תודה אלהים

the_new_guy

New member
תודה אלהים

זהו-זה, זה נגמר. כנראה לקחתי אותו כמובן מאליו. את הפנים שלו, הגוף והחיוך (אחח...החיוך...). חשבתי שכמו שהוא נמצא כאן היום הוא בוודאי יהיה כאן גם מחר. וכך, בבוקר אחד, אפור וסגרירי, גיליתי שהוא איננו. הלך. לא השאיר סימן לא הודיע אם או מתי יחזור. ופתאום אין סיבה טובה לצאת מהמיטה בבקר- אני נוסע בראש מושפל בפקק הארוך באיילון... היום התחיל כמו כל שאר הימים, אני נוסע לעבודה- הפקק באיילון עדיין נמשך, הראש עדיין מושפל. אלא שהיום שמעתי קול חרישי קורא לי מלמעלה (קולו של אלהים?) וכך פתאום, באמצע הפקק הרמתי פתאום את הראש... הוא נראה מעט שונה ("לא זיהיתי אותך עם בגדים" מלמלתי), אבל כל כך מוכר- הפנים שלו, הגוף והחיוך (אחח...החיוך...). וידעתי שהוא חזר ושהוא נשאר ושיש תקווה. עד הפעם הבאה... וכאחד שמרגיש את הלב מתמלא באופטימיות, נותר לי רק להודות, לאלהים שבשמיים שהחזיר אותו אלי. אז תודה לך אלוהים, בשמי ובשם עוד כמה אנשים וורודים החשים שמחה, על שהחזרת אותו, את דודי בלסר, למחלף ההלכה.

dodobird

New member
אתה פסיכי לחלוטין ../images/Emo5.gif

ואני מזדהה עם כל מילה. יוחזר לאלתר גם הקטלוג של קסטרו שהביאו לי במתנה, בו ניתן להתעמק באנטומיה האינטימית (אוי איזה יופי זה יצא לי
) של דודידו.

Darth Rosenberg

New member
כל כך נכון...

כל כך אמיתי... ככה בדיוק הרגשתי אתמול בערת בדרך חזרה מהאוניברסיטה, כשפתאום, במקום לבהות כהרגלי בכלב ההאסקי המקסים, פתאום ראיתי לוח קליעה למטרה. באותו רגע הבנתי שמשהו חשוד קורה. העברתי את המבט למקום בו סנדי נהגה לעמוד, וראיתי אותי שוב. בתמונה המיובאת מדרך ז´בוטינסקי בפ"ת... יוחזר דודי בבגד-ים ביקיני השחור!!! (אולי נחתים עצומה?)

אתם רוצים להגיד לי

שעכשיו יש את דודי בלסר בגדול באיילון? (או שזה לא זה)

EuroSims

New member
זה בסדר

יש לה שגיאות קריא - היא לא כל כך מדברת בהיגיון

spainbar

New member
../images/Emo46.gifתוחזר סנדי לאלתר !!!!!!!!!!!!!!!

ומיד. כועס ומאוכזב :} ס´

גם את התמונה שלה

אפשר לשרוף.. אבל זה רק בגלל שאני לא סובלת את בת דודה שלה (שלצערי הרב אני מכירה). תוחזר עמית לאלתר! (הייתי חייבת)

BlueCat

New member
אוי אמייל את רעה.... סתם.ויש המשך.

... להודעה. לא רק כותרת. חוץ מזה שגם אני חושב שאפשר להשאיר את סנדי בחוץ. לא מת עליה. לעומת זאת הכלב יכול להישאר.

למעלה