תובנות של שבת

אין דבר כזה מראה בלי פנים..

לא יודע למה אמר את מה שאמר ומה ניסה להשיג בזה, והאמת שזה גם לא מעניין, לפחות לא אותי... אדם שמתאים את עצמו לזה שמולו בצורה כמעט מוחלטת וגורפת כמו שתיארת, הוא חסר אישיות, חסר עמוד שדרה, חסר זהות.. לכל אחד יש פנים, והפנים פירושם ה-אני, ולכן מחובתו של כל אחד ואחד, היא קודם כל חיזוק האני שלו, חיזוק הזהות העצמית שלו.. האני פירושו רצונות, תובנות, עקרונות, אהבות, מחשבות, תשוקות.. ואני בטוח שיש לך לא מעט מכל מה שציינתי, ולכן אני פוסל על הסף את הקביעה שלו שאין לך פנים... ואף על פי כן, אני לחלוטין לא פוסל התאמות או כיוונונים של עצמנו.. הייתי אומר שזה אפילו צורך, על מנת שנוכל להתסתדר עם זה שממול, אבל לוותר לחלוטין על הזהות ולהפוך למראה שלו ?.... עד כאן.

r e d head

New member
מיס קוקי

מהמעט שיצא לי להכיר התובנה הזאת לא מסתדרת לי עליך. אולי את מתחברת למישהו ברמה מסויימת אבל הבסיס העמוק שלך נראה כל כך מיוחד שלך.

דפנה 11

New member
בקריאה ראשונה אכן נראה כי

אלו אכן דברים שאפשר להתעמק בהם במיוחד שלדבריך זה אדם שאת דבריו את מעריכה ובטוחה כי מחפש הוא את טובתך ואכן כך רציתי לומר לך בראשית אך בעודי כותבת את תחילת המשפט קפצו לי מילים בוטות שאינן מתאימות וצרם לי בעין "כי כשאין מולך כלום את אף אחד"??????????????? הלוווו או שמא אני מוציאה דברים מהקשרם...

טוב נו ,את יודעת

אני נוטה לדרמטיזציה מוגזמת מידי פעם. לא אף אחד,אבל את יודעת משהו שם תקוע,משהו שם חסר.

למעלה