... אבל אני בטוחה שאמרת את זה רק בצחוק
ושאתה לא כזה מאצ'ו סטריאוטיפי, נכון
שיפי יקירתי, היום שלך נשמע כיפי בגדולללללל,
שמחה שכך התנהל ושנהנית

ben3211

Member
חתיכת פרובוקציה חוללתי פה ../images/Emo2.gif

על לא עוול בכספי, ומבלי לשים לב אפילו. שכחתי לרגע קט שמנגנון החשק הנשי שונה במהותו לזה של רוב הגברים. בסדר, אם זה נוגע לרגש, שישבו 10 דקות וישתו קפה ביחד לפני הטררם. שלא תתנפל עליו תיכף על ההתחלה. לא שכנעת אותי מכשפה, סקס זה חלק מהחיים, וכל המרבה הרי זה משובח!!! כל שכן כשזה משולב בשמחות, את יודעת מה? גם בימי עצב. ולא, לא צחקתי בכלל, הצעתי לה את זה בשיא הרצינות. ביומולדת הבא שלה, בתיאום מראש, אני מוכן לקחת יוזמה ולדאוג שהכל "ידפוק" כמו שצריך.

mamaWitch

New member
זה נשמע רק יותר גרוע...

ואני מפרגנת לשיפי, בלי לראות אותה... שהיא עדיין לא צריכה שמישהו ישלם כסף ויזמין אותה לסקס, עם איזה צ'יפנדייל סתמי בר קניה...
היומולדת שלי ביוני... אם זה הסגנון אנא אל תעשה לי הפתעה...

ben3211

Member
טוב, נעזוב את שיפי. חבל מכשפונת.

הכנתי לך דוקא הפתעה מאד נעימה, יותר חמה מהתנור החדש שלך. אבל אם את מתעקשת שלא....נא להחזיר לשולח.

mamaWitch

New member
מחזירה לשולח

אני מסתדרת מצויין, ומעדיפה לבחור בעצמי כי הקריטריונים שלי ממש שונים.
אבל
על הכוונה.

mamaWitch

New member
בן... ממש לא קלטת אותי, נכון?

ענבר, יאללה,
נעלי עבודה ונלך לבעוט

ben3211

Member
מצטער, הקליטה שלי משתבשת בין

השעות 18:00 ל- 20:00 הגעת מוקדם מידי. סתאםםםםםםםם. בטח שקלטתי אותך מכשפה חמודה ויקרה שלי. רציתי להסיט את הפורום מנושא שמאד משעמם אותי, כגון מסרגות, מרקי שעועית סופגניות, נרות וימי הולדת. (מבלי לפגוע בשיפי שתחיה). מסתבר שאת לא קלטת אותי!!!

אלמרה

New member
אבל אני גם סורג...

זה לא מפחית מערכי? ה"גברים" אמורים רק לתקוע גרעפצים כשהם דורשים עוד פחית בירה מנשותיהם כשהם צופים ב"משחק" בטלביזיה.. לא?

mamaWitch

New member
נכון, זו בעייה.

תגיד... אולי תעבוד על זה? תנסה בהתחלה: שורה ימין שורה שמאל... שילוב של צמה ו...גרעפס... אחרי החורף, נגיד בסביבות מרץ, נעבוד גם על קרושה ובירה. חמוד... ביחד נעבור את זה ונהפוך אותך למאצ'ו אמיתי. ותעוף מיד מהמטבח שלי
דורשת מדיח כלים, עוזרת ונעלי בית עם פרווה ורודה

אלמרה

New member
מאצ'ו זה טוב בתנאי אחד....

שאין מדיח כלים במטבח שלי... על זה אני לא מוותר כשם שאני לא מסכים לוותר על העונג בשטיפת אסלות, כיורים, אמבטיה, תריסים וניגוב האבק... את הפרווה הורודה אני משאיר לך.

גאיה ק

New member
למה התכוונת, פרווה וורודה????

אבל ווואלה,איך ידעת שיש לי כזאת????

למעלה