תודה לך ביבי!

סלוניק

New member
חבל לשמוע על עזיבת נתניהו,

אין לי הרבה אמון באולמרט בכל הנוגע לניהול משרד האוצר (ע"ע ניהול משרד התשתיות).

kineret5

New member
טומי לפיד?!

לא שאני נגדו או משהו, אבל לא הייתי תומכת פה מהסיבה הפשוטה שהוא אנטי דת, ובעצם אנחנו מדינה יהודית ואיני חושבת שצריך שיהיה ראש ממשלה גזען ושונא או מתנקל לחלק הדתי/חרדי.

snea

New member
פה אני מגן עליו

שינוי היא נגד כפייה דתית, לא נגד דת. וכן, יש הבדל.

את רק מסתכלת בעין צרה...

קודם כל הוא לא אנטי דת. והוא לא גזען! וזה עובדה! ודבר שני אז את מעדיפה את אריק המושחת את פרס המושחת והלוזר את ביבי המושחת מאוד! ואת ברק במושחת מאוד מאוד! שהמשותף לכל אלו שכולם בעד הכפיה הדתית.

ההשואל

New member
ביום שבו מפלגה שמבוססת על שנאה

בלבד תעלה לשלטון, אני אדע שמדינת ישראל איבדה את השפיות

איזה שנאה בראש שלך?!!

שינוי רק אוהבים! אוהבים את המדינה והמולדת אוהבים את הארץ אבל מבינים שצריך לוותר על חלקה בשביל השלום! אוהבים את מעמד הבניים והאנשים העבודים במדינה הזאת אוהבים את העליה אוהבים את העולים! אוהבים את הסטודנטים! אוהבים את הציונות! אוהבים את הישראלים!

TOMASS The Best

New member
ביום שאחד כזה יהיה ראש ממשלה

צריך לקפל את המדינה הזאת כמו שטיח ושכל אחד יחפש מקום אחר לחיות בו, אני בטוח שלמרות שרוב האנשים היום חילוניים במדינה (גם אני אפשר להגיד) הוא לא משקף את דעתם של רוב העם והדעות שלו קיצוניות משל רוב האנשים ואחד כזה זה אסון ליהדות אם יהיה ראש ממשלה!!

snea

New member
אסון ליהדות...

אני לא בטוח עד כמה. אם יבטלו את סגירת החנויות בשבת(בחוק, לא בפועל, שזה כבר קורה), ביטול סגירת המסעדות ביום כיפור, יתירו למכור חזיר - אני לא חושב שהמדינה תהפוך לאנטי-יהודית. היא פשוט תהפוך להרבה יותר ליברלית.

TOMASS The Best

New member
מהמכירת חזיר הזאת נגיע בסוף למכירת

אקסטזי ו-LCD חופשי בכל מקום, לא שעכשיו זה לא קורה אבל במדינה ליבלית זה עוד לול להפוך לחוקי ואז זה יהיה ממש קטסטרופה

Abba Zaba

New member
ואני מניח שבכול מקום בעולם

שמותר למכור בו בשר לא כשר, יש מרכזי קניות עצומים של סמים קשים ופרסומות בטלוויזיה להרואין, נכון? חוסר תלות בדת זה לא חוסר מוסר, אדם יכול לחיות חיים מוסרים גם אם הוא לא מנהל את חייו לפי כוח עליון או ספר מיתוסים זה או אחר או ציפייה למקדש ענק שירד מהשמיים, הגיעו הזמן שמאמיני הדת (וזו זכותם המלאה להיות כאלה, אם זה מה שעושה אותם מאושרים) יפסיקו לקחת מונפול על המוסר.

TOMASS The Best

New member
יאא איזה גברים אתם, אתם מדברים

בציניות, זה מרוב האינטליגנציה שלכם וואוו אתם כאלה חכמים! (אנשים ציניים זה אנשים מתוסכלים ואנשים מתוסכלים זה אנשים עלובים ומסכנים וזה מה שאתם) בבקשה תלמדו אותי גם זה כזה כיף, בבקשה אם לא אני ייעלב

TOMASS The Best

New member
איזה גברים אתם, אתם מריצים משפטים

באנגלית ומדברים במבטא אמריקאי כמו ג'רי סיינפלד איזה תותחים אתם אין גדולים מהחיים!

למעלה