תהפוכות

wr האחד

New member
ערב רב

מילת גנאי חריפה הנאמרת כלפי כופרים סוררים במיוחד ע"ש הערב רב שיצאו ביחד עם בני ישראל ממצרים מה שמצחיק הוא שלמרות שזה אמור להעליב נורא,,זה לא! שנים שלא שמעתי..

Kimbal1

New member
לא שמעת טוב....

אני במקרה מכיר את לה פאי ואני יודע שהיא רוצה להיות מלקה בגהינום, הבנת? מלקה, לא מלכה - פעם הבאה תקשיב ואז תבין....

Le Fay

New member
../images/Emo24.gifתודה ../images/Emo13.gif סופסוף מבינים ללבי!

זה - ודראג קווין (אם כבר טקסטיל, שיהיה צבעוני).

PopeJoan

New member
מעניין...

שיסוד היהדות היא עובדת הזדקקותה של אישה לטיהור.

יוסף א

New member
תיקון קל,,יסודות היהדות הם אכן

טהרת המשפחה,שמירת השבת וכשרות, ואפשר להוסיף גם צניעות פנימית וחיצונית.

Kimbal1

New member
גם לי יש ניגון חסידי בשבילך

והוא הולך ככה: ים-בם בידי דיי היי דידי דה זכותה להיבעל נידה

שירה121

New member
כל הכבוד

אני מחזיקה לך אצבעות. הלואי ולי היה אומץ לעשות מה שעשית. יום אחד אני מקווה שתלמדי להנות מזה כמו שאפשר להנות מכל דבר.

יוסף א

New member
שירה,, לפחות אל תגידי שאת דתיה

תאמרי שאת לא כל כך נהנית עם המסכה של "הדתיה",כי דתיה את בפירוש לא!!!

חי אדר

New member
ריקנות או מלאות

תחושת ריקנות או תחושת מלאות, קשורה למשמעויות שהאדם מבקש למצא בפעולות או מעשים שהוא עושה, ושאותם הוא מבקש להשיג. שאלת משמעות החיים או תכליתם, היא בבחינת חידה שאין לה תשובה ברורה ואחידה. ניתן לומר כי התשובה לשאלה זו, היא בדיוק כמספר השואלים. מציאת הסיפוק במה שעושים מלבד הרצון גם נתינת הדעת, האם זהו באמת הרצון במיטבו, או שמא זה רק תחושה רגעית שחולפת. אדם עשוי לרצות דברים רבים ולממש אותם, אך אין זה אומר שזה הערובה שתחושת המלאות תקיף אותו מכל עבר. חשוב לציין ולהדגיש: כי מצבי רוח הם כמזג האוויר, המתחלפים ומשתנים תדיר, ולעולם לא ניתן להימצא בצב סיפור סטטי ונצחי. אף מבחינה דתית מציאות של סיפוק נצחי הוא מעבר לחיים כאן. אם כן, כל עוד הנשמה באפנו אין טעם לבקש למצא ולמצות עד תום את כל אשר נבקש. ורק חשוב לדעת שגם עם הרגע הכואב והמצער צריך להתמודד ובדרך שבא כן יחלוף.

למי שמעוניין לשמוע מה אני חושבת...

הזדהיתי מאוד עם רגשותייך, בת יפתח. אמנם, לא עבר עלי שום דבר שדומה לזה אבל אני ממש מבינה את החשש הזה מחיים ריקנים ללא תכלית ומשמעות. אני לא יכולה לדבר מניסיון (כי אין לי הרבה כזה...) אבל ליבי נוטה להסכים עם אלו האומרים שזה ענין של הרגל, להתרגל לחיים חדשים, חיים עם תכנים אחרים מאלו שחינכו אותנו וטיפטפו לנו כל השנים. זה קשה בגלל שכל חייך אתה מכיר דבר אחד ואומרים ומסבירים לך שזו האמת, שזה הדבר היחיד הנכון... ולכן לא פשוט לשנות הכל באמצע החיים. אני לא זוכרת מי אבל מישהי אמרה פה שעדיף חיים עם קצת ריקנות מדרך חיים שאתה לא רוצה בה. לדעתי עדיף ללכת על משהו באמצע, משהו בין שתי האפשרויות, כי חיים עם ריקנות זה דבר עצוב, לא?!?!

VITO LIGHTNER

New member
סיפוק לחוד, ודת לחוד

מי שהמחשבה כאילו כח עליון מצפה ממנו לחיות את כל חייו בדרך מסוימת, ועל פי כללי התנהגות מסוימים . מנחה אותו. הוא לא מסופק, אלא עובד על עצמו במודע. סיפוק בא כשאתה ממלא את צו מצפונך ומאוויך. ואין זה משנה מה רמתם האינטלקטואלית. אין שום רע בחיפוש אחר משמעות. ואני אישית מעדיף תחושת ריקנות, מאשר לגלות בגיל 50 שעבדו עלי אבל אין לי הרבה מה לעשות בעניין. ראיתי את ההורים שלי ואת הורי שכני, תאמיני לי, זה לא מראה מלבב. תהיי חזקה , ותמיד תחיי את עצמך ולא את מה שמצפים ממך.

RollerBoy

New member
אני חושב ש...

שזה לא מספק אותך כי אין שום דבר שמייחד בשבילך את השבת. אני חושב שיכול להיות שתרגישי יותר טוב יותר אם תחליטי שיש דברים שאת עושה בשבת- ויש דברים שלא. נניח תחליטי שאת מדליקה נרות, לא מדליקה מחשב, אבל מדליקה טלוויזיה. נוסעת באופניים- אבל לא באוטו. כל מיני דברים כאלה שהם לא לגמרי הגיוניים, אבל הם יכולים לגרום לך להרגיש טוב עם עצמך. מסורת.

למעלה