תואר שני

s h a y 3

New member
תואר שני

אני כבן 32 ליפני שנתיים סיימתי תואר ראשון בהנדסת חשמל ממכללה ועדיין לא מצאתי עבודה כמהנדס. אני עובד כטכנאי מעבדה במקום שאי אפשר להתקדם . התקבלתי לתואר שני במכון הטכנולוגי בחולון אבל אני עדיין מתלבט האים להמשיך ללמוד או להקדיש את זמני במאמץ נוסף להתקבל לחברת הייטק אפילו בתפקיד זוטר. אבקש לשמוע את דעתכם בכבוד רב שיי .

ilan1998

New member
הצעה שלי :

תתמקד בעבודה - תשקיע המון המון זמן בשליחת קורות חיים ותחזור על חומר לפני ראיונות - אם אתה שולח נכון והרבה תגיע להרבה ראיונות ובסוף תתחיל איפושהו. לימודים תואר שני .....קצת זריקת כסף לדעתי

kookamanga

New member
למה זריקת כסף ?

תחשוב שכבר היום השוק רווי במהנדסים ללא תעסוקה אז תואר שני עם ניסיון רק יכול לעזור בשוק התחרותי של היום . עזוב , אל תחשוב על היום , מה יהיה עוד 3,4 שנים ? כבר היום כול פלוץ עושה תואר ראשון .

ilan1998

New member
אמרתי לדעתי

אם כבר תואר שני אז במשהו שנותן ערך מוסף: מנהל עסקים למשל.... בכל מקרה צריך לנסות להכנס למקום עבודה זה הכי חשוב בהצלחה

mutsi

New member
זה אכן ביזבוז זמן וכסף

כי מה בסך הכל נותן תואר שני? עדיין המראיין ישאל אותך איך לממש אוטו פוינטר עם קאונטינג רפרנס וכל מיני זוועות (בכל אופן למהנדסי תוכנה, לכם בטח יש זוועות מסוג אחר). אם לא תדע את זה גם תואר שביעי לא יעזור לך. חוצמזה יש לך 26K מיותרים לשכ"ל?

תפנה ל- Nextjob למצוא משרה מתאימה

היי שי, אחרי משבפר שנים בההי טק, אני יכול לאמר בוודאות, שכאשר אתה יוצא לשוק עם תואר שני ללא ניסיון מעשי רלוונטי, אתה over qualified, ומציאת עבודה נעשיית בלתי אפשרית עכשיו תקופת פריחה, כדאי לנסות למצוא עבודה, גם בתפקידים זוטרים בהייטק כמו משרות QA נסה מזלך באתר http://www.nextjob.co.il תזין את כל קורות החיים שלך שם ותראה שתמצא דרכם אני הגעתי אליהם אחרי שכמה חברים שלי מצאו עבודה דרכם ממש במהירות בהצלחה

ilan1998

New member
שמע עם כל הכבוד לחברה הזאת

אתה יכול לעבור באתר שלהם חברה חברה ולשלוח לבד.... אבל מה שלא מזיק זה גם יוזמה ברוכה בהצלחה

למעלה