משום שראיתי שהתיאבון היה קטן יותר מאשר באירועים אחרים הגעתי למסקנה שבפעמים הבאות פשוט נקנה פחות אוכל. נראה לי שרוב האנשים לא מסכימים אתך ולו מהסיבה הפשוטה שבשעה 11 עדיים היו רק כמחצית מהאנשים. אילו רצו להתחיל מוקם יותר היו מקפידים לבוא ב - 10. צריך גם לזכור שחלק מהאנשים עבדו עד שעה מאוחרת ולא יכלו להגיע מוקדם יותר. פתרונות אפשריים: - להודיע שהערב מתחיל ב - 9 והאוכל יוגש רק עד חצות. - לקבוע שהערב יתחיל ב - 10 אבל לדאוג שכמה אנשים יגיעו מוקדם יותר ויתחילו במלאכת ההכנה כך שבשעה 10.00 כבר ניתן יהיה להתחיל לאכול. אגב, יש כנראה אנשים שהתיאבון שלהם נפתח לקראת בוקר. בשעה 3.30 ישבתי אצל יוסי בפיצריה לשיחה מעניינת על עולם העסקים הקטנים (יוסי מקווה לעבור תוך 5 שנים לעסקים גדולים יותר ויש לי הרגשה שיעשה את זה). והנה הגיעה חבורת יוצאים עולזת שחזרה מהפיקניק והזמינה פיצה. עוד הפתעה היתה לי מכך שמחצית מבקבוקי הבירה הוחזרו ליוסי. המסקנה היא שרוב היוצאים לא שתו כלל.
שיגיעו בתשע אני קובע את המפגש לשמונה. מה עזר לי שהגעתי בעשר ורבע, אם הייתי צריך לחכות עשרים דקות לראשונים שיבואו... אל תגיד לי שאתה, בתור צדיק היודע את נפשנו, לא מכיר את הטריק?
היה ממש הרבה. לגבי הבירות -עצם העובדה שהן היו בתשלום נפרד מונעת לדעתי מהאנשים לקנות אותן בצורה יותר חופשית. לדעתי (המשוחדת בעליל כמובן) ניתן לארגן פחות אוכל ושהבירה תהיה במסגרת התשלום הרגיל. חוץ מזה, קצת קשה לסיים את הבירות לבד, עזרה לא תזיק
ווואאאאוווו איזה דבר ענקקקקקקקקק היה מדהים מדהים לפגוש חברה מעניינים ונחמדים [לא ראיתי את נמאס להתבחשש כועס מאד ] כולם היה ממש כיף להכיר אתכם/ן מובחרת אוי איך אוב גהאט אגרויסע ''כייף'' צו רעדען יידישש [מאמע לשון בלע''ז] שנאמר א'מהאט נישט וואס מוויל ווילמאן וואס מהאט
תודה לבני על הארגון המצויין לאיציק על ההכנה של העלהאש והכל לכל שאר העוסקים במלאכה (בטח כמה 'אבי'ם ו'יוסי'ם) לידו בכל על הטרמפ לעמיה המאגניבה (ולאיתי, החבר המאגניב גם) על האירוח המסור וגם סתם כי הם אנשים טובים לכל האנשים שדיברתי איתם, אתם כנראה נחמדים גם. שאו ברכה.