תודה ושימו לב

ראםJarasMan

New member
מצטער, אני לא זוכר אותו בעל-פה

122602430

Golden I

New member
קרח אחי אין עליך

בנאדם שמסדר תעניינים בקלות (המבין יבין) זורם אין אין גבר אין הרבה כמו מזל"טים לכולם בריא עליכם!!!

רוצה להירגע ?

יופי ... :)) שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב, ודווקא אני כן אמרתי לך מזל טוב בג´י !!! אבל שיהיה עוד פעם, מזל טוב ליומולדת, אני מאחלת לך הרבה שנים של אושר מותק
מזל
טוב

Evil J

New member
וואלה ניר

תודה על מסיבה ענקית!! באמת כמו שראם אמר, לא היו יותר מידי אנשים ולא היה צפוף!!!!!! וזה נקודה חשובה! אחלה מוזיקה. האופן מייק היה נחמד מאוד עם השבט, ראסטה לויסטה, ביג אס ועוד כל מי שהופיע... קיצר אני ממש לא מתחרט על זה שבאתי לג´י ולא לאזימוט כבוד

DoubleD

New member
אחלה מסיבה....

יצא לי לראות כמה אנשים *אהמ-אהמ* :) ולרקוד להנות בסבבה למרות כמה מכשולים שהיו לי בדרך.. סך הכל היה טוף.
ממממ... יש לי פוסטר ואני לא יודעת היכן לתלות אותו :) בקיצוץ, מזלטוף סופרים ואחלה מאמר. (אני קצת עייפה....) יום טוף. |נשיכה|DouBle-D-

multi

New member
האמת שלא יצא לי להכיר הרבה אנשים

מהפורום. אני הייתי עם הגופיה הלבנה, מכנסיים צבע חאקי. אז תזכירו לי מי אתם הייתם, שאני יידע לפעם הבאה.

מי את היית?[+סיכום מסיבה]

הייתה מסיבה בת זונה ראסטה קישקשתא כרגיל הפציצו ביג אס עשה משהו נחמד אני נהנתי להופיע כי זאת היתה אווירה סבבה ואני לא זוכר נאת השאר מסיבה בת זונה מוזיקה טובה גם כשהרחבה היתה ריקה היה כיף לא נורמאלי בקיצור.....עוד כאלו!!!!!עוד הרבה!

DoubleD

New member
טוף... אז ככה:

אני זאת עם השיער, שתי עיניים ואף, לבשתי בגדים, רקדתי ולפעמים ישבתי. מכאן אפשר להסיק שלא תקבל תשובה רצינית :) בום ביי-ביי. |נשיכה|DouBle-D-

G MaN aka Satla

New member
היה אחלה למרות שבאתי לקראת

הסוף של המסיבה... הייתי באזימוט ואז באתי חפיף היה בן זונה (בשתי המסיבות) התיקלוט (בג´י) לא היה משו אבל היו כמה יציאות טובות!!! הלבהלבהלבל

המניאק

New member
אני זכיתי אני זכיתי................

אני לא אתם אני אני המומחה האולתימטיבי על אמינם כן רק אני ולא אף אחד אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב. קרח בחיית אח שלי את התאריך לידה המלא???????????????????????????????

ק ר ח

New member
כן!!!!!!!!!!!!!

אם רוצים לזכות צריכים לדעת שאמינם הוא מזל מאזניים שנולד בתאריך 17.10.73 שד"א זאת שנת מלחמת יום כיפור שלנו צירוף מקרים?????

או אולי מצרי

אגב, מלחמת יום הכיפורים עצמה פרצה ב-6.10.73 ככה שאמינם נולד רק שבוע וחצי אחרי, מן הסתם זה לא קשור אבל רק להשלים את העובדה המעניינת (?) שקרח הציג לנו...

למעלה