תובנות של שבת

vered 37

New member
מכרסמים ?

ישאר משהו אחרי כאילו ????

° זואי °

New member
אהבתי

חושבת שבכל אחד מאיתנו יש כזה חלק שגורם לנו לאמץ תכונות של אנשים שאנחנו מאוד אוהבים. אצל חלק זה יותר חזק מאחרים ולכן זה יותר מורגש. לא תמיד מראה זה דבר כל כך רע. אהבתי.

מה שניקרא ביטול עצמי..

זה לא חשוב אם זה באמת את או שזה רק נאמר.. העיקרון הוא נכון. שאת מכירה משהוא אינך יכולה לוותר על עצמך או להפוך אותו למרכז חייך לבטל כל דבר שאת ולוותר על מי שאת. זה חונק והבן זוג פשוט יקח אותך כדבר בטוח.. השעמום שלו יתגבר והוא ילך. ויש הרבה מין האמת בדברים.. אשה לא אמורה לבטל עצמה היא אמורה להתייחס אל עצמה כמתנה. היא אמורה לשמור על האשיות והרצונות שלה..על החיים שלה חברים שלה ..תחביבים..לא להיות שם כל דקה למענו..כאילו הוא כל עולמה. יש לה חיים. אשה היא לא דבר מובן מאליו..היא מתנה.

אני חושבת שכל אחד בעצם מוציא

מאיתנו משהו אחר , מה שהוא אמר קיים בכולנו. בכל מערכת זוגית שהיתה לי יצא ממני משהו אמר , דינמיקה בין אנשים זה דבר שאין לו נוסחה קבועה. יש לנו את הערכים שלנו ואת התכונות הבסיסיות שלנו אבל עם כל אחד זה פועל אחרת ... ככה אני רואה את זה... והכי טוב זה להיות עם מישהו שמוציא מאיתנו את הכי טוב !

שלגיה 13

New member
כנראה שדבריו נגעו בנקודה מוכרת

אבל זה לא אומר שזו אמת בסיסית. אם את מרגישה צורך לשנות, תשני. תבדקי היכן עובר עמוד השדרה שלך, מהם הגבולות שלך (עקרונות, אולי), ותגדירי את עצמך. יש בך כח פנימי - תשתמשי בו לבנות את עצמך. בינתיים קבלי חיבוק ונשיקה

ב ה י ר

New member
מקבץ ניגודים

הם אלו שהופכים את החיים למעניינים. כל אחד רואה חלק, זה שמתאים לו, הכי נוח להתעלם מהשאר... ההתמודדות היא שלך. היכולת שלך לשלב בין כל החלקים המוצנעים והמודחקים שבך וההתעלות היא להתגבר על הפחד "מהלבד" ולהיות את בכל נקודת זמן כי עם יכולת כמו שלך אף פעם לא תהי לבד, אבל בודדה...כמעט תמיד....

אז זהו

שהזוגיות אצלי היא פיתרון נהדר לבדידות בגלל זה קשה לי לבד. אני חושבת שאם ככה או ככה הייתי בודדה לא ממש היה משנה לי אם ביחד או לבד.

R a c h e li

New member
מה שטוב במראה....

זה הדבר היחיד שאפשר עוד להבריק..... רחלי במטאפורה.....

d a n i e l s 5

New member
אפשר לראות את זה אחרת

זה לא שהתאמת את עצמך למי שהיה איתך.... זה מי שהיה איתך הוציא ממך את מה שיש בתוכך..... ומעניין שלכל הדמויות שהבאת כאן (פסיכופת, לא שפוי, גאון,רגשן, מבולבל, שחקן) יש חוט מקשר....תחשבי על זה. מחשבה שכזאת.

יש מראות

יש אנשים שצריכים תמראות ויש כאלו שצריכים הובלות יש בחיים כל מיני סוגים ולכל אחד הרבה פנים אז אם טוב לך אם החיים תמשכי בזאת הדרך אך תבדקי לפעמים לאן את רוצה להגיע ולאן מובילים החיים ישנם אנשים הזקוקים להוביל ויש כאלו שאת ההובלה מחפשים אם טוב לך להיות חופשית מדאגה תתני לאחר את ההובלה אך אם את רוצה להוביל יש בזה גם דברים שלילים לכל דבר הרבה פנים וישנם כל מיני סוגי אנשים אז אם את מרגישה אם עצמך שלמה אל תתיחסי לאף מילה תחיי את חייך אם תובנה הפוכה ובסוף תמצאי את היחיד שיתאים לך ויקח את ההובלה בכל מיקרא בהצלחה

../images/Emo140.gif../images/Emo151.gifמסכות../images/Emo190.gif

בכל חברה אנחנו מתנהגים אחרת לובשים מסכה שונה בעבודה אנחנו במסכה זו או אחרת עם חברה אנחנו מחליפים את המסכה ובחברה אחרת מסכה אחרת לכל אדם מסכות רבות אך בפנים יש את ה"אני" האמיתי גם לך יש עמוק בפנים את ה "אני" שהוא רק שלך הוא שם את רק צריכה למצא אותו. בהצלחה

אדומהה

New member
לא יודעת למה

אבל כשאני מול המראה,אני רואה מולי את הפנים שלי .
כשאת כל כך מזדהה עם העומד מולך זה רק אומר שיש לך אינטילגנציה רגשית גבוהה מאד ואנושיות נדירה. אני בטוחה שקצת הגזמת בתיאור,את נשמעת לי הרבה יותר חזקה ומגובשת עם עצמך .

Den3

New member
מאד מעניין

מאד מעניין מה שכתבת, ואם אני חושב על זה לעומק, זה מזכיר לי אותי בעבר, בהמון סיטואציות, רק שאז, קראתי לזה בשמות אחרים. אני חושב שיוצא כאן משהו מאד בולט, מאד דומיננטי באישיות שלך, המשהו הזה הוא היכולת שלך להתאים את עצמך, לכל מקום ולכל מצב. מעין גמישות מאד גדולה. נראה לי (ושוב אני מדבר כאן מהמקום שלי, כי אני יכול להזדהות עם הדברים שכתבת), שאם עברת מספיק התנסויות ונסויים על עצמך כמו שכתבת, את כבר יכולה לבחור היום לאיזה מקום נוח לך/כדאי לך/ או שסתם את רוצה להתחבר אליו ולהתאים את עצמך. היום את יודעת לאן באמת את רוצה להתחבר ומה באמת עושה לך טוב... תנסי לחזות מראש, או להבין מה המקום שאת הולכת אליו ולפי זה לדעת אם מתאים לך או לא. כמובן שזה דורש רמת קונטרול מאד גבוהה... אבל אפשר לפתור גם את זה אם משתייכים לקבוצות כאלה ואחרות שאפשר להשתחרר איתן ולא להיות בקונטרול (כמו קבוצות בפורום הזה לדוגמה...). היכולת הזו שתיארת, להתאים את עצמך, יש בה המון יתרונות, היא יכולה לקחת אותך מאד רחוק כי בעצם זה אומר שכל מקום שתגיעי אליו תוכלי להצליח בו (כי הרי תתאימי את עצמך ותהפכי להיות המראה של המקום...) אבל מצד שני, היכולת שלך שתיארת, יכולה גם לגרום לך לבחור במקומות לא נכונים שרק לכאורה טוב לך בהם... ואת תתני את עצמך/תשקיעי מבלי שידעו להעריך את זה... כל מה שכתבתי יכול להיות נכון והכל יכול להיות גם לא נכון. הרי אין אף פעם תשובה אחת לדברים האלה. אבל מכיוון שמדובר בך, תבחרי את התשובה שהיית רוצה, ותעשי שזה יקרה, או במילים אחרות... תובילי...

maof

New member
../images/Emo12.gif

מאוד פשוט לומר...הוא אשם את משתנה בהתאם לאדם שנימצא איתך למה
אולי תחשבי לרגע עם עצמך מה את רוצה בעצם
אולי אם תשאלי את עצמך ת'שאלה הנכונה...גם תיהיה לך התשובה המתאימה
מעוף

../images/Emo45.gif

כאשר אדם הופך לזיקית לפי אמותיו של אדם אחר זה אומר דרשני..כאילו דהההההה..אין לו שום אשיות משל עצמו..אין לו רצונות שלו.. עד כמה אדם מוכן לבטל עצמו כדי לרצות אחר?

למעלה