תודה לאל!

תודה לאל!

יששששש סוף סוף מצאתי את הפורום הזה... יש את הפורום של האתר המקורי באנגלית אבל אני לא ראה את עצמי מדברת על הסדרה באנגלית... (כמו שאת רואים גם הכינוי שלי הוא מהסדרה חחח ההמשך חסר לי בטעות (behind the red door) אבל אני אסדר זאת בהקדם חחח) יש לי שאלה יש מצב מישהו פה מכור כמוני ומוריד את הפרקים המתקדמים של הסדרה מהאינטרנט... ז"א מישהו או מישהי שכבר ראו את כל העונה השלישית.... כי זה ממש מחרפן אותי שראיתי את זה ואין לי עם מי לדבר על זה פשוט סיוט!!!! בקיצור אני שמחה שסוף סוך מצאתי את הפורום הזה משוגגגגגגגעעעעתתתתתתתתת על הסדרה הזאת!!!!!

BaSTArD077

New member
../images/Emo6.gifהיי,ברוכה הבאה

ככה בעצם כל אחד הגיב כשראה שיש כזה פורום,וטוב שיש אחד כזה :] *רוב הפורום* כבר סיים לראות את כל העונה השלישית,כולל אני כך שיש לך עם מי לדבר ,ועל מה :] רק תזכרי להוסיף סימן של ספויילר להודעות שלך,כי יש אנשים שעוד לא ראו והם לא מורידים,והם בקצב של YES. =]

ענבררר

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני סיימתי לראות את העונה השלישית.. מחכה בקוצר רוח לעונה הרביעית.. *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים* *רק עוד 3 חודשים*

DOVRATY

New member
עונה רביעית??!!

את יודעת בוודאות שיש עונה רביעית???? ואיך סיימת לראות את השלישית??

ענבררר

New member
בדרכים שאסור לדבר אליהם פה.. ../images/Emo150.gif

ואני יודעת שתיהיה עונה רביעית כי CW הודיעו שתיהיה עונה רביעית יאיאייאיאייאי

DOVRATY

New member
../images/Emo35.gif יש לך אולי

איי סי קיו או משהו כדי שכן תוכלי לספר לי על הדברים שאסור לדבר עליהם פה??

שירלי113

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif

נפתח האתר הישראלי לזמר והשחקן המוכשר בן ה 19 ג'סי מקרטני! שמאחוריו כבר אלבום פלטינה,פרס אמי וסרט קולנוע והוא כרגע עובד על אלבומו השני שיצא בספטמבר אז אם אתם עדיין לא מכירים אותו זה בדיוק הזמן !!!! www.jessem.coo.co.il

למעלה