הדקויות הקטנות
הן אלה שעושות את ההבדל. שים לב: If you know and know yourself יש הבדל בין לדעת ולשנן בלי להבין. מי שיודע ומבין, הbraindumps יתנו לו כיוון ומושג על סוג השאלות. אבל, וזה אבל גדול, המתחילים בתחום, במידה ויעשו את ההסמכה על סמך braindumps בלבד, יצאו עם תעודה שלא מגובה בידע אמיתי. עם זה יש לי בעיה קונספטואלית. זאת רמשאות ואני לא מוכן לתת יד בדבר. אם מישהו יבקש ספר מומלץ, אני בשימחה אפנה אותו לספרות מתאימה, אם מישהו נתקל בשאלה שאינה מובנת לו, אני אשתדל להסביר כמה שאני יכול (ועשיתי את זה לא פעם). אבל להפנות מישהו שעדיין לא מכיר את הטכנולוגיה לתשובות מוכנות ? מצטער, לא בבית ספרי. שילך וילמד. אם משהו לא מובן לו, שיחזור לתחילת הפיסקה הנוכחית. >> אם הם יצליחו להוציא תעודה כלשהי בעזרתם, או להתקבל למשרה יוקרתית - יאללה! מצטער, אבל אני חולק עליך. המהות של תעודת הסמכה היא להראות שלבעל התעודה יש ידע והבנה בנושא עליו הוא נבחן (ולא שהוא מסוגל לשנן שאלות/תשובות). אנשים שמוציאים את ההסמכות שלהם על סמך braindumps מורידים את הערך של ההסמכות האלה. הם פוגעים באותם אנשים שהרוויחו את התעודות שלהם ביושר. מספיק יצא לי לראות מקרים של אנשים שלא שמים קצוץ על MCSE/CCNA וכו' כיוון שהם נתקלו יותר מדי במוסמכים שפשוט לא ידעו את התחום עבורו הם החזיקו בהסמכה ואף גרמו נזק.