תודה לך ביבי!

תודה לך ביבי!

היום שטומי לפיד יהיה ראש ממשלה קרוב מתמיד!
יש!!!
 

EverMan

New member
../images/Emo115.gif

נראה לי ששכחת לקחת את שלך היום (או שאתה מעדיף את זה בקפסולה?)
 
הוא לא שונא את כל העולם

הוא אוהב מאוד אנשים עם כסף. למעשה, אני חושב שהוא היה נכנס לכל ממשלה שהייתה נענית לדרישות הכספיות שלו. אה כן, שכחתי, חוץ מלממשלה עם חרדים. וואלה, בהחלט, מצע נהדר.
 
פרסקנייץ,

אני אגיד את זה עכשיו בצורה פחות פרובוקטיבית - למפלגת שינוי אין יותר מדי מצע. בגלל זה, כל מי שיענה לדרישות שלהם יזכה שהם יהיו בממשלה שלו. כמובן שבשביל לענות על דרישות קואליציוניות - צריך כסף. מרגע שמפלגת שינוי, או כל מפלגת מרכז אחרת , נכנסת לממשלה, הם כבר לא עושים הרבה. הם פשוט יהוו עוד כמה מנדטים קלים להשגה בשביל השלטון, לא חשוב איזה שלטון זה יהיה. הם יכנסו לכל ממשלה, ויעזרו לה להעביר כל מה שתרצה, ללא קשר לאידיאולוגיה כלשהי.
 
ובנוסף - אתה צודק

לצערי הוא ומפלגתו באמת מייצגים את חלק רחב מאוד באוכלוסיה - את החלק הגדול שאין לו , כמו לשינוי , שום דעה מיוחדת, או דעה בכלל. שבת שלום.
 
יש בכלל שפוים במדינה הזאת?

כי אם הוא מיצג את השפויים כנראה שאין לו הרבה מה לייצג... המדינה הזאת מתדרדרת מיום ליום...
 

meitush123

New member
גזען בתום לב

אני לא זוכרת מי אמר את זה עליו אבל זה ממש מדויק
 
למעלה