תודה אלוקים!תודה! :)

תודה אלוקים!תודה! :)

איזה גשם יורד כאן! איזה כיף!!התקופה המאושרת שלי מתחילה...אל תבהלו אם אני יהיה ב`הי` זה נורמלי אצלי (כל עוד השמש נמצאת במדינה אחרת...) אז אני אכתוב כאן היום כל מיני שטויות כמו: "גשם גשם משמיים/ כל היום טיפות המים..." (לא זוכרת ת`המשך...) טוב,אני הולכת להכין לי תה... אז יום מדהים וגשום וקר!

עצה...

התקשרו מתה"ש אחרי שויתרתי על האישפוז,לבוא לקבוצת הכנה...אני מתלבטת.אני זקוקה לטיפול,בעיקר בתקופה האחרונה, המצב מתדרדר...אך האישפוז החוזר מפחיד אותי.מאד... טוב,אבל יורד גשם, היום לא הרוס עדיין! :)

טוב,אני משתגעת סופית!

לא יודעת אם ללכת לאישפוז...רק בכיפור,אחרי מגורים בת"א עם חברה ואשפוז באיכילוב,חזרתי לבית.אני רק מתרגלת לבית ולעיר שנורא התגעגעתי אליה, וקניתי חצאית היום וזה היכה בי,הרזון הזה,ואהבתי את זה, ושכנעתי את עצמי שאהיה בסדר,שאוכל בלי כמויות,אוכל כמו עכשיו והמשקל ישמר אבל ראבק,על מי אני עובדת,אני חייבת טיפול ואני מתה מפחד לחזור למקום הזה...לא יודעת מה לעשות.

טוב,אני משתגעת סופית!

לא יודעת אם ללכת לאישפוז...רק בכיפור,אחרי מגורים בת"א עם חברה ואשפוז באיכילוב,חזרתי לבית.אני רק מתרגלת לבית ולעיר שנורא התגעגעתי אליה, וקניתי חצאית היום וזה היכה בי,הרזון הזה,ואהבתי את זה, ושכנעתי את עצמי שאהיה בסדר,שאוכל בלי כמויות,אוכל כמו עכשיו והמשקל ישמר אבל ראבק,על מי אני עובדת,אני חייבת טיפול ואני מתה מפחד לחזור למקום הזה...לא יודעת מה לעשות.

אני חושבת שאת יודעת מה לעשות.

את רק מפחדת לעשות את זה. מה כ"כ נורא באישפוז חוזר? אולי דוקא בגלל שכבר היית שם, אז הפעם תנצלי את ההזדמנות הזו כמו שצריך?

אז אני פוחדת מאד.

פוחדת להכשל. להאמין שיהיה טוב, (ולוקח לי המון זמן להאמין בדבר כזה) ואז להתאכזב.לאכזב את עצמי.מצד שני,היתה לי שיחה עם מישהי מדהימה. חברה מאישפוז קודם.אני מוכנה לתת את החיים שלי בשבילה.אם לא אלך היא תתאכזב ואני אעשה הכל כדי שהיא תיהיה מאושרת.אבל שוב,הפחד עצום. פשוט עצום!לא יודעת למה.באישפוז הראשון לא פחדתי ככה.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo182.gif

דרור אשכנזי, עורך הסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע לפורום הערב ב-19:30 וישיב לשאלות הגולשים. היכנסו לשרשור בפורום השמיניה ושרשרו לו שאלות כבר עכשיו
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארחו בפורום התוכנית פרופסור חוה טבנקין - מנהלת המחלקה לרפואת משפחה, מרכז רפואי העמק ופרופסור אליק אבירם -מנהל מדעי, המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות
בימים 18-19-20 במהלך חוה"מ סוכות ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, אשר אובחן כבעל הפרעות קשב ודיסלקציה. מאור עוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה, תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות. שרשור השאלות כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם עוד היום
תחרות הצופן בפורום מיץ תפוזים: פענחו את צופן חידות סוכות בעזרת המקרא המצורף בפורום ותוכלו לזכות בדיסק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=63782938
אתגר חדש בפורום עיבוד דיגיטלי D35 התוכלו להפוך את האיש בן ה-34 בתמונה לבן 74? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=63701701

פאפיט

New member
הגשם מביא איתו חלזונות חסרי בית

ענקיים וריריים כאלה ברררררררר

reedgreenwhait

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif שיר מספר...

זה שיר מספר מסדרת "רומח הדרקון" שפעם העתקתי כשהייתי בספריה. אני חושבת שזה שיר יפה, הוא בחרוזים ואני אוהבת חרוזים... כשהייתי צעיר, יצאתי לעולם, לחפש אהבה וחלומות, כמו כולם. נדדתי מתחת לשמי הענן, לראשי חבשתי כובע ישן. הייתי רציני, הייתי קודר, קיוויתי שהאל אלי ידבר. אבל, אבוי! לא הייתי מוכן לכל מה שראיתי בעולם! תחילה חיפשתי מלחמה ודם, קניתי לי חרב, גידלתי שפם, אבל, אבוי! היינו ערב-רב מעולם לא ראינו יום של קרב. עמדתי בשדה שעות וימים, מוקף מכל עבר בים של פרחים, אמרתי לעצמי, "הי, מה העניין? הגיע הזמן לברוח מכאן!" הסתובבתי בעולם שנים על שנים, פגשתי מלכים, חיילים, מלחים, היכרתי גברים, הייתה להם צורה, אבל מעולם לא נישקו נערה. היקפתי עולם, הייתי בכל חור, היכרתי אישית כל שיכור ושיכור. אבל אף פעם לא פגשתי ברנש נאות שיכול היה כמו בוני ארל לשתות! הייתי גם בארמון המלכים, המלך הראה לי את כל החדרים. אמר לי, "תלמד נימוסים וקידות, ומי יודע? אולי תיהיה לורד?" הסכמתי מייד, מבלי לפקפק, נכנסתי לכספת, הותרתי חדר ריק. עם שלושה שקים מלאים בזהב, נעלמתי מייד, הראתי ת'גב! ויום אחד פגשתי עלמה בפינה חשוכה, לא שאלתי לשמה. לדבר תמיד ידעתי, ידעתי היטב, ניהלנו שיחה מכל הלב. את הלילה בילינו, אך לא בשינה, פתאום היא אמרה לי, "רוצה חתונה". בבוקר היא קמה, חיפשה בלי הפסק, אבל אני הייתי הרחק הרחק! הסתובבתי בעולם שנים על שנים, פגשתי מלכים, חיילים, מלחים, היכרתי גברים, הייתה להם צורה, אבל מעולם לא נישקו נערה. היקפתי עולם, הייתי בכל חור, היכרתי אישית כל שיכור ושיכור. אבל אף פעם לא פגשתי ברנש נאות שיכול היה כמו בוני ארל לשתות! למה אני לא רוצה להסתובב בעולם ולחיות בכלל?

מכתב לנשמה שלי, (כתבתי בעוד מקום.)

גאד!כמה שכעסתי עליך בשיחה!הרגשתי שאני מדברת עם עצמי,עם נטלי שאני כל כך שונאת,שקברתי עמוק בתוך המחלה.קראת אותי,קראת כמו תמיד,היית הקול הבריא שלי בשיחה הזו,ושנאתי את זה! שנאתי את זה שכמה מילים ממך מערערים החלטה שאשכרה חשבתי שהיא סופית.מאמי, הרחקתי אותך כל כך הרבה,פגעתי בך כל כך הרבה,הייתי מגעילה אליך ואת תמיד עמדת במצבי רוח שלי!תמיד!!אז מלאך שכמוך,לא עוד!שומעת?לא עוד!!אעשה הכל כדי לפצות אותך!כדי שתחייכי! נשמה,החלטתי.אני מתאשפזת ביום ראשון,סופית.כן,אני פוחדת מוות,הרבה יותר מהאשפוז הראשון.אני בוכה המון!אבל אעשה את זה!ומי יודע מאמי?אולי ב 29.12 נוכל לשבת במסעדה כמו אז, באפטרים,בלי הערפל השחור הזה שדבוק אלי תמיד. נוכל לצחוק.צחוק אמיתי,לשמוח, להנות,לחיות נשמה,פשוט לחיות... אני אתגבר על הכל מאמי,יודעת למה?כי היום קלטתי.היום קלטתי שאת עומדת באותה הבטחה ישנה ("לא משנה מה,אני תמיד יהיה איתך..") גיבורה שאת,אני אוהבת אותך...כל כך!תודה לך...

למעלה