תודה אלהים

EuroSims

New member
סנדי?

אני חושב שאקי מחכה לה בבית יאללה לכי הביתה סנדי.....

MARMELAD

New member
שלום ותודה ../images/Emo6.gif

לא, סנדי, כפרה, באמת אין לי שום דבר נגדך..... אבל את יודעת... סנדי בר דודי בלסר סנדי בר דודי בלסר נו, את כבר מבינה בעצמך

../images/Emo2.gif ../images/Emo124.gifהממ...משהו כאן לא שייך..

"איזה יופי שדודי שם" איזה יופי שדודוי שם" איזה יופי שדודוי שם" "תוחזר סנדי לאלתר" ס´! מה קורה איתך?! סנדי?! למה? כי גם היא מתחילה בס´?
בשביל מה זה טוב? פורום "בנים-סטרייטים חרמנים" זה לא כאן
אחח...הרגת אותי...ס´...כפארה עלייך. שתחייה. "כועס ומאוכזב"...

תודה הודו

שנתת לאלאניס השראה תודה טבריה על כלום בעצם. תודה לצה"ל ולכן הפרחים לצה"ל לא תודה לדודי בלסר על התספורת המזעזעת. תודה שוב לצה"ל שדואג שאחי לא יציק לי... תודה לאוניבסיטת תל אביב שגרמה לאחי הגדול לעבור להוד השרון ונתנה לי את החדר שלו. Thank u India!! ושוב- הפרחים לצה"ל ולמאי....וגם חיבוק...זאת מאי אחרי הכל

EuroSims

New member
תודה לדודי

זה לא כל כך חשוב - אני חושב שצריך להודות לדודי בלי שום קשר - רק תודה לדודי שהוא קיים

EuroSims

New member
בבקשה ! :)

הנה עוד אחד לא יודע אם יש לך אותו אבל בכל אופן :)

זה כל כך ברור שיש לו קטן..../images/Emo3.gif |חרופ

יסלחו לי כל מזילי הריר למיניהם, אבל הוא פשוט לא עושה לי את זה..

MARMELAD

New member
../images/Emo8.gif עוד דודי

למי שרוצה להנות מהממתק של קסטרו............. יש לנו גלרייה שלמה של הבונבון !

תפודית

New member
אני בטוחה שרוב הפורום יחרים אותי בג

לל זה אבל - דודי בלסר הוא כזה -לא-
ואני גם ממש לא מבינה מה הביג פס עליו! ( מרגישה מטר של קללות....)

MARMELAD

New member
קללות?

אולי אחרי שההלם יעבור..... דודי בלסר הוא כזה לא? מה? הרי כל מי שנמשך באיזושהיא צורה לגברים נמשך לדודי בלסר. זאת אקסיומה!

אתה צודק

פשוט כל הנסיכות פה היו מתות שיהיה להן גוף כמו של דודי. אבל אין לו סקס אפיל. והוא פשוט לא

BlueCat

New member
תחזור בך כאן ועכשיו!../images/Emo46.gif אני רציני!

(ועכשיו אני שם תוכן רק כדי להקפיץ את זה) אז בעיניך הוא לא מושך, SO FUCKING WHAT?? חוצמזה שאני בטוח שיש לו הרבה להציע חוץ מחיצוניות.

EuroSims

New member
LASS IHN

או בעברית - תעזוב אותו למה שתתעצבן? - כמו שדיברנו - קנאה יכולה להיות מגעילה לפעמים
לא ברצינות - אני ממש לא חושב שיש איזה משקל למה שהוא אמר עכשיו. רק כדי שתשכח ממנו :))

EuroSims

New member
והיא הייתה ירוקה כמו שרק...

"כמה" אנשים כאן יכולים להיות :)))

למעלה