תואר MCSE

Motel

New member
טיפשי מאוד, לדעתי

מה יצא לך אם תעבור מהר ובפחות כסף אבל לא תבין כלום? אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה לשחיקה של ההסמכה הזו וליחס המזלזל כלפיה.

guruB

New member
----

כנראה שאני ואתה לעולם לא ניפגש, כי אתה הולך לגן עדן.

antidot

New member
הדקויות הקטנות

הן אלה שעושות את ההבדל. שים לב: If you know and know yourself יש הבדל בין לדעת ולשנן בלי להבין. מי שיודע ומבין, הbraindumps יתנו לו כיוון ומושג על סוג השאלות. אבל, וזה אבל גדול, המתחילים בתחום, במידה ויעשו את ההסמכה על סמך braindumps בלבד, יצאו עם תעודה שלא מגובה בידע אמיתי. עם זה יש לי בעיה קונספטואלית. זאת רמשאות ואני לא מוכן לתת יד בדבר. אם מישהו יבקש ספר מומלץ, אני בשימחה אפנה אותו לספרות מתאימה, אם מישהו נתקל בשאלה שאינה מובנת לו, אני אשתדל להסביר כמה שאני יכול (ועשיתי את זה לא פעם). אבל להפנות מישהו שעדיין לא מכיר את הטכנולוגיה לתשובות מוכנות ? מצטער, לא בבית ספרי. שילך וילמד. אם משהו לא מובן לו, שיחזור לתחילת הפיסקה הנוכחית. >> אם הם יצליחו להוציא תעודה כלשהי בעזרתם, או להתקבל למשרה יוקרתית - יאללה! מצטער, אבל אני חולק עליך. המהות של תעודת הסמכה היא להראות שלבעל התעודה יש ידע והבנה בנושא עליו הוא נבחן (ולא שהוא מסוגל לשנן שאלות/תשובות). אנשים שמוציאים את ההסמכות שלהם על סמך braindumps מורידים את הערך של ההסמכות האלה. הם פוגעים באותם אנשים שהרוויחו את התעודות שלהם ביושר. מספיק יצא לי לראות מקרים של אנשים שלא שמים קצוץ על MCSE/CCNA וכו' כיוון שהם נתקלו יותר מדי במוסמכים שפשוט לא ידעו את התחום עבורו הם החזיקו בהסמכה ואף גרמו נזק.

guruB

New member
במחשבה שניה

זו באמת היתה עצה קצת טפשית וילדותית לתת לאדם חדש בתחום. אני עברתי את המבחנים לאחר כמה שנים טובות בתחום והיתי צריך רק את ההסמכה בשביל איזה ג'וב. כשאמרתי את מה שאמרתי יצאתי מנקודת מבט זו. כנראה שלא חשבתי לעומק לפני שכתבתי.

טופי

New member
זו בדיוק הכוונה שלי

ג'וב כבר יש לי, ואחד טוב למען האמת. ישיבה וקריאה של ספרים עשיתי, ואף העברתי את החומר לחניכים שהכשרתי. אבל עכשיו ביקשו ממני בעבודה להתחיל לעבוד על ההסמכות. לדעתי בריינדאמפס זו גם יכולה להיות דרך למידה, מאחר ומציגים שאלות והסברים. ומה שאין לו הסבר אפשר לחפש. מי שרוצה לרמות יכול לרמות, אבל אולי בבריינדאמפס הוא גם ילמד משהו.

פוֹלי

New member
הדרך הכי טובה היא ללמוד הלי הפסקה

אם יש לך את הידע תתמודד עם כל שאלה.

MaD-d0g

New member
אממ... ובכל זאת....

בהנחה ואני ארצה ללמוד, איך אני מתחיל ללמוד
מאיפה החומר
זה משהו מסודר או מה
שכמו שלסיסקו יש את האקדמיה שלה והקוריקולום... מה עם מיקרוסופט
איך מתחילים

MaD-d0g

New member
סבבה... תודה

אתה יכול להמליץ לי על ספרים
כאילו, של מי...

antidot

New member
------->

עבור Active Directory לדעתי יש 3 ספרים מומלצים: Active Directory של O'Reilly - עוד כמה שבועות צריכה לצאת מהדורה שלישית. כרגע על המדפים יש את המהדורה השניה במהדורה השלישית הפרק של security משוכתב מאפס. מומלץ לחכות ליציאתו. Inside Active Directory מומלץ בחום לכל מי שרוצה להבין לעומק את AD. Active Directory Cookbook ספר "מתכונים". מומלץ יותר כספר שולחני בעבודה יומיומית. את הספר של Exchange העלים לי מישהו, ואני לא זוכר את השם המדוייק. (עז, תבדוק את השם ושים כאן לינק !) לגבי הבסיס, אין לי משהו ספציפי להליץ עליו, אבל כהערה כללית, אני לא חסיד גדול של Microsoft Press - ספרים יותר מדי יבשים ולפעמים שטחיים מדי.

myofer

New member
מיקרוסופט שינתה את שיטת ההסמכה שלה

http://petri.co.il/new_generation_of_microsoft_certifications.htm אני במקומך הייתי חושב על ההסמכה החדשה.

antidot

New member
המממ

קראת ? נכון לעכשיו מדובר בהסמכות חדשות שאינן מחליפות את MCSA/MCSE. מדובר בהסמכות MS SQL/BizTalk/Development.

למעלה