תודה ושאלות

gorck

New member
תודה ושאלות

היום בזכות הפורום התברכתי בעוד שתי חולצות ומכנס בביקורי במכירה בכפר שמריהו, הכל בזכות ההכוונה שלכן ותודה על כך. שתי שאלות מה זה הבזאר של ניקול? איפה ? מתי? טלפון? איפה האוטלוק של גאמפ? מתי? תודה על העזרה הרבה. דיתה

אני שמחה לבשר

שאת היית היום בבזאר של ניקול שהיה היום ויהיה גם מחר בכפר שמריהו
אני חושבת שג'אמפ נמצא באוטלט הרצליה אם לא אני מקווה שיתקנו אותי קניה מהנה

silvey

New member
אודליה צודקת,ג'אמפ באאוטלט שברחוב

מדינת היהודים 95 בהרצליה פיתוח בכביש שיורד לכיוון מגרשי הטניס של מלון אכדיה ועולה עד כביש החוף ליד "שורי בורי", למי שמכירה את האזור.

נצל"ש - גם אני הייתי בבזאר ../images/Emo39.gif

הייתי בשעה שלא היו הרבה אנשים, וכרגיל זכינו לתשומת לב ושירות מכל הלב. המבחר נהדר. יצאתי עם חולצה, ג'קט וזוג מכנסיים, שלא לדבר על מספר פריטים יפהפיים שקניתי מדליה, מעצבת התכשיטים הנחמדה שנוכחותה בבזארים היא אחת הסיבות שאני באה! (אבל רק אחת הסיבות. יש הרבה!) כתמיד, תודה רבה רבה לנאוה ולשאר העושים/עושות במלאכה.

החתולית

New member
איזה קטע, גם אני הייתי בדיוק

בזמן שלא היו הרבה אנשים :) אז נפגשתי עם קרן בכפר שמריהו ויצאתי עם ג'ינס ושלוש חולצות מקסימות. קרן גנבה לי ז'קט שחור שרציתי, אבל בגלל שאני נורא נחמדה ויתרתי לה (וגם כדי שאוכל לנגן לה על המצפון עד שנאוה תמצא לי כזה אצל היצרן). יכולתי לקנות עוד כמה דברים, אבל ריחמתי על מנהל סניף הבנק שלי והלב החלש שלו. נאוה, תודה על העזרה ואני מחכה לטלפון שלך בעניין הז'קט :) קרן, כמה פריטים קנית אצל דליה ????

הסקרנות הרגה את החתול הפולני../images/Emo54.gif

קניתי אצל דליה לא מספיק פריטים כדי לספק את אהבתי ליצירות שלה אבל מספיק כדי להנות ולהחזיק את עצמי עד הפעם הבאה... מצפוני שקט לחלוטין. אני יודעת שאת בעצם רוצה ג'קט אחר
איזה כיף שהיה לנו. מזל שיש לי איזה ארוע חברתי בשבוע הבא ללבוש אליו בגדים חדשים!

סוזי28

New member
נראה לי שלקחתי לכן את הג'קט.....

נהנתי לאללה, באתי עם 2 חברות ויצאנו ברכוש גדול ,נפלתי לשמחתי ברוב המקרים על פריטים שעולים 99 ש"ח או 145 במקרה היקר ביותר, ראיתי זוג מכנסיים שרכשתי לפני כחודש ב- 258 ש"ח בסטנד של ה-99 ש"ח לא להאמין !!!!! אז קניתי בצבע נוסף, החברות שלי בכלל היו באופוריה, הן לא מבינות איך זה שעד היום הן לא הכירו את הבזאר, ומה שנכון נכון בחנויות אני לא מוצאת בגדים "רגילים " למידותי רק בכל מיני עיצובים שמדגישים את משמני הרבים וכאן סוף סוף פוגשים בדגמים פרקטים ומחמיאים כל הכבוד למארגנים !!!!!

רחל52

New member
איזה כייף היה בבאזר

רציתי לומר שהכרתי את הבאזר דרכם והיינו ביתי ואני היום בפעם הראשונה..ויצאנו בשלל מכובד ביותר שבודאי יגרום למנהל הבנק שלי אי אילו ויברציאות :) נהנו להכיר את נאוה ואת הצוות ששרתו אותנו מבלי להדבק ולהצמד ונתנו לנו לפשפש למדוד ולבלבל את המח בכייף. תודה לכם חברי הפורום על כל העצות וההמלצות וכמו כן תודה מיוחדת לנאוה שדואגת ומבינה שלא צריך לשדוד בנק על מנת להתלבש ולהראות מליון $.

לצת

New member
גמאני הייתי והפעם גם קניתי ../images/Emo9.gif

יצאתי בשלל רב ואושר גדול ב
הגעתי הביתה ומדדתי שוב ושוב ושוב כדי להשוויץ עם הרכישה היה שווה! תודה!!

נועה37

New member
אני הייתי גם בפעם הראשונה../images/Emo140.gif

והאמת שאני חייבת לציין שהופתעתי לטובה, מהמבחר מהמחירים ומהאווירה המקסימה שמאפשרת לכל אחת למדוד כאוות נפשה ללא לחצים , הייתי שם "שעתיים" ואני לא מגזימה, מדדתי כמעט הכל (קצת מגזימה) והייתי חייבת לבחור מהמון פריטים שהלמו אותי, נאלצתי לוותר על כמה , אבל זה לא סופי,,,(היום עוד יום) לכן מגיעה תודה שהכוונתן אותי לשם, בזכותן הכרתי את הבזאר ולניקול -
המון תודות על האפשרות הזו שנפתחה בפניי לפחות! (אחת שלא מוצאת מה לקנות בחנויות !!!!!)

אני מצטערת לומר שהייתי בבזאר

ומצאתי מה לקנות
יותר נכון הארנק מצטער אבל בקטנה היו הרבה דברים יפים רק שלרוב לא במידה שלי
אולי בפעם הבאה
אז יצאתי עם מכנס פשתן שחור חולצה משולבת ורוד ושחור נחמדה מאודדדד ושתי גופיות מדהימות עכשיו אני צריכה למצוא לי שרוולון או עליונות אשמח להמלצות
ואגב אותי מעניין מה קורה עם הבנות שהתלוננו על הבאזר הקודם האם קפצו לבקר הסופ"ש?

ונוּס

New member
נאווה-כבר אמרתי לך שאת מדהימה......

ואני מתה עליך??? וגם ההוא שיושב שם על הקופה.. לא נקפח את טוב ליבו.. חברתי חגגה... ומאוד נהנתה ... תודה!!!

למעלה