תובנות של שבת

יו

שלום שלום . ושבת שלום! למיס ולקוקו! הייי מראה רק לעצמך ועבורך! שמעתי בעבר דברים דומים... עד לאותו אחד שאולי מאוד אהב...אבל החלטתי שככה לא באמת אוהבים... מRאה אחת...

אחרי שקראתי את התגובות...

ולהבדיל... אכן ניראה חבר טוב שרוצה לנער אותך ותשגיעי לראות את עצמך במראה. גם אם המילים קצת קשות וקצת בוטות - לפעמים זה מה שמנער אותנו. בהצלחה

אבל זה גם עובד הפוך !!!

אז אי אפשר לטעון לבלעדיות ז"א שהם גם המראה שלך ולא רק את שלהם !

מכיר את המבוך הזה בלונה פארק?

זה עם המראות... בכל פינה נראה כאילו זאת הדרך,אבל יש רק דרך אחת ואם תנסה לעבור דרך המראות לא תגיע לשום מקום שם דוקא הדרך כאילו הפוכה,אתה צריך למצוא את השביל שמתחמק מהמראה.

האמת שהמושג מראה בזוגיות הוא תמידי

ולא רק בזווית שהצגת אלא באופן שוטף כי הבן/בת זוג שם לך את האמת בפרצוף כמו שהיא משתקפת ממך ולא תמיד זה מחמיא אבל על מנת לא לסטות מהנושא אני לא ארחיב

בלי פנים

לא בטוחה בכלל במה שאני אומרת עכשיו, אבל זו מחשבה שאני מתעסקת איתה בזמן האחרון... כול העניין הזה עם האני הפנימי השלם. זה שאמור להיות כמו כד השמן שתמיד ימלא אותי, מבלי לאכזב. כול העניין הזה שבזוגיות תשמרי על כול כולך מבלי להיות גם חלק מהאחר. כול העניין הזה שבלהיות עקבית. כול העניין הזה... כבר לא כ"כ בטוחה עד כמה הוא נכון. למה זה לא נכון לרצות להיות מראה? למה להיות "המוביל" זה הנכון ולהיות המובל זו ריקנות? למה זה לא בסדר לא להסתדר לבד, בלי בן זוג? למה?

יודעת..

כמה אנשים מתהלים עם פנים לא שלהם..יש בסביבתנו.. רק מעטים מסתובבים עם הפנים האמיתי שלהם .. הפנים שלנו..זה בעצם הבפנוכו שלנו..

הבפנוכו שלי

הוטא לב וטחול וכבד וורידים מה שרואים על הפנים זה מה שאספתי עם הזמן מאחרים.

שירלי6

New member
הוא אמר

ואת הפכת את דבריו לתובנה. אולי הוא צודק? אולי זו את? זה לא רע,את יודעת. זיקית היא יצירת פאר. היכולת להשתנות ולהתאים עצמך לסביבה. זה לא רע, מה שאמר לך. גם אני לא אוהבת להיות לבד. חוץ מזה, נשיקות.

למעלה