תודה אלהים

BlueCat

New member
מעולה (ולא אכפת לי מה אלאדין יגיד)!

מאיפה?? אתה יכול גם במסר אישי...

EuroSims

New member
אתה...

לא צריך לחשוש מה שאלאדין יגיד - יש לך דיעה משלך טוב האמת זה האחד שהכי עושה לי את זה - וב- BIG TIME :)

אם חסרה לו שעווה לחזה

אני מוכן לתרום לו. זהו אלאדין אמר את דברו, ועכשיו אתם יכולים להמשיך להנות

EuroSims

New member
חלק אבל

אני אוהב חלקים - לא נמשך לדובונים שעירים כאלה אבל לו זה פשוט מתאים כזה - גם הפנים שלו ההבעה המראה והעמידה שלו מדליקות אותי. אבל מה שהכי מדליק אותי זה הג´ינס שהוא לובש - איך הם פתוחים ורק הכפתור האחרון סגור ברישול כזה... ומבעד לכפתורים הפתוחים רואים קצת מהזין שלו בכלל גברים בג´ינס זה הדבר הכי מדליק (כמובן כאלה שיודעים ל"התחבר" אליהם) - ועליו זה בהחלט מתאים וגם מדהים ! בקיצור יש לו את הכל - עד שבסיטואציה הזאת גם החזה שעיר לא מזיק ולהפך אפילו גורם לו להראות יותר טוב (כי זה לא בדיוק, זה לא כאילו יש לו שם יער, יש לו מעט, בצורה סמלית :) - אז זה נראה ממש מדליק) סיכום שלי - בטבלה של מ-0 עד 12 הוא קיבל אצלי 17. פצצה לא נורמלית וגמירה בטוחה.

EuroSims

New member
למה שיהיה אסור?

זה הרי פורום בנים בלבד - ואם כולם נהנים (ושמתי לב שכן (?) אז נראה לי שזה יכול נחמד הרי צריך איזה כמה דברים לעשות טוב על הלב :) בכל אופן - אם אתה חושב שימחקו אותן - אז חבל על הטרחה באמת. אני לא בא כאן להציף או משהו רק לחלוק עם אנשים תמונות לעשות טוב על הלב :).

fayd הפשוש

New member
אני חייב להגיב.

אתם לא מכירים את דודי בלסר יכול להיות שהו טיפש יכול להיות שהו לא נחמד אתם לא יודעים אתם מכירים רק את הפרצוף היפה שלו ואת הגוף החלומי שלו... אמממ כן אז מה שאני אומר זה שגם אם דודי היה מזמין אותי לסקס פרוע ואז היתי מגלה שהוא לא נחמד או טיפש לא היתי מסכים ואני גם היתי חושב שגם אתם לא היתם מסכימים אבל אני רואה שיש כאן אנשים שהחיצוניות משפיעה אלהיים יותר מהפנימיות וזה ממש מגעיל ויוצר רושם רע על ההומואים ככלל יושבים פה מזילים ריר על סתם בחור חתיך זה ממש מעורר רחמים!!!!!!!!!!

EuroSims

New member
רק שיעשה טוב הלב!

אתה לא מבין - זה לא כאילו שיש לי משהו רגשי כלפיו, חולם לפגוש אותו ולהצהיר על אהבתי הבוערת או משהו! אני אוהב רק את איך שהוא נראה - זהו אני לא מטפח ואני בטוח שכל אחד אחר כאן לא מטפח שום דבר אישי כלפיו - הוא רק איזה משהו לעשות טוב על הלב שמסתכלים עליו וישר זה מקל על דכאון ברגעים קשים וגם עושה עוד יותר טוב כשמחים - לא יותר. מה גם שיצאתי עם איזה אחד מאוניברסיטת תל אביב איפה שדודי לומד (הוא לומד הרי משפטים אתה יודע) הוא רואה אותו באוניברסיטה מידי פעם (להרגע! לא להכנס לקטעי קנאה היסטריים אני כבר עשיתי את זה בשביל כולכם! :) ) הוא אמר שהוא ממש לא זה - אומנם כשרואים אותו ביום יום הוא הודה שזה פחות מדליק, בהתחלה זה מדהים אבל אחר כך הפנטזיה יורדת, ובמקומה נכנס בן אדם רגיל כמוני כמוך - אז זהו זה רק משהו שיעשה לך טוב על הלב :) אבל --- עדיין הוא אמר שהוא בן אדם ממש נחמד ומתנהג ממש כמו כל סטודנט ולא מחזיק מעצמו משהו ואין לו משחקים של - "אני דודי בלסר, תלכו בחרדת קדושה על ידי" או משהו כזה - הוא באמת מתנהג כאילו הוא אני או אתה - וזה מה שגורם לי לאהוב אותו קצת יותר מסתם אחד שנראה טוב - הוא לא מחזיק מעצמו כמו שכמה דוגמנים ושאר סלבריטיז מחזיקים מעצמם כאילו הם איזה אישיות קדושה שאסור להתקרב אליה או משהו... למרות שהוא מודה שקשה לתפוס איתו שיחה גם אם הוא רואה אותו על בסיס די יומי (מה שאני ממש לא מאשים את דודי בזה בהתחשב בכל מה שיש לו על הראש) ככה שרציתי להעמיד דברים על דיוקם כאן.

9סנורקה9

New member
תגיד, פייד,

כשאתה יוצא לרחוב, אתה לא אוהב להסתכל על דברים יפים? כשעובר עליך יום, אתה לא משתדל להסתכל על מה שיהה חביב בו? בכל אחד מאיתנו מוטבע חוש האסתטיקה, אם זה באופן מינימלי עד אפסי ואם זה באופן אובססיבי כמו אצלי. אני מאד אוהבת לראות דברים יפים. זה עושה לי טוב על הלב (EuroSims - משימתך בוצעה. חוץ מהבחור עם ההרבה יותר מדי שיער. אלאדין: להשאיל שעווה, ויפה שעה אחת קודם). לראות דברים יפים... זה כמו להסתכל על כל הדברים הטובים שהעולם מציע לך, ולהנות מהם. שטחיות? סליחה, אבל זה פוסטר. כשעומד מולי בן אדם, האדם איתו אני נפגשת ומדברת, אז הוא מקבל עומק ומימד. אני מאמינה שאני מעניקה לכל אדם (כמעט, אני רחוקה מלהיות מושלמת) את ההזדמנות להרשים אותי בעזרת האופי שלו ומה שיש לו להגיד. ואם הוא מטפח את עצמו, מה טוב.

EuroSims

New member
בעיני הוא דווקא די מדליק

האמת הוא לא רק מדליק הוא ממש
ככה שבסיטואציה הספציפית הזאת זה נראה לי יפה

EuroSims

New member
כמו שאמרתי

בסיטואציה הזאת זה נראה טוב (לדעתי לפחות) אני ממש לא בקטע של שעירים אבל בכל זאת - אצלו זה פשוט יפה כזה

EuroSims

New member
בכלל ...

גם הקטע הזה של הג´ינס - איזה מדהים זה - כפתורים פתוחים והאחרון סגור ברישול כזה ומבין הכפתורים מבצבץ לו האיבר שלו ... בכלל כמו שאמרתי גברים בג´ינס (מסויימים כמובן) נראים פשוט מדהימים בצורה מופלאה וזה נכון פעמיים לגביו - וגם איך שהוא משלב את הזרועות שלו - תסתכל איזה שרירי וגם הפרצוף - ההבעה המבט ובכלל הפנים - מדהים טוב אז הוא שעיר קצת בחזה, אוקיי אני אגיד לך את האמת כאן זה עוד נראה עליו טוב כי זה לא כאילו הוא ממש דובי, יש לו קצת שערות מה שגורם לו להיות עוד יותר גברי ומעצים את התחושה של התמונה מה אתה דעתך?

EuroSims

New member
בכלל ...

גם הקטע הזה של הג´ינס - איזה מדהים זה - כפתורים פתוחים והאחרון סגור ברישול כזה ומבין הכפתורים מבצבץ לו האיבר שלו ... בכלל כמו שאמרתי גברים בג´ינס (מסויימים כמובן) נראים פשוט מדהימים בצורה מופלאה וזה נכון פעמיים לגביו - וגם איך שהוא משלב את הזרועות שלו - תסתכל איזה שרירי וגם הפרצוף - ההבעה המבט ובכלל הפנים - מדהים טוב אז הוא שעיר קצת בחזה, אוקיי אני אגיד לך את האמת כאן זה עוד נראה עליו טוב כי זה לא כאילו הוא ממש דובי, יש לו קצת שערות מה שגורם לו להיות עוד יותר גברי ומעצים את התחושה של התמונה מה אתה דעתך?

xanadu

New member
לסיכום סיפור בג´ינס מכה מתחת לחגורה

סיפור בג´ינס, היא לא האמינה שזה קרה.

xanadu

New member
אתם פשוט לא מבינים כלום

הוא, רק הוא ולא אחר מלבד הוא

למעלה