תואר 2 במדעי הרפואה

תואר 2 במדעי הרפואה

שלום לכולם

אני שוקלת ללמוד תואר 2 במדעי הרפואה בטכניון (יש לי תואר 1 בסיעוד).
אשמח לקבל פרטים לגבי התואר, אם אתם יודעים...
מה אפשר לעשות אחר כך עם התואר? יש דרישה בשוק העבודה, איזה משרות, שכר?...
האם יש חשיבות למגמה שבחורים בה את המעבדה לתיזה?

תודה

bioc1

New member
למה את לא עוסקת בסיעוד?

יש ביקוש ולא חסרה עבודה בתחום...בטוח שהרבה יותר מאשר במדעי הרפואה (שם אין עבודה בכלל)

קודם כל תודה על התגובות... אז ככה-

אני כרגע עובדת כאחות, אבל לא בטוחה שרוצה להמשיך בזה.
זה שוחק פיזית ונפשית ואני לא כל כך אוהבת את זה.
חשבתי על תואר שני יותר מדעי.
המצב בשוק באמת כזה גרוע ? אין מקום להשתלב במעבדה ומחקר?
האם יתכן שמשכורת התחלתית עם תואר 2 במדעי הרפואה היא 5-6 ?

bioc1

New member
התשובה לשאלותייך היא כן.

אולי יהיה מקום שיציע לך 8-7 אבל באמת תצטרכי הרבה מזל כדי למצוא אותו וכדי לגבור על יתר המתחרים על המשרה...
השאלה היא האם משתלם לך לבזבז שנתיים על תואר שני כשבסופו לא תהיה מובטחת לך עבודה...

2 שאלות-

1. למדת מדעי הרפואה ? את מכירה מישהו שלמד ומחפש עבודה?
2. יש לך מושג לגבי תארים שניים מדעיים שיותר מבוקשים בשוק העבודה? (עדיפות לא להנדסה....).

תודה

bioc1

New member
תשובות

1. עשיתי תואר שני במדעי הרפואה (אומנם סיימתי ב 2007 אבל המצב לא השתנה מאז)...חיפשתי עבודה המון זמן ובסוף מצאתי עבודה במעבדה והרווחתי בהתחלה 3700 ל 80% ואח"כ 5000 ל 100%

2. כיום יש הצפה כמעט בכל התחומים ואני לא מכירה תארים פרקטיים (שהם לא הנדסה/ מדעי המחשב)...בתואר שאת עשית דווקא יש המון ביקוש ולא חסרה עבודה...

איתי בתואר השני לומדת אחות לשעבר

אנחנו לומדות לתואר שני עם תזה בביולוגיה של האדם באוניברסיטת חיפה (שזה מקביל למדעי הרפואה בשאר המוסדות, אבל זה חוג חדש יחסית, אז הקורסים מתנהלים על הפנים).
האמת היא שאף פעם לא שאלתי אותה למה היא עשתה את הצעד הזה, אבל אני מוכנה לשאול אותה בשבוע הבא, ואולי לתת לך תשובה בנושא.

toxic babe

New member
אם את עובדת כאחות

אני לא בטוחה שתואר שני בתחום הזה יתרום לך מבחינת המשכורת... אלא אם כן את עושה את זה מתוך עניין. מעבר לכך לדעתי יש השלמות שתצטרכי לעשות על מנת להתקבל לזה.

למעלה