תודה ושימו לב

DJ$upreme

New member
תודה ושימו לב

תודה לכל מי שהגיע היום למסיבת אמינם, היה מוצלח ובעיקר נהניתי לחלק את הפרסים. נתראה בשבוע הבא במסיבת העייסק - חינםחינםחינם - ובשבת בעוד שבועיים במסיבה עם הופעה של הארכיון. פרטים בימים הקרובים. ולכל מי ששאל אותי "איך היה", "מה עשית" ו"איזה הופעות ראית", מתבקש לפנות ללינק ולקרוא - אם יש לו באמת כוח - את כל חמשת העמודים במאמר הארוך שפרסמתי ב - YNET. אזהרה: ארוך (5000 מילה). אשמח לתגובות, כאן ובעיקר - שם (ב-YNET).

ק ר ח

New member
תודה רבה למי שהגיע

למסיבת אמינם שנערכה בג´י ספוט ה-ט-עים סופרים,מזל טוב,אבי,מזל טוב,כולכם,מזל טוב!!!

ראםJarasMan

New member
קודם כל: מזל טוב לניר ולאבי!!!!

ודבר שני: הייתה בת-זונה של מסיבה בג´י- לא באו הרבה- ככה שלא היה צפוף היה פשוט פצצות!!!!!! ותודות: תודה לקרח שממש ממש הצליח להצחיק אותי עם הפריסטייל תודה לאלכס (אתה יודע מי אתה
) על הודקה ועל זה שאתה אחלה גבר! תודה לדימה (mad D) על הפריסטייל שהוא המציא במקום!!!!! מדהים!!!! הפולני העצוב- היה נעים להכיר אותך- ואחי, תזהר מקווקזים בני 14
גולדן אי ודינמו- היה נעים לפגוש אותכם MOON היה נעים להכיר אותך אחי כולכם אחלה אנשים אוהב אותכם וכל אלו שלא הזכרתי- זה בגלל שהכרתי אותכם כבר לפני- אל תעלבו ואם לא- אז מצטער פשוט אני דיי עייף, בראסמי אני מה זה מצטער עם שכחתי מישהו

ראםJarasMan

New member
אה ולמי שלא יודע מי אני-

אני הכוסון עם האפרו ומספר חמש על החולצה

זה היית אתה אחי?

לא מכיר אגב נראה לי שלסטרייק(אבי) יש רק מחר יומהולדת אלא אם האיי סי שלי משקר

ShpitalnX

New member
מסיבה פצצה!!!

קרח מצטער שלא נישארתי עד הסוף פשוט ההיתי צריך לקום מוקדם כדי לבדוק מכונית שאני רוצה לקנות :)

Golden I

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה כוסון הוא פשוט אני יאווווווו הוא סקסית יווו

MAD D

New member
היה ממש טוב אבל ..........

פריסטייל עם דפים משהו חדש אני פעם ראשונה בג´י ופעם ראשונה אני רואה חברה עולים ונותנים פריסטילים עם דפים עם כבר פשוט משהו שאתה זוכר שזה רשום אבל דפים כאשר ראיתי את זה כמעט התפרקתי מצחוק אבל סבבה קישקשתא פוצצו וזה היה ממש טוב והיה סבבה ואני יבוא גם במסיבה הבא ואלכס אח שלי תפסיק לשתות לא בריא לא ניראתה טוב אתמול
ותודה לאלכס WHITE ACE שסידר אותי לעלות לשיר

ק ר ח

New member
הפריסטייל עם הדפים ../images/Emo13.gif

היה שלי וזה לא היה פריסטייל זה היה קטע מיוחד למסיבה והדפים היו בכוונה התכוונתי להצחיק והצלחתי ומי שהבין הבין!

ענאאאאאאאק אחי!

אני הבנתי, הבנתי! ואין לי פשוט מילים לאיך הזדהיתי עם הקטע הזה...

MAD D

New member
קרח לא אליך אני מדבר .....

על אלה שעלו סתם עם דפים דווקה הקטע שלך אהבתי ונהנתי צ´יקי צ´יקי קרח וחברה אל תפחדו לאלתר כי זה ממש לא קשה

למעלה