תודה לך ביבי!

snea

New member
חח אתה שם לב...

שאתה עונה פה בציניות מפגרת, רק כי אין לך מה להגיד? תענה לעניין כבר!

TOMASS The Best לפי מה שאתה

אומר היינו צריכים לעזוב את המדינה ממזמן! היינו צריכים לעזוב כשנתניהו עלה לשלטון! שברק עלה לשלטון! כששרון עלה לשלטון פעם שניה! אני רק אזכיר לכולם! ראינו כבר את אותם אנשים בתפקיד הזה... את טומי לפיד לא ראינו...

TOMASS The Best

New member
נכון אני מסכים איתך שנתניהו וברק

השחצנים האלה היו ראשי ממשלה זה היה זוועה, אבל מה שרון לא בסדר? חוץ מזה שהוא מושחת ולקח שוחד (אבל היום מי לא מושחת ועובר עבירות?? ברצינות) וגם מוביל מהלך שעלול להתברר כאסון ונזק בלתי הפיך למדינה, חוץ מזה הוא בסדר לדעתי, ובקשר לטומי לפיד, אסור שאחד שהדעות שלו (כמו שמישהו חכם בפורום הזה כבר אמר) מבוססות ומושתתות על שנאה... וגם מדובר באדם אנטי יהודי ולא מדובר כאן רק באמונות ומנהגים דתיים אתה יודע

snea

New member
אני דווקא רוצה להגיד...

שלפיד ומפלגתו אכזבו אותי **מאוד** ברגע שהם עלו לשלטון. באופוזיציה היה להם מאוד קל להגיד ולדבר - בקואליציה הם כבר די שכחו את הבטחותיהם לבוחר, ופרשו מהקואליציה בסופו של דבר בגלל התירוץ הכי גרוע... למרות שיש שם אנשים טובים ביותר!

../images/Emo45.gif

בדיוק כפי שאמרתי באחת ההודעות הקודמות. לשינוי יש-אין מצע ואידיאולוגיה. ברגע שיסכימו לדרישות שלהם בנוגע לכניסה לקואליציה הם ישכחו את הבערך אידיאולוגיה וישבו בשקט יפה כל עוד יש להם הרבה כח ותיקים בממשלה.

למעלה