תואר ראשון בוינגייט

Maorengel

New member
תואר ראשון בוינגייט

שלום,
אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים תואר ראשון בחינוך גופני במכללת וינגייט.
מישהו יכול להסביר לי קצת על המערכת שעות?
איך בונים אותה? זה מגיע מובנה?
מתי המערכת מתפרסמת?
צריך להירשם לקורסים?
כמה שעות וימים לומדים בשנה א?
מה הכוונה בשעה שנתית כשזה קשור למכללת וינגייט?
דרך אגב, יש צורך במחשב נייד בלימודים האלו?

בלי שום קשר, בנוגע לאגודת הסטודנטים.. אני צריך לשלם להם כדי להצטרף לאגודה? הכניסה אוטומטית? אני מקבל כרטיס סטודנט?

ובכלל, תוכלו לתת לי איזו חוות דעת כללית על חווית הלימודים שם? מה הרמה הנלמדת? היחס בין מרצה לסטודנט? קושי המבחנים? אחוזי הצלחה בקורסים...

תודה מראש,
מאור

oromer

New member
מנהל
ווינגייט

מאור, קודם כל אני מאחלת לך המון בהצלחה בלימודים. אני יודעת שזו התחלה חדשה ויש הרבה שאלות, זה לגיטימי.
באופן כללי התשובות למה ששאלת משתנות בין מוסד למוסד, ולכן הפתרון הכי טוב זה לשאול את המכללה או לחכות ולראות אם מישהו למד בווינגיט נמצא בפורום ויוגע לענות. בכל מקרה אני אשמח שתשאר בפורום. יש שאלות שנידע לענות ויש שאלות שאתה תוכל לעזור לאחרים.
אני אנסה לעזור ולענות. בנוגע למחשב נייד. ללימודים כמו שלך זה לא חובה.
בנוגע למערכת שעות ולקורסים.
במיוחד שיש גם לא מעט קורסים של פעילוות גופנית שלא דורשים כתיבה.
אתה מקליד מהר? נוח לך לסכם במחשב? כי כמובן שאתה יכול לכתוב במהלך ההרצאות על דפים. במכללה אמור להיות חדר מחשבים, ומדפסות. כך שלפחות תדאג שיהיה לך אולי דיסק און קי. כדי שיהיה לך מחשב זמין כלשהו בבית.
בנוגע לאגודת הסטודנטים- בכל מקום זה אחרת (יש מקומות שצריך באופן אקטיבי להצטרף, ויש מקומות שמצורפים אוטומטי וצריך להודיע במידה ולא רוצים). אבל כן, זה כרוך בתשלום נוסף (בד"כ בסביבות 100-120 ש"ח). כרטיס זה מזכה אותך בכרטיס סטודנט. אם אתה לא חבר אגודה, אתה עדיין יכול לקבל כרטיס תלמיד. כרטיס זה מקנה לך זכויות מסוימות כמו הנחה ברכבת.
אם אני זוכרת נכון בניית מערכת נעשת בחודש ספטמבר. יש מקומות שיתנו מערכת מובנית ויש מקומות שיגידו לך להרכיב. בכל מקרה המערכת לא סופית. אם יש קורסי בחירה תצטרך להוסיף, קורסי אנגלית. שילמת מקדמה עבור שכ"ל? כח לרוב זה התנאי לרישום לקורסים.
אתה אמור לקבל את כל האינפורמציה הזו מהמכללה.
למרות שווינגיט לא נחשבת לאוניברסיטה, ווינגיט היא מכללה אקדמית שמכשירה לתואר ראשון ושני, לתעודות והסמכות שונות, ועד כמה שאני יודעת היא המקום הכי טוב ללמוד בו ספורט. הגישה של מכללות זה יותר פרקטיקה ממחקר, והתואר שלכם הוא מאוד מעשי. למיטב הבנתי במכללות הקשר אישי יותר, כי כמות הסטודנטים קטנה יחסית.

למעלה