תוגובות על הפרק...

נכון לסמדר יש שיניים ענקיות???

חה! חה! חה! באמת יש לה שיניים ענקיות! שכהיא מחייכת יש לה חיוך שלך שטן כזה...(אואו היא מבקשת כזאת סטירה!) וכן, דורון חושב ככה- אלוהים, איך הגבר הזה כזה אידיוט??? - ניבה

נורא מוזר אבל..

השחקנית יעל הדר שיחקה גם בסרט מרס תורכי וראיתי ת´סרט דרך אגב סרט גדול!!! לא האמנתי שזה סרט ישראלי.. קיצר השיניים שלה היו בסדר גמור לא כמו עכשיו אולי זה בצורת איפור? או ש.. אין לי מושג.. זה נורא מוזר שבסרט השיניים שלה היו נורמאליות ועכשיו הם נראות כמו שיני סוס.. דורון כמו שרונה אמרה "חסר עמוד שדרה" אין מה לעשות זה מה שהוא.. חחחחחחחח איך אהבתי כשרונה ירדה עליו בפנים של מאיה מסכנה מה היא עשתה לה??? וחוץ מזה היא צריכה להתחשב במאיה בכל זאת על אבא שלה היא מדברת.. המשפט שהכי אהבתי בפרק של היום- :אבא שלך הוא לא כזה שאקל את יודעת.."

Gal6

New member
חי חי

אויש איזה פרק!! שמתם לב איך מאיה ואבנר הקריאו את מה שהם כתבו ועל ארבע מילים הם כתבו משהו כמו שישים הקלדות...חחחח
והמשפטים... אני לא רוצה לחיות בסרט טורקי אם פתאום יראו ת´בולבול...

עוד יציאות...

יונתן לגלית : "שתקי" ו-"הצד שלך מעניין ת´סבתא שלי" אבנר למאיה : "א ב ל א ת י ל ד ו נ ת" אבל רק באיך שהוא אמר את זה! והמשפט שחוזר כמעט כל פעם שנאמר לכ"כ הרבה אנשים מפי סמדר: "אני יהרוס לך ת´חיים"!! לא מצאתי שם.

Gal6

New member
אה כן..ו..

הייתם מאמינים שבועלם של משפחת קדמי עושים ליל סדר? תדמיינו את אלכס דורון ויונתן מחביאים את האפיקומן ושרים חד גדיא

פרק יפה בטירוף

איזה פרק טוב! שמתם לב שכשדורון נכנס למשרד של סמדר הוא כזה אומר לה:"מה שלומכם?"
איזה מצחיק הוא ויונתן ומאיה, איזה צמד, הם כל כך מצחיקים "אתה תמיד היית הדוד האהוב עליי" הם ממש חמודים! וגלית הכלבה אכלה אותה

globiewobie

New member
היה מצחיק

עומר ברנע עולה יותר ויותר על העצבים בפרק הזה: ´אני לא יכול לחשוף אותך לתועבות האלה!´. בכלל, כל הסצינה במועדון מחשבים היתה מצחיקה מאוד.

למעלה