תוגובות על הפרק...

swirrrly

New member
יש לי!

אעלק אבנר ומאיה כתבו על המחשב: הם בתם לחצו מהר על המקלדת ועשו רעש של טק טאק. והם בכלל לא התכתבו הם אמרו בכל כל מה שהם כותבים מה זה שווה! איזה קטע חמוד היא עם יוננתן ומאיה, שניהם כל כך חמודים!

ובכן...

איך מאיה לא יודעת מה זה אינטרנט אם יש לה בבית מחשב, וכיום בכל מחשב יש גם אינטרנט..?! ומה שהם כתבו הם לא היו צריכים ממש לזכור זה בטח היה רשום להם מול הפרצוף - במחשב! לא מצאתי שם.

כנסו כנסו.... היום מיכאל יושב מול

הטלווזייה... ורונה שואלת אותו- מה אתה רואה.... והוא אומר... סרט על נמלים.... חחחחח.... אתי=נמלה... מצא לו איזה סרט לראות
בכלל, מיכאל נראה כמו פיל, ואתי כמו הנמלה...מה שמזכיר את הסיפור על הפיל והנמלה

dor_

New member
גם אני תהיתי אם הם מתכתבים או

סתם צועקים אחד לשני..

חנוש18

New member
חחח........ נשיונל ג´אוגרפיק....../images/Emo105.gif

עלק סרט על נמלים!!!!!!

בולבול

חחחחחחחחחחחח קרע אותי כשדורון הסופר אדיש אמר בולבול.. חחחחחחחחחחח לא מפסיקה לצחוק---- ומהשיחות הכי אהבתי ת´שיחה של מיאה עם יונתן!!!! איזה חמודים ואיזה חמוד גידי כשהוא מתעצבן??? אוי הכוסון שלי בעצבים אבל כוסון נשאר כוסון !!! איזה מוזר האבנר הזה שבעים פעם כתבתי את זה כאן ובכל זאת אני ממשיכה .. מה לעשות כל פרק הוא מפתיע אותי מחדש .. ניהיה יותר ויותר מגעיל טוב.. בקיצור שיהי לכם בולבול נעים... דנה.ש.

עמי92

New member
חחחחחחח היה קורע היום נכון?

דורון שהוא אמר בולבול - חחח איזה אדישותתת... ואיזה מפגרים הם, איך שאבנר מסביר למאיה כל מיני שטויות על התחברות לאינטרנט והוא בעצם סתם מקשקש. גם גידי שסיפר שלשום למאיה איזה מחשב לקנות הוא אמר לה: צריך מעבד, הארד דיסק, כונן, ומארז של מחשב ורמקולים. אה, ולוח אם. צריך לוח אם. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. בורות.

dmoran

New member
אבנר למאיה בקול של מפגר:

לוקח לך הרבה זמן לספור

swirrrly

New member
וואי וואי וואי D-: D-: D-:

כשקראתי את ההודעה הזאת ממש שמעתי את אבנר מחדש!!!! D-: כל כך התפקעתי
|
|
|
|
|
שיר
י

דורון: "..אולי יראו לו את הבולבול"

...חההההה....זה היה אם אתם זוכרים בפרק של אתמול, וזה היה ממש מתחיק, איך שהוא אמר את זה לסמדר כשרצה לבוא איתה לרופא שלה.
אוי דורון..... ניבה

Snitch

New member
../images/Emo6.gif נכון! ../images/Emo13.gif

וגם בפרק של שלשום, כשסמדר אמרה לורדה שהיא צריכה ללמד אותה הכל, החל מהא"ב, זה אומר שהיא תלמד אותה לדחוף את שלומית מהחלון או לשכב עם יונתן

היא אמרה, היא אמרה

זה היה כשורדה חשבה על להשלים עם שלומית וסמדר אמרה שהיא צריכה ללמד אותה הכל מא´ עד ת´... אבל הכי טוב היה היום כדורון אמר לסמדר שהוא רוצה שהתינוק יצא "רגוע וחייכן, בדיוק כמו אמא שלו..." קרע אותי.

חההה, בדיוק!!!!!

אלוהים, ואללה!!!!!! היי, בקשר למה שסמדר אמרה, לא שכרתי אבל ממש יכול להיות למה היא התכוונה, להכל אולי...לכי תדעי את המשוגעת הזאת...נו באמת... את בטוחה שאת רוצה לדעת?! :) ומה שדורון אמר: בקטע הזה אני אדכרה גם נקרעתי... חשבתי משהו כזה: מה רגוע וחיכנית כמו סמדר??? חס וחלילה.." איזה קטעים איתו!!! ניבה

קטעים, קטעים !!!!

הקטע האירוני שזה הוא באמת חושב ככה.... רגועה וחייכנית??? נו באמת...סמדר? לא ראיתי אותה מחייכת פעם אחת...

למעלה