תודה, אני בסדר

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
תודה, אני בסדר

תחת הפגזות אחת על יד אבא שלי שמחר ימלאו לו 83 הוא נח ואומר שהתריס שלו חזק.......... לא דואג

magy

New member
הורסים את עיר נעוריי..........

שכונת הדר.......כל המקומות שגדלתי בהם. על יד הגימנסיה שלי........האוטובוס לכרמל צרפתי הדואר....... דוכן הפרחים..מקום עבודה שהיה שלי ממול......... המסעדה הוותיקה.........שלא מזמן הייתי בה..... ובני משפחתי אוכלים בה. חיפה.....................אוייייייייייי

מאיר פז1

New member
|・|מגי תשמרי על עצמך

magy

New member
כלום לא תלוי בי...........

ביקשתי מאבא שלי שהיגיע אלי במונית....יותר בטוח בקריות לא רוצה............ מה עושים?<

קשה לייעץ לך, מגי יקרה

יש אנשים שמרגישים שביתם הוא עדיין מבצרם. יש לו מרחב מוגן בדירתו? מקלט?

מגי יקרה. אנשים עברו מנהריה למירון

ונהרגו שם. אולי אביך מרגיש יותר בטוח בבית בו חייו. הוא די ראוי להערצה על אומץ לבו אבל ממש אף אחד לא יכול לקחת מצפונית אחריות ולייעץ לך מה לעשות. מאחלת לך ולכל אחינו בצפון להיות חזקים ולעבור את אי השפיות הנוראה שעוברת עליכם

גאיה ק

New member
לא יאומן

לכאורה,כתשו אותם וזה לא נגמר. מגי ,אביך וצפוניים~שימרו על עצמכם. יישר כח!

magy

New member
אני

לא הולכת לשום מקום אני פה נקודה. מה שיהיה יהיה

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif מגי יהיה טוב ונצא

מחוזקים וטובים יותר מהתקופה המחרידה שעוברת על עם ישראל כעת

magy

New member
בטוחחחחחחחחחחחחחחחח

לא לא לא תנצחו אותי לא מנצחים אותי כל כך מהר................................................................חחח

בלסימה

New member
מגי, מחזקת אותך מכרמיאל, שבת שלום.

עברנו את פרעה נעבור גם את זה,

מאיר פז1

New member
מגי וכל הצפוניים//מצדיע לכם../images/Emo195.gif

ואת מגי // את אישה עם //
// כל הכבוד לכם // אתם אנשים אמיצים מאין כמותכם // בזכותכם // צבא ההגנה לישראל // ינצח // את ציר הרשע // החיזבלאי // אממממממממממן. //

magy

New member
אישה עם חביתות.........חחחחחחחחחחחח

חחחחחח בטח שינצחו, אני מספקת את הביצים והחביתות לצבא........ והם זורקים על הכי-זבַּלֶה.........

magy

New member
למה נעלמת לנו בלסימה??????????

שימרי עלייך............... אנחנו פה אחרי שתי אזעקות.............בשעה האחרונה. רצופות

בלסימה

New member
גם פה אזעקות, אני גרה ליד ב"ס שממנו

יוצאות האזעקות מחרישות האוזנים, הייתי שבוע בת"א וחזרתי אתמול הביתה,אין כמו בבית, אני לא מיתרגשת במיוחד,במילחמת המיפרץ יותר נחרדתי, בגלל שהילדי היו קטנים, כיום זה רק אני,יהיה מה שיהיה, רב החיים כבר מאחורי בערך , כואב לי על החיים הצעירים של חיילנו. נקווה לטוב

../images/Emo140.gif בליסימה חלק ענק מהחיים עוד

לפנינו. כל נפש היא עולם ומלואו ואין זה משנה בגוף של מי היא נמצאת.כל נפש פוחדת, שמחה, עצובה וכו'. אז בואי נקווה כולנו ונאמין שנעבור כמה שיותר מהר את הגיהנום הזה. ולך בליסימה ולכל הנמצאים בקו החזית שלוחה ברכתנו ואהבתנו

מאיר פז1

New member
מגיל 'ה // אפשר טובה קטנה?

תזבירי לי כיצד מנקדים אותיות // כאן // בכלל. פליזזזזזזזזזזז//זזזזזזזזזז//
//

למעלה