תובנות

הצופה.

New member
תובנות

האדם מקבל (מהשלם,אלוהים ,אינטואיציה אוניברסלית) ידע חכמה ואהבה בצורת הבזקי אור ,מהרגע הראשון של חייו עד הרגע בו הוא עוזב את העולם. הבזקי האור מועברים למוח ימני המיצג את החכמה(האין סופית) ונקלטים דרך העין השלישית המוח השמאלי המייצג את הבינה מקבל את הבזקי החכמה ועליו לתרגם אותם הבינה היא (מוגבלת) ואינה מסוגלת לתרגם הכל אולי רק מליונית האחוז ממה שנקלט.כל מה שתורגם מועבר למרכז המוח (דעת) שם אנו חווים ומרגישים את הידע ברמה של ייצור אנושי. הבינה אינה שקטה היא עסוקה בלפתור בעיות בילתי פתירות וכן עסוקה במטלות שהאגו מטיל עליה שגם הן אינן פתירות 99% מהזמן הבינה עסוקה בלמחזר בעיות שחלפו בה כבר ביום הקודם בשיטת עיקרון(עריצות החשיבה המדולדלת) הדעת נהיית צמאה לחדש אשר אינה מקבלת אותו נולד החוסר סבלנות ואיתו כל בעיות ומחלות החיים. המדיטאציה מאפשרת לדעת לקפוץ מעל הבינה ומאפשרת לה לראות את הבזקי האור שמתקבלים מהשלם הדעת אינה יכולה להבין את מה שהיא רואה אבל היא יכולה להרגיש את החום ולדמיין את האהבה התבוננות בהבזקים בלי יכולת הבנה מאפשרים לבינה את המנוחה לה היא זקוקה ומזככים אותה הבינה חוזרת לתפקידה היעודי תרגום המידע וע"י השקט שנוצר האגו נעלם "לפחות לשעת המדיטאציה" ובכך מטוהרת הבינה מעיקרון עריצות החשיבה המדולדלת תירגול חוזר ונישנה מודעות לתהליך עשויים להגביר את תהליך תירגום החכמה ישנם מאות הארות לפי ידוע לי מינימום 125 סוגים של הארה כל אחת ברמה אחרת אדם מואר לעולם לא יוכל להבין את ההבזקים של האור אבל יהיה מודע לתועלת שלהם בכל רמה ישתנה אורך הזמן של ראית ההבזקים וכמו כן צורך ראית ההבזקים עשויה להפוך לקרן אור ממש . ברמה גבוה אדם יכול להיות מודט בכל מהלך בחייו בלא צורך במנטרות ותרגילים מיוחדים כמות התובנות שאדם כזה מקבל מבין ויודע היא ענקית הבעיה העיקרית בהבזקי האור שאם אנחנו "רוצים" לראות אותם הם לא מופיעים רק שאנו לא מבקשים הם פשוט שם ואפשר לצפות בהם. למי שטרם הצליח לראות את ההבזקים ומעוניין ייצור איתי קשר ואני יעזור (אשתדל) אגב אני לא גורו אבל מסוגל לגרום לכם להרגיש את החוויה כל זאת ללא תשלום תמורה מינית תתקבל בברכה סתאםםםםםםם

הצופה.

New member
היי

קיבלתי מספר מסרים מאנשים שמתעניינים אני חוזר אני לא מורה לא גורו ןבקושי תלמיד
לפני שאני אכתוב באופן מפורט על הדרך מספר דברים החוויה הרוחנית היא גם חוויה גופנית כל עוד אדם נמצא בגוף אדם שמזלזל בגוף שלו אל לו לבקש רוחניות (אם אתה מזלזל במה שאתה שולט עליו "אמור לשלוט עליו", למה שהשלם יעזור לך במה שאין לך בכלל שליטה עליו?) החוויות הן פשוטות ולא מסובכות הן ברמה הארצית ורק צריך לפקוח את ה"עיניים " ולראות אותם. אתה נמצא היכן שהמחשבות שלך נמצאות מה שאתה רואה הופך אמיתי אם המודעות נמצאת שם

למעלה