מאד מעניין
מאד מעניין מה שכתבת, ואם אני חושב על זה לעומק, זה מזכיר לי אותי בעבר, בהמון סיטואציות, רק שאז, קראתי לזה בשמות אחרים. אני חושב שיוצא כאן משהו מאד בולט, מאד דומיננטי באישיות שלך, המשהו הזה הוא היכולת שלך להתאים את עצמך, לכל מקום ולכל מצב. מעין גמישות מאד גדולה. נראה לי (ושוב אני מדבר כאן מהמקום שלי, כי אני יכול להזדהות עם הדברים שכתבת), שאם עברת מספיק התנסויות ונסויים על עצמך כמו שכתבת, את כבר יכולה לבחור היום לאיזה מקום נוח לך/כדאי לך/ או שסתם את רוצה להתחבר אליו ולהתאים את עצמך. היום את יודעת לאן באמת את רוצה להתחבר ומה באמת עושה לך טוב... תנסי לחזות מראש, או להבין מה המקום שאת הולכת אליו ולפי זה לדעת אם מתאים לך או לא. כמובן שזה דורש רמת קונטרול מאד גבוהה... אבל אפשר לפתור גם את זה אם משתייכים לקבוצות כאלה ואחרות שאפשר להשתחרר איתן ולא להיות בקונטרול (כמו קבוצות בפורום הזה לדוגמה...). היכולת הזו שתיארת, להתאים את עצמך, יש בה המון יתרונות, היא יכולה לקחת אותך מאד רחוק כי בעצם זה אומר שכל מקום שתגיעי אליו תוכלי להצליח בו (כי הרי תתאימי את עצמך ותהפכי להיות המראה של המקום...) אבל מצד שני, היכולת שלך שתיארת, יכולה גם לגרום לך לבחור במקומות לא נכונים שרק לכאורה טוב לך בהם... ואת תתני את עצמך/תשקיעי מבלי שידעו להעריך את זה... כל מה שכתבתי יכול להיות נכון והכל יכול להיות גם לא נכון. הרי אין אף פעם תשובה אחת לדברים האלה. אבל מכיוון שמדובר בך, תבחרי את התשובה שהיית רוצה, ותעשי שזה יקרה, או במילים אחרות... תובילי...