תובנה

ממה מיה1

New member
זה לא קשור וזה מעט יותר מורכב

כאשר הייתי גבר וחלק מההגמוניה הגברית שלהם הם גם כן התייחסו לגולשות אחרות מהמין הנשי בזלזול והתנשאות, במקרה זה היה פורום פוליטי ולא בתפוז, דווקא מאוד הסתדרתי שם והדיונים היו מרתקים אבל איזה כלבה עשתה לי אאוטינג, והם כל כך התעצבנו שלכאורה אישה שיטתה בהם ככה ועוד התעלתה עליהם אינטלקטואלית כך שהם החליטו למרר לי את החיים שם עד שעזבתי.

פנומן 72

New member
תמשיכי לפנטז

מה שעשית לא שונה מאותה ליידי-בוי שעומדת ברחוב הסואן של פטאייה/תאילנד ולא מספרת שהיא נושאת וובוזלה בין רגליה, נראית כמו בחורה לגמרי ורק כשהגבר מגיע איתו למלון הוא מגלה שעבד עליו. אז הוא יבוא ויספר שהוא חטף מכות בגלל שהגבר סתם חמום-מוח וטיפש ולא חס וחלילה בגלל שעבד עליו. בקיצור - תמשיכי לשכנע את עצמך.

ממה מיה1

New member
וואו זה ממש אבל ממש לא אותו הדבר

ולו מן הסיבה הפשוטה כי המניעים הם לא אותם מניעים, כי בעוד הליידי בוי רצתה לנצל את הגבר שיקיים איתה יחסים תמורת בצע כסף אני בסך הכל רציתי להתדיין כשווה בין שווים, למה המין שלי רלוונטי לדעותיי? מה זה משנה? הבעיה שהפורום ההוא היה פורום מלא גברים שוביניסטים, אני לא רציתי להשיג מהם כלום במרמה, הדבר היחידי שרציתי זה לממש את זכותי לשוויון ולהביע את דעותיי ללא איפה ואיפה.

פנומן 72

New member
את חושבת שאת נחותה ?

מי אמר שאת לא יכולה להתדיין כשווה בין שווים ? ואם נניח שזהו פורום שוביניסטי ושונא נשים - למה את צריכה לקחת שם חלק ? זה כמו שאני אתחפש לפמיניסטית כדי "להתדיין כשווה בין שווים" בפורום פמיניזם. עדיף לי ללכת עם ויברטור תקוע באחוריי ולא לרצות להתדיין עם הבהמות האלה. ניסיתי כמה פעמים - מוח זה לא האיבר החזק שלהן.

ממה מיה1

New member
פנומן אני אהיה איתך כנה

כן, אני חושבת שבאיזה שהוא מקום אני נחותה, כן אני חושבת שבאיזה שהוא מקום פחות מחשיבים את הדעות שלי בגלל שאני אישה, ולא אני לא איזה פמיניסטית רדיקלית קיצונית ושעירה, למעשה אני גם לא סובלת אותן, אני חושבת שהן כל כך קיצוניות וכל כך עמוק בתוך האובססיה החולנית שלהן שהן יעוותו כל דבר שיתאים לאמת המאוד סובייקטיבית שלהן, וזה בלי לדבר על ההתנשאות שלהן בכך שהן חושבות שהן יודעות מה הכי טוב לכווול הנשים בעולם, זה לפי דעתי יותר מדכא משוביניזם, אני בעד שוויון אבל כל דבר שהוא קיצוני יותר מדי הופך להיות דמגוגיה ומאבד מהחשיבות והמטרה שלו, הפמיניסטיות הסתומות עשו את עצמן לקבוצה קיצונית, הזויה ונלעגת, אף אחד לא מתייחס אליהן ברצינות ובכך הן השיגו את ההפך ממה שרצו. רציתי להתדיין בפורום ההוא גם כדי לעשות להם דווקא באיזהשהוא מקום, כמו שאמרתי זה לא היה כזה נורא, זה היה אפילו מעניין וכיף אם הוצאנו את עניין המין מהמשוואה, הם בחורים אינטלגנטיים ויש על מה לדבר לדבר איתם ולמה לא הלכתי לפורום של נשים, כי פשוט אין נשים בפורומים מסוג אלו ! כן, אתה תמצא נשים בפורום טיפוח ובפורום אופנה ואמהות ועוד כמה פסיכיות מפמיניזם אבל נשים תמיד מתעסקות בזוטות ולכן קשה מאוד למצוא פורומים בנושאים שברומו של עולם שנשים הן הרוב בו. אני מרגישה נחותה באיזה מקום, נכון נחמד להיות איזה אישה כי יש ציצים וזה כיף, וגם קצת באסה להיות גבר כי רק לחשוב על זה שלא יעמוד לי זה סיוט, אבל אני כן חושבת ששווה להיות גבר, וכן אני חושבת שנשים (שוב בלי הכללה תמיד יש יוצאות מן הכלל) די נחותות.

פנומן 72

New member
אז את טועה

נשים לא נחותות. זה הכל תלוי באיזה מסגרת את נמצאת. יש מסגרות שהן נשיות - שגברים ירגישו שם בין נחותים לבין לא נחוצים ויש מסגרות שהן יותר גבריות (כמו צבא) שנשים ירגישו שם מיותרות ושאף אחד לא מתחשב בדעתן. ואם אותו פורום לא מחשיב את דעתך, אז למה את חושבת שמדובר באוסף של גברים אינטליגנטיים וחכמים ? בדיוק ההפך. אדם שלא מסוגל להקשיב לדעתו של האחר הוא נבוב, שלא לומר מפגר. הרבה גברים חושבים שזה שווה להיות גברים וסבבה לגמרי, עד שהם מתחתנים ואז הם מגלים שזה לא מאוד שווה, ואחרי שהם מתגרשים הם מבינים שהם אשכרה הפסידו במלחמה. את באמת לא צריכה להרגיש מבועסת. אגב, אני ממש ממליץ לך לשוחח עם אחד בשם goldy הוא מדבר בדיוק כמוך אבל מהצד השני של המתרס.

ממה מיה1

New member
../images/Emo13.gifתודה על העידוד

כן בזה אתה צודק שיש תחומים כאלה ותחומים כאלה, אבל בכל זאת אני חושבת שיש סיבה שרוב מנהיגי העולם והאנשים בתפקידי מפתח הם גברים, נשים לא יכולות לעשות עבודה ברמה כמו גברים וששום פמיניסטית לא תבלבל ת'מוח שזה תוצאה של חיברות או של כפייה גברית על הנשים להתעסק רק בדברים קטנים ושוליים, יש לי גם הסבר אורך ופילוסופי אבל באמת קצרה היריעה וזה גם לא הפורום המתאים, ובנימה זאת גולדי אייכה? בא לך לצאת קצת מהמחבוא ונקשקש?

xcalibur

New member
למה יש לי תחושה שאת סתם מגזימה?

נכון לעכשיו הפורום הכי שובניסטי בתפוז הוא פורום "שיחת גברים" (אחרי "חרדים") ואני מאמין שאין על כך עוררין. אך בכול זאת, קיבלת כאן קבלת פנים נאה, לא חושבת? אף אחד לא ביטל אותך רק כי את אישה, אדרבא. התעניינו במה שהיה לך לומר. אם כך, איזה פורום היה זה שכה ביזה ובז לך? אני סקרן לדעת.

ממה מיה1

New member
תשמע

תקרא את תחילת השרשור אמרתי שם הכול אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי, כן זה פורום מאוד נחמד ואתם שוביניסטים אבל זה בסדר עד כה לא שמעתי באמת משהו נוראי מכם בסך הכל מה שגברים תמיד חשבו על נשים ואתם פשוט אומרים את זה בקול, זה דווקא מרענן להגיד את האמת ולא לפחד מכל מילה שמא תעליב איזה פמיניסטית או איזה שמנה, זה פורום באתר אחר בכלל יש שם אנשים קצת יותר פרימיטיבים, הפורומים של תפוז עדיין לא ממש מוכרים להם, אהבתי ספציפית את האווירה שם אבל ידעתי שבתור אשה לא יקבלו אותי כי הייתה שם אישה קודמת שעשו לה ת'מוות עד שהיא ברחה בבכי לפורום פסיכולוגיה הסמוך, אחרי זה למרבה האירוני היא עשתה לי אאוטינג, אני דווקא אוהבת סביבה גברית ואני אוהבת בוטות, למעשה הייתי מאוד שמחה להיוולד גבר בעצמי.

חחחח רוב הגברים היו מתים

שיזיינו אותם בתחת,רק מעצבן אותם שעבדו עליהם ,ושיצאו פראיירים!!!!!

זיקן

New member
מנהל
כן אני מהדור הישן

ורואה איך הצעירים נהיים בהמות אבל אם את חושבת זה רק הבחורים את טועה, לא יתכן מצב שעם השנים רק הבחורים יהפכו לבהמות והבחורות ישארו כמו אלה מהדור הישן גם הבחורות הקצינו וניהיו יותר שרמוטות ופלרטטניות ונצלניות ועוד ועוד... ועוד משהו אין דבר כזה "ידידות" בין גבר לאישה זו סתם אשליה שהנשים המציאו במוקדם או במאוחר הגבר ירצה את ליטרת הבשר שלו וכל זה למה? כי "הידידות" מספרות ל"לידיד" את מעלליהן ואת כיבושהן איך הן מיזדיינות ואיך צוחקות על בחורים ומושכות אותן באף ורצית שגבר ישאר אדיש לזה?, יתכן מצב של חברות שמושתתת על יחס חברי וכבוד אך "ידידות" זה בולשיט ואל תספרי לי משהו אחר יש לי ניסיון פרקטי בזה, לא כדאי לך לשקול ניתוח לשינוי מין עדיין לא פתרו את הבעיה של ייצור זיין מריקמת עור שמסוגלת להיתנפח ולעמוד כמו זיין ולגמור תוך יציאת זרע איכססס... תשמחי על זה שאת אישה עם כל היתרונות שבכך ותבני על זה ולא משהו שאין כל ביטחון שיספק אותך,

ממה מיה1

New member
כן לגמרי

גם בין הבחורות יש הרבה זבל היום אין ספק, אישית אני לא יוצאת עם בנות ככה שלא יצא לי להיות בסיטואציות זוגיות עם הנשים של היום, אבל מספיקה שיחה קצרה לראות כמה פרחות סתומות ובורות ודפוקות יש היום, זאת כבר מכת מדינה. לגבי הידידות גם אני חושבת שאתה צודק, אלא אם כן האישה מכוערת ואין משיכה פיזית ואז ניחא. אני מניחה שלא אשנה את מיני ואחכה לגלגול הבא
, באמת לא בא לי לחיות עם חתיכת עור רפויה בתור זין מלאכותי.

הגברים הכי פתאטיים בעיני

הם אלו שהגיעו לגיל 60 ,מאוננים באינטרנט על סרטונים ותמונות של ילדות,יוצאים עם בחורות צעירות (בדרך כלל רוסיות ובאירופה דרום אמריקאיות) כאלה שיודעות איך למצוץ להם עד טיפת השפיך האחרונה ועוד עד טיפת הכסף האחרון שיש להם בבנק,חחחחחחחחחחחחח והם עוד חושבים שהן אוהבות אותם ושהן מטומטמות או שרמוטות.

ממה מיה1

New member
חחחח כן זה מזכיר לי את יו הפנר

הבן אדם עוד שנייה מתפגר ויוצא עם פצצות מין שיכולות להיות הבנות שלו ועוד מכריז עליהן כחברות שלו, הוא טיפש או סנילי או שניהם ביחד.

והוא עוד חושב שמאמינים לו

שבכלל עומד לו בלי 2 ויאגרות ,או שבכלל בא לו לזיין!!!! בקיצור,מצטערת שככה את מרגישה בגיל 25 ,אני הגעתי לתובנות האלה בגיל 40 . חייתי כבר בכמה וכמה מדינות ואני רוצה להגיד לך שבשום מקום לא ראיתי גברים יותר דוחים מהישראלים .

אבל למה?

מה עשיתי? לא רע לי בכלל,גם אני יכולה לממן לי כל כמה חודשים ויברטור חדש,בכלל לא לבד וגם לא רע לי! זה שאתם לא יכולים לסבול את מה שאני כותבת זה סיפור אחר ! כל אחד מנסה להביא אותה במשפט אלק סופני כדי להראות שהמצב שלי רע! סורי לא רע לי !!!! בכל מקרה אניח לכם כבר עם הנושא הזה ,יאללה בסדר ,אתם אחלה!!!!

ממה מיה1

New member
זהו אני לא מבינה

את זה, כאילו זה לא שאני נגד כל תעשיית הזנות, סורי אותי לא לימדו לרחם על אכזרים ולהתאכזר לרחמנים, שתעשנה מה שהן רוצות עם הגוף שלהן ושתבחרנה למכור את הכוס שלהן במקום לעבוד במלצרות או ניקיון, אבל איך הגברים יכולים עם המחשבה שהבחורה שמוצצת להם או מזדיינת איתם רואה אותם בתור שטר מהלך, זה נשגב מבינתי, אני במקומם הייתי שומרת את טיפת הכבוד העצמי שעוד נותרה לי, קונה וגינה מסיליקון בחנות צעצועי מין, שמה בפנים המון ג'ל ומזיינת עד שהזין שלי בצבע סגול.

אם את מדברת על ערסים אז כן

אין יצורים יותר דוחים מהם. אבל אני לא מתעסקת איתם, אני מעדיפה לבלות עם גברים אשכנזים, משכילים, תרבותיים וקצת "חנונים" והדעה שלי עליהם מאוד חיובית.

ממה מיה1

New member
תגידי והם נראים טוב?

הגברים האשכנזים משכילים תרבותיים וחנונים? אני חושבת שאת גם מדברת על אלה מהדור הישן, היום גם האשכנזים הצעירים בגלל כל התופעה של כור ההיתוך וזה שהם למעשה גדלים עם התרבות המזרחית ועם המזרחים הרבה אשכנזים מתנהגים כמו ערסים לכל דבר, שוב הצעירים שבהם. למעשה אם תקחי היום ילד בן 16 מזרחי ואשכנזי בערך מאותו איזור ואותה רמה סוציואקונומית אני חושבת שתגלי שיש להם תחומי עניין דומים, סלנג דומה, ערכים דומים ואין ממש הבדל תהומי, שוב זה ילדים שכבר נולדו פה אחרי עשרות שנים.

למעלה