תואר ראשון\מהנדס

babaganooj

New member
תואר ראשון\מהנדס

אני עובד במתכנת מחשבים כבר כמה חודשים. אני יש לי תואר הנדסאי מחשבים ממכללת מעוף. בעבודה שלי לא רוצים לתת לי משכורת כמו שאני רוצה (20 אלף+רכב) למה אין לי תואר ראשון. כמה זמן זה תואר ראשון או מהנדס ? ואם זה הרבה זמן (מעל 4 חודשים), אז איפה אני יכול לקנות תואר ראשון מהנדס ? תענו לי דחוף למה אני חנוק על תכנות !!

אפרתש

New member
בלטביה או דרבי זה ממש מהר

ואם אתה גם חבר כנסת, זה אפילו יוצא די זול.

Shongi

New member
לפני כמה ימים היית חנוק על משהו...

תגיד לי, ואין לי כוונה להעליב אבל... אתה אמיתי?!?!?......

virlomi

New member
מי שכותה ++C ב Word

כאן ולא מבין למה זה לא עובד, חייב להיות בדיחה. הוא יכול לקנות תארים מפה ועד מחר. אבל יעוף מכל עבודה אחרי כמה שעות.

yair24

Member
לכל מי שלא הבין...

הבחור הזה נכנס פעם בכמה זמן וכותב פה הודעה דבילית בשביל לעשות קצת צחוקים, מנהלת הפורום אוהבת את הצחוקים האלה אז היא משאירה את ההודעות שלו ולא מוחקת אותם. הוא לא באמת כתב בוורד C++ ולא באמת עבד ברטליקס , גם אין לו מרצדס מזהב, ונכון, הוא גם לא יודע JAVA... מה שכן, יכול להיות שיש לו באמת דוד שקוראים לו ציון ויש לו דוכן שווארמה... :) יאיר

pixiER

New member
אוהבת ../images/Emo35.gif

על זה אפשר להתווכח, חוץ מזה שהמיחזור שלו קצת מתיש, והאמת, זה כבר לא ממש מצחיק אותי... (למרות שאני חייבת להודות שמידי פעם, כשאני רואה מזדה בצבע זהב על הכביש, עולה לי איזה חצי חיוך על השפתיים...
) אבל... מידי פעם יש לבחור הברקות יותר מוצלחות, ואם הן מוצלחות ממש, אני אפילו מקבלת אותן במייל בדיליי מסוים והוא עושה יופי של פירסומת לפורום (בפעם האחרונה שקיבלתי הודעה שלו במייל, זה הגיע ממנהל המחלקה שלי
) ואם זה מביא לפה אנשים שיכולים להועיל למישהו, אז למה לא?

kookamanga

New member
חנוק

ניראה לי שבקצב הזה שאתה חנוק בקרוב לא תהייה איתנו כאן יותר...

dandavid05

New member
תואר ראשון או תואר של מהנדס

תראה תואר ראשון זה לא קשה... בקש ממישהו שיראה לך איך מעבירים ברכב לראשון. יותר מזה לא צריך. תאמיל לי. מניסיון. לגבי תואר של מהנדס זה קצת יותר מסובך וגם דורש זמן. מבחינת הרקע הכי טוב להתחיל בגן הילדים או בבית הספר. התוכנית מתחילה עם לגו טכני. בונים דברים כמו דיפרנציאל... אבל בוא נלך לקראתך. תואר של מהנדס אפשר לקנות לפי הקילו אבל הבעיה היא שמוכרים את זה לפי קילו ג'אולים או משהו כמו וולטים-אמפר לשעה וכו... מקווה שעזרתי.

למעלה