תודה לחברי הפורום !!!

xroeeh

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gifהיא באמת חוויה...

ואם תנחש את נפח המנוע אני אעלה עוד תמונה

ceyal

New member
המממ...דה שבו או דיאן6?

מתחת ל 1000 זה בטוח רק לא זוכר אם 800 או 600....

xroeeh

New member
~~~~>

דה-שבו, 1964, יוצרה בבריסל (אם שים לב, לדגם הזה פנסי איתות מרובעים מקדימה ולא עגולים כמו בדגם הצרפתי). המנוע, כאן אתה קצת רחוק, לזו יש 425 סמ"ק צנועים של מנוע עם 2 בוכנות (תצורת בוקסר, כמו פורשה
) כשדגמים יותר חזקים יש 600 סמ"ק. משוחזרת עד לפרט האחרון תוך שמירה על מקוריות (היא עדיין 6 וולט). והנה תמונה שלה מאחורה. רועי

ceyal

New member
שוב ../images/Emo45.gif ועוד ../images/Emo45.gif

עבודה יפהפיה. כל הכבוד

ceyal

New member
ואני אשים כאן תמונה של הצרפתיה שלי.

מאד מאד מהנה במיוחד מעל 150,..

xroeeh

New member
מעלה זיכרונות...

הרכב השני שנהגתי בו (האמת הראשון לא נחשב... סיאט מלגה מתפרקת
) היתה TZS שנת 90, היא היתה פשוט רכב מדהים, ביחס לשנתון היא היתה יותר מפוארת מכל רכב בזמנה ונסעה במיטב הנוחות הסיטרואנית, פשוט שמה את מע"צ בכיס הקטן (היו לה קצת בעיות הנעה בחורף, עניין של כיוונים...). רועי

ceyal

New member
אז ככה

קח את ה TZS תוסיף לה עוד 400 סמ"ק ועוד 60 כ"ס (160) תעלה עוד 3 שנים בשנתון ותתקין גם הזרקה.. ואז תראה איזה כיף.... אין ספק - סיטרואן יודאים ליצר רכבים.

xroeeh

New member
אם תרצה

מחר אני אקפוץ למכוניות ואעלה קצת תמונות של 2 רכבי האספנות שלי (השניה היא פונטיאק בונוביל 1963 עם מנוע פלוס מינוס 6700 סמ"ק, היא חוויה מעולם אחר, ההפך המוחלט לדה-שבו רק שאת ההסטוריה שלה אני מכיר פחות). הדה-שבו כמו שאמרתי זכתה במקום שני בגביע הנודד של מועדון החמש. ואתה צודק במאה אחוז, סיטרואן יודעים ליצר רכבים ועוד איזה רכבים! (אני רוצה DS
). רועי

ceyal

New member
אח DS

יש אחת בחולון - צבע שחור מהמם כל פעם שאני שם - אני מנדנד לבעלים - אבל עד עכשיו זה לא עזר ובאמת - למה שלא תבקר קצת בפורום מכוניות? אם תרצה פעם - תבוא לסיבוב אבל אני ירושלמי.....

חג ט"ו בשבט שמח לכולם.. כנסו להפתעה

טוב אז מה עושים בט"ו בשבט? נכןוןןןןןןןן שותלים שתילים
אבל איך עושים את זה?? הסבר כאן: גבר ראשון לוקחים
ושותלים איזה פרח שבא לנו...
או
או
ו-
באדמה בעזרת ה-
... משקים בעזרת
אבל לא לשכוח... חבל על כל
ואז תצא לנו
טוב אין לי כח להמשיך.. יש עוד מ-ל-א רעיונות... תשקיעו פה בשרשור ברעיונות היפים שלכם כמו שאני עשיתי...
אני

itaf10

New member
../images/Emo32.gif טוב חבר´ה אני פורשת,../images/Emo29.gif טוב

היה לי יום עמוס ודי.... תשאירו משהו למחר

למעלה