תואר MCSE

MaD-d0g

New member
תואר MCSE

שלום לכולם הציעו לי הנחה במבחנים לתואר MCSE של מיקרוסופט. האם מישהו יכול להסביר לי בקצרה ובכללי על התואר ועל הדרך בה נבחנים
הבנתי שצריך לעשות 7 מבחנים מתוך 9 (נראה לי) וככה מקבלים את התואר. האם זה נכון
איזה מבחנים אני עושה
מה החומר וכו'
כמובן שאני יודע שגוגל הוא חברו הטוב של האדם... אבל אם יש פה מישהו שמכיר את הנושא מקרוב אני אשמח לקבל תשובות ממנו
תודה

Motel

New member
נתחיל בזה

MCSE הוא לא תואר, אלא הסמכה. קרא את המאמר שצירפתי על ההסמכה.

MaD-d0g

New member
תודה על התיקון ../images/Emo13.gif

404...
נקווה שזה יסתדר (לתפוז יש קריזות לפעמים) ועוד משהו... מה עדיף
CCNA או MCSE
ברור שזה לא שחור ולבן... אבל בכ"ז
אני בדיוק לומד את ה CCNA ושוקל להוריד הילוך כדי להוסיף גם MSCE

shlomi_e

New member
שני תארים נפרדים

האחד של סיסקו והשני של מיקרוסופט. (טוב, אני מניח שאתה כבר יודע את זה) ממה שאני רואה בשוק, CCNA בדר"כ מצטרף לתואר MCSE. כלומר, אתה יכול לעבוד כ MCSE ללא CCNA אך לא להפך. בסופו של דבר, רוב הארגונים מבוססי מיקרוסופט. שוב, זה מהניסיון שלי. בהצלחה.

CdAs

New member
לגבי המאמר

הםם בסוף המאמר מצויין בערך חלוקה של המקצוע לפיתוח, אבטחת מידע וניהול הרשת. למה מתכוונים שם כשמדברים על פיתוח בדיוק?

guruB

New member
----

יש אתרים שאני לא אציין כאן (גם אם הייתי זוכר) שנותנים את כל השאלות ואת כל התשובות של כל מבחני מיקרוסופט. צריך רק לזכור בעל פה ולגשת למבחן. כל קבוצת הלימוד שלי הוציאה 100 בכל מבחן שעשינו. ככה זה היה, בכל אופן, לפני כמה שנים. יכול להיות שזה כבר לא ככה היום אבל שווה לבדוק. לחלופין, יש אתרים אחרים, שממש מלמדים איך לגשת למבחן, והם עושים זאת בעזרת שאלות לדוגמא. גם כאן השאלות הם זהות למבחן, אז רק צריך לזכור בערך את הסגנון, ניגשים למבחן ועוברים. בהצלחה

MaD-d0g

New member
הגישה הזאת לא נכונה

אני מעדיף שלא ללמוד את השאלות... אלא ללמוד את החומר עצמו (אם זה מכמה מקורות), להבחן עליו במבחנים של סיסקו וסימולטורים אחרים ורק אז לקרוא שאלות ותשובות... כדי לחזק. כי בכ"ז... זה לא מבחן בגרות

operandx

New member
שמעתם על סוג השאלות ש...

מיקרוסופט שואלים מרואיינים שלהם? :) שאלו אותי שאלה כזו בראיון עבודה בחברה כלשהי: Why is a manhole cover round? המכסה של הביוב...והתשובה היא?
נשאיר את זה למומחי ה IT ! קישור נבחר: שאלות מיקרוסופטיות

operandx

New member
CORRECT ../images/Emo13.gif

אם הוא היה מרובע, הוא היה יכול ליפול - כאשר הוא היה מונח באלכסון! :)

טופי

New member
אוקיי אז מה הדרך?

אני רוצה/צריך להתחיל לעשות מבחנים ולצבור MCPים. אני עוסק כר 4 שנים בIT, ודומיינים, איך אני יכול ללא בריינדאמפס לדעת איזה סוגי שאלות יש, ואיזה חומר אני צריך לחזק?

בעז 21

New member
חבל מאד...

בדיוק באתי לרשום מספר לינקים לאתרי BrainDumps חינמים ומצויינים שעזרו לי לעבור מבחנים, אבל אני רואה שזה שירשור אנטי BrainDumps אז לא משנה.. בכל אופן בהצלחה לכל הנגשים.. בהחלט אפשר לעבור את המבחנים האלה ללא BrainDumps, (למרות שאני אישית אף פעם לא ניסית לעשות את זה..) בברכה בעז.

antidot

New member
פאטה מורגנה

אם היית שם את הלינקים האלה, הם היו נעלמים מכאן די מהר. לדעתי צריך ללמוד למבחנים ולענות על השאלות על בסיס ידע אישי ולא על בסיס שינון עיוור של שאלות/תשובות.

antidot

New member
ועל זה נאמר

Quaedam non iura scripta sed omnibus scriptis certiora sunt יש חוקים בלתי כתובים, שמושרשים טוב יותר מכל החוקים הכתובים. braindumps זה רמאות. אני מוכן לקבל את העובדה שמישהו שמכיר את התחום הולך ועובר עליהם על מנת להבין את הכיוון וסוג השאלות, אבל לא מקובל עליי שאנשים שלא מבינים עדיין כלום ורק מתחילים ללמוד מופנים לbraindumps. אח"כ עוד מתפלאים "למה אף אחד לא שם קצוץ על הMCSE שלי" או "ולאותו אחד שעומד מולי יש MCSE ? בחיי שלא הייתי נותן לו לנהל את המחשב של המזכירה".

operandx

New member
braindumps? מושג חדש בשבילי...

אבל ברצינות, למה העוינות ? למה לא לפרגן קצת ולעודד? אני דווקא בעד לפרסם שאלות נפוצות... עם או בלי תשובות. אנשים פה רוצים בסה"כ להבין על מה מדובר ובפני מה הם הולכים להיתקל... אם הם יצליחו להוציא תעודה כלשהי בעזרתם, או להתקבל למשרה יוקרתית - יאללה! לבריאות! אם הם לא יכינו את עצמם כמו שצריך, התעודה ו/או המשרה (הזמנית) לא תעזור להם במיוחד. ועל כך נאמר: If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle. Sun-Tzu / Art of War Attack by stratagem.

guruB

New member
נו באמת

תודה לכל המחנכים. לדעתי, חובה ללכת וללמוד לתואר. מאוד קשה להבחן בלי ללמוד, ובלתי אפשרי לעבוד בתחום בלי ללמוד כמו שצריך. אבל בשביל להבחן ולעבור כמה שיותר מהר ובכמה שפחות כסף - חכם מאוד יהיה להשתמש בDUMPS. תאמינו או לא, גם מזה לומדים משהו. חוץ מזה, כמו שאמרו לפני, אם מישהו מרוויח מזה משהו, או מוצא פרנסה, תעסוקה וכו, כל הכבוד ובהצלחה.

למעלה